Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Comissies
  • Mededelingen Bestuur

Extra prijs voor BVV Borne

Extra prijs voor BVV Borne

BVV Borne boekt groot succes met belactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 13 november 2017 heeft een enthousiast team van 15 leden loten verkocht voor de VriendenLoterij. Met deze loterij wordt de BVV Borne financieel gesteund door eenieder die een lot afneemt en BVV Borne als begunstigde aanwijst. Aan het eind van deze belactie waren maar liefst 100 loten verkocht en zijn er nog vele loten omgezet naar de BVV Borne als begunstigde.

Vooral Wouter van Neck en Sven Pieterson hebben erg veel leden kunnen wijzen op het belang van deze actie en hebben hierdoor samen een groot aandeel in het gigantisch mooie aantal verkochte loten! Wij zijn de 15 leden erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De avond was zeer geslaagd en leverde al enkele duizenden euro’s voor de vereniging op, puur door deelname aan de belactie.

Doordat er nog zoveel loten zijn verkocht komt er maandelijks een behoorlijk bedrag binnen, waar vele leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Alle leden die hiermee onze vereniging steunen en hebben gesteund: hartelijk dank!! Na dit gigantisch aantal verkochte loten bleek dat de BVV Borne nog een leuke verassing stond te wachten.

Over de maand november bleek dat wij met de belactie bij de beste vijf verenigingen hoorde qua meest verkochte loten! Nadat dit eind december werd bekendgemaakt, was het wachten tot zondag 14 januari jl. Op deze dag werd bekendgemaakt op welke plek we zijn geëindigd in het totaalklassement en welke extra geldprijs hier aan verbonden was.

Om 10.00 stond een delegatie van de VriendenLoterij voor clubhuis ‘De Stoep’ en was het wachten op de onthulling. De officiële onthulling van het gewonnen bedrag werd vastgelegd op de gevoelige plaat, waarbij de confetti voor extra spektakel zorgde. Met de belactie zijn we uiteindelijk op de derde plaats geëindigd, goed voor nog eens 1.000 euro extra voor de clubkas! Een bedrag dat erg welkom is, om zo onze wens voor een compleet nieuw interieur snel in vervulling te laten gaan.

Via deze weg nogmaals dank aan alle leden die onze vereniging steunen door deelname aan deze loterij, waardoor we dit extra bedrag hebben mogen ontvangen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2018 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2017 werd door voorzitter Bert Bosman ook naar het nieuwe jaar gekeken waarbij op korte termijn reeds een verassing te wachten staat . BVV Borne is namelijk bij de eerste 5 clubs die landelijk de meeste Vrienden loten hebben verkocht in de periode 1 september tot 1 december2017. Hiervoor ontvangt de club op 14 januari nog een extra prijs op de geweldige opbrengst die we reeds met deze belactie gehaald hebben.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Lysander Meijerink (48 loten) , Jens de Wal (67 loten) en Mees Zijlstra (76 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Jens en Mees hoorden in 2016 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen. Als team heeft JO10 gewonnen. Zij zullen in het voorjaar als team bij een wedstrijd van het eerste in het zonnetje gezet worden en als team van het seizoen aantreden.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dennis Haan, Niek Reichart, Kevin Kuipers en Kevin de Jager 25 jaar lid, Juul Lansink 50 jaar lid en Jan Swienink maar liefst 60 jaar lid. Kevin Kuipers was helaas verhinderd en ook Kevin de Jager kon niet fysiek aanwezig zijn. Kevin is op missie in Mali en met hem werd een skyp- verbinding tot stand gebracht om hem te feliciteren met zijn jubileum. Hoewel de verbinding niet al te best was, kwam de boodschap duidelijk over en hij was bijzonder verrast en blij met deze unieke manier om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Jan, Juul, Niek, Dennis en Irene de partner van Kevin de Jager ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een zeer goede opkomst, een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Bedankje van Dennis en Mika

Bedankje van Dennis en Mika

Langs deze weg wil ik het bestuur, de leden en de teamgenoten van BVV Borne 4 bedanken voor de interesse en steun tijdens mijn revalidatie in het ziekenhuis en het Roessingh, Dit heeft mijn gezin en mij goed gedaan.

Ook Mika bedankt BVV Borne en zijn teamgenoten van BVV Borne JO15-1 voor de interesse na zijn knieoperatie.

Groeten Dennis de Jonge en Mika Schreurs

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2017

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend!

De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. https://lotchecker.clubactie.nl/

Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs! Met vriendelijke groet,

Team Grote Clubactie

December een maand vol activiteiten

December een maand vol activiteiten

Naast de vele verplichtingen die er zijn in december is dit ook de maand waar bij onze club weer veel activiteiten zijn

15 december Sportgala Borne 2017 – Bekendmaking van de Sportman, Sportvouw en Sportploeg 2017 van de gemeente Borne. Daarnaast wordt ook de aanmoedigingsprijs voor talent en jeugdsportploeg uitgereikt. In de laatste categorie dingt BVV Borne JO13-1 (seizoen 2016-2017) mee om de prijs.

17 december – Winter Step One Loop – voor de 31ste keer deze bijzonder loop door Twickel en omgeving – 2, 5, 10, en de halve marathon.

29 december – Oudjaarstoernooi – Meld je aan voor deze laatste sportieve happening van 2017. Altijd bijzonder leuk en gezellig.

1 januari 2018 – Traditionele Nieuwjaars bijeenkomst – die we sinds mensenheugenis op de eerste dag van het nieuwe jaar houden. Ook worden deze keer de jubilarissen weer in het zonnetje gezet en reiken we de prijzen uit voor de spelertjes en het team die de meeste Grote Clubactie loten hebben verkocht. Noteer het alvast in uw agenda.

In memoriam: Jan Wanders

In memoriam: Jan Wanders

Afgelopen weekend bereikte ons het droeve bericht dat op 83 jarige leeftijd is overleden ons Lid van Verdienste:

Jan Wanders

Jan die dit jaar 71 lid was heeft veel betekent voor onze club. Als voetballer maakte hij de succesvolle periode mee in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw toen Borne op het hoogste amateur niveau uitkwam. Tevens was hij in die tijd lid van Bestuur in de functie van Jeugdvoorzitter.

Na zijn actieve voetbal carrière werd Jan trainer en zijn eerste club was BVV Borne. In de periode 1972 t/m 1975 leidde hij de hoofdmacht van onze club en draaide met de ploeg 3 seizoenen boven aan mee in de 3de klasse. Over de beslissingswedstrijd om het kampioenschap van de 3de klasse in 1975 op het Wilhelminaschool terrein tegen NEO die verloren ging zei hij vaak dat hij daar af en toe nog wakker van lag. In een prachtig artikel in ons jubileumboek verteld hij hierover. Een voetbal- en BVV man in hart en nieren.

Hierna heeft hij zijn trainers carrière bij ander clubs vervolgd en was met name bij Excelsior Rijssen bijzonder succesvol. Jan deed meer voor club, regelmatig verschenen van hem gedichten in het Clubblad. Onder naam JeWe schreef hij vaak over het wel en wee van de club. De naam “Twaalfde man” van onze tribune kwam van de hand van Jan.

Daarnaast heeft hij jaren lang de felicitatiekaartjes van de club rond gebracht Op de fiets door heel Twente en daar buiten tot aan Doetinchem toe. Hierdoor wist hij bijna van alle Borne leden de geboortedatum uit het hoofd en hij noemde ze ook altijd als je het over personen had. Jarenlang lid van de klussengroep, waar hij er voor zorgde dat ons schitterende sportpark er spik en span bij lag. Voor al zijn werkzaamheden voor de club werd Jan in 2006 benoemd tot Lid van Verdienste

We zijn Jan veel dank verschuldigd en zullen hem missen

Wij wensen Gerrit-Jan, Petra, de kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

BVV Borne club van de week bij Heracles

BVV Borne club van de week bij Heracles

In de extra tijd geluk gehad! Zoals sommige voetbalteams in de extra tijd weten te scoren en de winst pakken, zo zijn wij, BVV Borne, in de extra tijd in aanmerking gekomen voor "Club van de Week" bij Heracles.

BVV Borne film te zien op Robsarchief

BVV Borne film te zien op Robsarchief

Onze club 105 jaar, tijdens de reünie op zaterdag 1 juli wordt de jubileum film die i.v.m. ons eeuwfeest in 2012 door Rob Kömmelt is gemaakt weer getoond. Rob heeft destijds uit 70 uur film een mooi beeld van de BVV Borne door de jaren heen geschetst. Vele bekende gezichten komen in beeld en een leuke manier om in de tijdslijn weer oude herinneringen op te halen.

10 jaar SV Almelo op "All stars Toernooi"

10 jaar SV Almelo op

Afgelopen weekend was, inmiddels voor het 27ste jaar, het “All Stars Toernooi”. Ook dit keer een zeer geslaagde editie. Leuke wedstrijden, goed sfeer en een zeer gezellige derde helft.

Cadeau Frits Soetmann

Cadeau Frits Soetmann

Dat Borne lid Frits Soetmann een goede tekenaar is, dat weten we inmiddels. De in Finland wonende geel-zwarter heeft enkele maanden geleden in Borne vele tekeningen geëxposeerd.

Borne - EMOS zondag 21 mei. U bent van harte welkom

Borne - EMOS zondag 21 mei. U bent van harte welkom

Ons eerste team is er in geslaagd om met een keurige derde plaats in de 4de klasse A de na -competitie te halen. De eerste wedstrijden reeks in deze serie voor een plaats in de 3de klasse worden gespeeld op zondag 21 mei en Hemelvaartsdag 25 mei.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.