Hero top pagina
  • Start
  • Algemene Info
  • Evenementen
  • Winter StepOne Loop

Geslaagde Winter Step One Loop 2016

Geslaagde Winter Step One Loop 2016

Afgelopen zondag was het weer zover. Voor de 30ste keer werd de Winter Step One Loop georganiseerd. De voorinschrijvingen gaven al aan dat de loop na zoveel jaar nog steeds in trek is bij de hardlopers uit de regio maar ook van ver daar buiten. Uiteindelijk waren er weer meer dan 500 inschrijvingen. Vooral bij de jeugd was de belangstelling groter dan de vorige edities, veel BVV Borne jeugdleden liepen mee.

Winter Step One Loop 2015 zeer geslaagd

De weersomstandigheden waren goed, alhoewel het behoorlijk hard waaide. Veel hardlopers hadden de weg naar ons sportpark weer gevonden om de traditionele Winters Step One Loop zo vlak voor de kerst te lopen. Zoals gewoonlijk hadden de meeste deelnemers voor de 10 km gekozen, maar ook de halve marathon kent reeds jaren een groot deelnemers veld. De afgelopen jaren ligt het aantal deelnemers zo rond de 500 en dat is een fantastisch aantal.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.