Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Comissies
  • Mededelingen Bestuur

Er is nog Potgrond

Er is nog Potgrond

Misschien heeft u de compost en potgrond actie van onze club gemist.

De tijd om de tuin en de bloembakken in orde te maken komt er met dit mooie weer aan. We hebben nog potgrond, dus wilt u de club steunen en heeft u nog potgrond nodig, wij hebben nog.

Neem contact met via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40974475

Toplaag 2de veld wordt vervangen

Toplaag 2de veld wordt vervangen

Afgelopen maandag is door de gemeente begonnen met het vervangen van de toplaag van het 2de veld.

In overleg is besloten om dit nu te doen zodat we optimaal kunnen profiteren van de “groeimaanden” van het gras en dat we hopelijk, afhankelijk van het weer, bij aanvang van de nieuwe competitie weer op het veld kunnen.

Wat trainingen, wedstrijden en straks de afsluitende toernooien betreft zal dit enige consequenties hebben maar dit zal naar de mogelijkheden die er zijn opgelost worden. Waar nodig zal met hulp van onze zusterverenigingen naar oplossing gezocht worden.

Bert Bosman

FC Twente Toptoernooi JO-16 in Borne

FC Twente Toptoernooi JO-16 in Borne

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vindt op de hoofdvelden van BZSV en NEO een groots internationaal voetbaltoernooi plaats voor Jongens Onder 16: de FC TWENTEFOOTBALL CUP 2018

Deelnemende ploegen zijn :

FC Twente, Västerås SK, ADO Den Haag, PSV Eindhoven, FC Emmen, KV Mechelen, SK Slavia Praha en FC Tatran Prešov.

Uit praktische overweging wordt het toernooi afgewikkeld op de velden van BZSV en NEO, BVV Borne heeft wel haar medewerking aan de organisatie toegezegd

Op zaterdag 31 maart start het programma om 10 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Op zondag 1 april staat ’s ochtends het programma gepland tussen 9 uur en 11.05 uur en ’s middags wordt er om 13.15 uur gestart met de finalepartijen, welke rond 16.30 uur beëindigd zullen zijn.

NEO en BZSV stellen enkel hun accommodatie aan de organisatie ter beschikking en hebben zich samen met BVV Borne bereid verklaard om zich in te spannen om vrijwilligers voor deze dagen te werven. De organisatie van dit toernooi vraagt voor deze twee dagen 8 teambegeleiders.

Deze oproep geldt zowel voor vrijwilligers van NEO als voor vrijwilligers van BZSV en BVV Borne.

De taakomschrijving van deze team begeleiders is:

– Verwelkomen van het toegewezen team.

– Verstrekken van informatie

– Volgen van het desbetreffende team gedurende de toernooidagen.

– Team voorzien van informatie zoals het programmaboekje etc.

– Zorg dragen voor correcte uitvoering van speelschema, zorgen dat het team op tijd verschijnt.

– Verwijzen naar nevenactiviteiten zoals de lunch.

– Regelmatig contact houden met betreffende team, voor eventueel te regelen zaken.

– Representatieve houding

– Enige kennis van Duits of Engels is gewenst bij diegenen die een buitenlandse team begeleiden.

Gezien het deelnemersveld mag aangenomen worden dat er op uitgebreide schaal gescout zal gaan worden door internationale topclubs uit het betaalde voetbal. Mogelijk wordt er een nieuwe Messi ontdekt.

Het zal ongetwijfeld een gave internationale happening gaan worden. Zorg dat je het niet mist.

De wedstrijden van dit Toptoernooi vinden op de accommodatie van onze zusterverenigingen plaats, bij ons is het hoofdveld de gehele dag bezet met jeugdwedstrijden en om 18.00 uur de wedstrijd van ons eerste tegen Zenderen Vooruit. BVV Borne heeft toegezegd om ook binnen haar geledingen te kijken of er leden zijn die het leuk vinden en beschikbaar zijn om mee te helpen bij dit toernooi, niet alleen voor teambegeleider maar ook om hand en span diensten te verrichten.

Lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan dit grootse internationale toernooi neem dan contact op met ondergetekende middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-40974475

Bert Bosman

Laatste kans geef je nog op voor de Waarderingsavond

Laatste kans geef je nog op voor de Waarderingsavond

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne. Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club.

Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin.

We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Reminder: vrijwilligers avond

Reminder: vrijwilligers avond

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne. Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club.

Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En Natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz.

De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Compost/Potgrond actie 2018

Compost/Potgrond actie 2018

De winter was lang een liedje van Willeke Alberti en dit jaar is het ook werkelijk zo . Fijn voor de schaatsliefhebbers maar vervelend voor de organisatie van de compost/potgrondactie. Ondanks dat het de afgelopen jaren ook niet altijd mee zat hadden we meestal een week voor het wegbrengweekend nog wel wat ruimte om de laatste wijken te lopen.

Dit jaar is het anders, net op het moment dat de meeste verkopers wilden gaan lopen trad de kou in en werd het haast onmogelijk om langs de deuren te gaan. Dus heel veel moet nu nog gebeuren. We kunnen hulp gebruiken, heeft u volgende week maandag, dinsdag of woensdag nog een avond over help dan mee om de compost/potgrond aan de man/vrouw te brengen.

Het kost maar 2 uur per avond en u helpt ons/BVV Borne er ontzettend mee. Er liggen nog 4 wijken die nog gelopen moeten worden, dus alle hulp is welkom. Hetzelfde geldt voor volgende week vrijdag/zaterdag. We kunnen ook nog hulp gebruiken bij het wegbrengen van de zakken. Jij eventueel met auto en/of aanhanger alle hulp is welkom.

Meldt je aan voor de verkoop en/of de hulp bij het wegbrengen 06-40974475.

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne.

Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club. Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En Natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van.

Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Meisjesvoetbal BVV Borne!

Meisjesvoetbal BVV Borne!

Voetbalvereniging Bvv Borne geeft meisjes in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar de mogelijkheid om met en tegen elkaar te voetballen.

Het meisjesvoetbal is steeds meer in opkomst sinds de dames van het Nederlands vrouwenelftal Europees Kampioen zijn geworden. Ook bij BVV Borne is dit te merken. Daardoor gaat Bvv Borne starten met specifieke trainingen voor deze doelgroep.

Elke maandagavond zal er van 18.00-19.00 uur een training plaatsvinden. Deze trainingen worden weggezet met het welbekende circuitmodel waarin alle voetbalvormen aanbod komen.

Lijkt het jou ook leuk om te gaan voetballen? En ben jij in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar? Kom dan vrijblijvend een training volgen. De Kick off is maandag 26 februari a.s.

Extra prijs voor BVV Borne

Extra prijs voor BVV Borne

BVV Borne boekt groot succes met belactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 13 november 2017 heeft een enthousiast team van 15 leden loten verkocht voor de VriendenLoterij. Met deze loterij wordt de BVV Borne financieel gesteund door eenieder die een lot afneemt en BVV Borne als begunstigde aanwijst. Aan het eind van deze belactie waren maar liefst 100 loten verkocht en zijn er nog vele loten omgezet naar de BVV Borne als begunstigde.

Vooral Wouter van Neck en Sven Pieterson hebben erg veel leden kunnen wijzen op het belang van deze actie en hebben hierdoor samen een groot aandeel in het gigantisch mooie aantal verkochte loten! Wij zijn de 15 leden erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De avond was zeer geslaagd en leverde al enkele duizenden euro’s voor de vereniging op, puur door deelname aan de belactie.

Doordat er nog zoveel loten zijn verkocht komt er maandelijks een behoorlijk bedrag binnen, waar vele leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Alle leden die hiermee onze vereniging steunen en hebben gesteund: hartelijk dank!! Na dit gigantisch aantal verkochte loten bleek dat de BVV Borne nog een leuke verassing stond te wachten.

Over de maand november bleek dat wij met de belactie bij de beste vijf verenigingen hoorde qua meest verkochte loten! Nadat dit eind december werd bekendgemaakt, was het wachten tot zondag 14 januari jl. Op deze dag werd bekendgemaakt op welke plek we zijn geëindigd in het totaalklassement en welke extra geldprijs hier aan verbonden was.

Om 10.00 stond een delegatie van de VriendenLoterij voor clubhuis ‘De Stoep’ en was het wachten op de onthulling. De officiële onthulling van het gewonnen bedrag werd vastgelegd op de gevoelige plaat, waarbij de confetti voor extra spektakel zorgde. Met de belactie zijn we uiteindelijk op de derde plaats geëindigd, goed voor nog eens 1.000 euro extra voor de clubkas! Een bedrag dat erg welkom is, om zo onze wens voor een compleet nieuw interieur snel in vervulling te laten gaan.

Via deze weg nogmaals dank aan alle leden die onze vereniging steunen door deelname aan deze loterij, waardoor we dit extra bedrag hebben mogen ontvangen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2018 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2017 werd door voorzitter Bert Bosman ook naar het nieuwe jaar gekeken waarbij op korte termijn reeds een verassing te wachten staat . BVV Borne is namelijk bij de eerste 5 clubs die landelijk de meeste Vrienden loten hebben verkocht in de periode 1 september tot 1 december2017. Hiervoor ontvangt de club op 14 januari nog een extra prijs op de geweldige opbrengst die we reeds met deze belactie gehaald hebben.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Lysander Meijerink (48 loten) , Jens de Wal (67 loten) en Mees Zijlstra (76 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Jens en Mees hoorden in 2016 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen. Als team heeft JO10 gewonnen. Zij zullen in het voorjaar als team bij een wedstrijd van het eerste in het zonnetje gezet worden en als team van het seizoen aantreden.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dennis Haan, Niek Reichart, Kevin Kuipers en Kevin de Jager 25 jaar lid, Juul Lansink 50 jaar lid en Jan Swienink maar liefst 60 jaar lid. Kevin Kuipers was helaas verhinderd en ook Kevin de Jager kon niet fysiek aanwezig zijn. Kevin is op missie in Mali en met hem werd een skyp- verbinding tot stand gebracht om hem te feliciteren met zijn jubileum. Hoewel de verbinding niet al te best was, kwam de boodschap duidelijk over en hij was bijzonder verrast en blij met deze unieke manier om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Jan, Juul, Niek, Dennis en Irene de partner van Kevin de Jager ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een zeer goede opkomst, een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Bedankje van Dennis en Mika

Bedankje van Dennis en Mika

Langs deze weg wil ik het bestuur, de leden en de teamgenoten van BVV Borne 4 bedanken voor de interesse en steun tijdens mijn revalidatie in het ziekenhuis en het Roessingh, Dit heeft mijn gezin en mij goed gedaan.

Ook Mika bedankt BVV Borne en zijn teamgenoten van BVV Borne JO15-1 voor de interesse na zijn knieoperatie.

Groeten Dennis de Jonge en Mika Schreurs

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend!

De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. https://lotchecker.clubactie.nl/

Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs! Met vriendelijke groet,

Team Grote Clubactie

December een maand vol activiteiten

December een maand vol activiteiten

Naast de vele verplichtingen die er zijn in december is dit ook de maand waar bij onze club weer veel activiteiten zijn

15 december Sportgala Borne 2017 – Bekendmaking van de Sportman, Sportvouw en Sportploeg 2017 van de gemeente Borne. Daarnaast wordt ook de aanmoedigingsprijs voor talent en jeugdsportploeg uitgereikt. In de laatste categorie dingt BVV Borne JO13-1 (seizoen 2016-2017) mee om de prijs.

17 december – Winter Step One Loop – voor de 31ste keer deze bijzonder loop door Twickel en omgeving – 2, 5, 10, en de halve marathon.

29 december – Oudjaarstoernooi – Meld je aan voor deze laatste sportieve happening van 2017. Altijd bijzonder leuk en gezellig.

1 januari 2018 – Traditionele Nieuwjaars bijeenkomst – die we sinds mensenheugenis op de eerste dag van het nieuwe jaar houden. Ook worden deze keer de jubilarissen weer in het zonnetje gezet en reiken we de prijzen uit voor de spelertjes en het team die de meeste Grote Clubactie loten hebben verkocht. Noteer het alvast in uw agenda.

In memoriam: Jan Wanders

In memoriam: Jan Wanders

Afgelopen weekend bereikte ons het droeve bericht dat op 83 jarige leeftijd is overleden ons Lid van Verdienste:

Jan Wanders

Jan die dit jaar 71 lid was heeft veel betekent voor onze club. Als voetballer maakte hij de succesvolle periode mee in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw toen Borne op het hoogste amateur niveau uitkwam. Tevens was hij in die tijd lid van Bestuur in de functie van Jeugdvoorzitter.

Na zijn actieve voetbal carrière werd Jan trainer en zijn eerste club was BVV Borne. In de periode 1972 t/m 1975 leidde hij de hoofdmacht van onze club en draaide met de ploeg 3 seizoenen boven aan mee in de 3de klasse. Over de beslissingswedstrijd om het kampioenschap van de 3de klasse in 1975 op het Wilhelminaschool terrein tegen NEO die verloren ging zei hij vaak dat hij daar af en toe nog wakker van lag. In een prachtig artikel in ons jubileumboek verteld hij hierover. Een voetbal- en BVV man in hart en nieren.

Hierna heeft hij zijn trainers carrière bij ander clubs vervolgd en was met name bij Excelsior Rijssen bijzonder succesvol. Jan deed meer voor club, regelmatig verschenen van hem gedichten in het Clubblad. Onder naam JeWe schreef hij vaak over het wel en wee van de club. De naam “Twaalfde man” van onze tribune kwam van de hand van Jan.

Daarnaast heeft hij jaren lang de felicitatiekaartjes van de club rond gebracht Op de fiets door heel Twente en daar buiten tot aan Doetinchem toe. Hierdoor wist hij bijna van alle Borne leden de geboortedatum uit het hoofd en hij noemde ze ook altijd als je het over personen had. Jarenlang lid van de klussengroep, waar hij er voor zorgde dat ons schitterende sportpark er spik en span bij lag. Voor al zijn werkzaamheden voor de club werd Jan in 2006 benoemd tot Lid van Verdienste

We zijn Jan veel dank verschuldigd en zullen hem missen

Wij wensen Gerrit-Jan, Petra, de kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.