Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Comissies
  • Mededelingen Bestuur

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Vandaag is het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Voor de BVV Borne een heel mooi resultaat. Omdat er heel veel verenigingen aan deze actie hebben mee gedaan was de verwachting niet al te hoog. Toch zijn er door de mensen met een Rabobank rekening nog 242 stemmen op onze club uit gebracht.

Het resultaat euro 1035,76

We danken de organisatie die in handen was van Bert Hilverink en Sicco Zijstra en natuurlijke alle mensen de op de BVV Borne hebben gestemd

Namens het bestuur, Bert Bosman

Ingrijpende renovatie van onze huiskamer

Ingrijpende renovatie van onze huiskamer

Onze accommodatie ziet er weliswaar prachtig uit, doch het interieur van de kantine is verouderd. Om het interieur te kunnen vervangen hebben we de laatste jaren de opbrengsten van de Vriendenloterij en de Grote Club Actie gereserveerd. Nu is er voldoende gespaard om deze wens ten uitvoer te brengen.

Het begon met de wens om de stoelen en de tafels , die inmiddels meer dan 20 jaar oud zijn, te vervangen. De tegels op de vloer zijn ook niet meer van deze tijd, kortom van het één komt het ander. Inmiddels hebben we besloten om het gehele interieur op te knappen, nieuw meubilair, nieuwe vloer, nieuwe bar en nieuwe wandbekleding.

Een totale metamorfose. We hebben ervoor gekozen om het totaal plaatje aan te pakken zodat onze huiskamer de komende decennia weer mee kan. De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de mogelijkheden en hebben keuzes moeten maken. Na de toernooien half juni gaan de werkzaamheden starten.

Beginnende met het “kaal” maken van ons clubhuis. Vanaf de eerste week juli wordt er weer opgebouwd en zal als eerste een nieuwe vloer gelegd worden. We hopen de werkzaamheden voor eind juli gereed te hebben. Vanaf half juni is het clubhuis gesloten. Gaan we helemaal dicht, natuurlijk niet.

De afgelopen jaren wordt er donderdags door de liefhebbers door getraind en dat kan nu ook nog. Het horeca gedeelte zal vanuit het kleedkamer gedeelte verzorgd worden.

Voortgang 2de veld

Voortgang 2de veld

Afgelopen weken zijn de nieuwe drainage en de waterleidingen voor het pop – up systeem op ons 2de veld aangebracht.

Hierna is het veld vlak gemaakt en deze week is er een gigantische hoeveelheid gele grond op gestrooid. Deze grond zal vermengd worden met de bestaande onderlaag. Hierna zal het veld geëgaliseerd en geprofileerd worden en daarna volgt het leggen van het hybride gras in de doelgebieden en het inzaaien.

Tevens is er met de gemeente overleg om rondom de tribune drainage te leggen, zodat de wateroverlast die we hier de laatste jaren hebben tot het verleden behoren. 

De aanleg ligt op schema en we hopen dat het zo voorspoedig gaat dat er rondom de aanvang van de competitie 2018/19 weer een prima mat ligt.

Rabo Clubkas Campagne van start , stem op BVV Borne

Rabo Clubkas Campagne van start , stem op BVV Borne

RABO CLUBKAS CAMPAGNE. BVV BORNE DOET OOK MEE

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar!

Ook onze club doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Stemmen Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. BVV Borne ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Wij verzoeken BVV Borne leden die een RABO rekening hebben om op onze club te stemmen, de club dus u wordt er beter van. Vraag ook je familieleden en vrienden om onze club op deze manier te steunen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/centraal-twente/rabobank-clubkas-campagne/

Steun onze club, stem op BVV Borne

Toplaag 2de veld wordt vervangen

Toplaag 2de veld wordt vervangen

Afgelopen maandag is door de gemeente begonnen met het vervangen van de toplaag van het 2de veld.

In overleg is besloten om dit nu te doen zodat we optimaal kunnen profiteren van de “groeimaanden” van het gras en dat we hopelijk, afhankelijk van het weer, bij aanvang van de nieuwe competitie weer op het veld kunnen.

Wat trainingen, wedstrijden en straks de afsluitende toernooien betreft zal dit enige consequenties hebben maar dit zal naar de mogelijkheden die er zijn opgelost worden. Waar nodig zal met hulp van onze zusterverenigingen naar oplossing gezocht worden.

Bert Bosman

FC Twente Toptoernooi JO-16 in Borne

FC Twente Toptoernooi JO-16 in Borne

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vindt op de hoofdvelden van BZSV en NEO een groots internationaal voetbaltoernooi plaats voor Jongens Onder 16: de FC TWENTEFOOTBALL CUP 2018

Deelnemende ploegen zijn :

FC Twente, Västerås SK, ADO Den Haag, PSV Eindhoven, FC Emmen, KV Mechelen, SK Slavia Praha en FC Tatran Prešov.

Uit praktische overweging wordt het toernooi afgewikkeld op de velden van BZSV en NEO, BVV Borne heeft wel haar medewerking aan de organisatie toegezegd

Op zaterdag 31 maart start het programma om 10 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Op zondag 1 april staat ’s ochtends het programma gepland tussen 9 uur en 11.05 uur en ’s middags wordt er om 13.15 uur gestart met de finalepartijen, welke rond 16.30 uur beëindigd zullen zijn.

NEO en BZSV stellen enkel hun accommodatie aan de organisatie ter beschikking en hebben zich samen met BVV Borne bereid verklaard om zich in te spannen om vrijwilligers voor deze dagen te werven. De organisatie van dit toernooi vraagt voor deze twee dagen 8 teambegeleiders.

Deze oproep geldt zowel voor vrijwilligers van NEO als voor vrijwilligers van BZSV en BVV Borne.

De taakomschrijving van deze team begeleiders is:

– Verwelkomen van het toegewezen team.

– Verstrekken van informatie

– Volgen van het desbetreffende team gedurende de toernooidagen.

– Team voorzien van informatie zoals het programmaboekje etc.

– Zorg dragen voor correcte uitvoering van speelschema, zorgen dat het team op tijd verschijnt.

– Verwijzen naar nevenactiviteiten zoals de lunch.

– Regelmatig contact houden met betreffende team, voor eventueel te regelen zaken.

– Representatieve houding

– Enige kennis van Duits of Engels is gewenst bij diegenen die een buitenlandse team begeleiden.

Gezien het deelnemersveld mag aangenomen worden dat er op uitgebreide schaal gescout zal gaan worden door internationale topclubs uit het betaalde voetbal. Mogelijk wordt er een nieuwe Messi ontdekt.

Het zal ongetwijfeld een gave internationale happening gaan worden. Zorg dat je het niet mist.

De wedstrijden van dit Toptoernooi vinden op de accommodatie van onze zusterverenigingen plaats, bij ons is het hoofdveld de gehele dag bezet met jeugdwedstrijden en om 18.00 uur de wedstrijd van ons eerste tegen Zenderen Vooruit. BVV Borne heeft toegezegd om ook binnen haar geledingen te kijken of er leden zijn die het leuk vinden en beschikbaar zijn om mee te helpen bij dit toernooi, niet alleen voor teambegeleider maar ook om hand en span diensten te verrichten.

Lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan dit grootse internationale toernooi neem dan contact op met ondergetekende middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-40974475

Bert Bosman

Laatste kans geef je nog op voor de Waarderingsavond

Laatste kans geef je nog op voor de Waarderingsavond

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne. Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club.

Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin.

We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Reminder: vrijwilligers avond

Reminder: vrijwilligers avond

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne. Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club.

Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En Natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz.

De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Compost/Potgrond actie 2018

Compost/Potgrond actie 2018

De winter was lang een liedje van Willeke Alberti en dit jaar is het ook werkelijk zo . Fijn voor de schaatsliefhebbers maar vervelend voor de organisatie van de compost/potgrondactie. Ondanks dat het de afgelopen jaren ook niet altijd mee zat hadden we meestal een week voor het wegbrengweekend nog wel wat ruimte om de laatste wijken te lopen.

Dit jaar is het anders, net op het moment dat de meeste verkopers wilden gaan lopen trad de kou in en werd het haast onmogelijk om langs de deuren te gaan. Dus heel veel moet nu nog gebeuren. We kunnen hulp gebruiken, heeft u volgende week maandag, dinsdag of woensdag nog een avond over help dan mee om de compost/potgrond aan de man/vrouw te brengen.

Het kost maar 2 uur per avond en u helpt ons/BVV Borne er ontzettend mee. Er liggen nog 4 wijken die nog gelopen moeten worden, dus alle hulp is welkom. Hetzelfde geldt voor volgende week vrijdag/zaterdag. We kunnen ook nog hulp gebruiken bij het wegbrengen van de zakken. Jij eventueel met auto en/of aanhanger alle hulp is welkom.

Meldt je aan voor de verkoop en/of de hulp bij het wegbrengen 06-40974475.

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Waarderingsavond vrijdag 16 maart 2018

Onmisbaar, het cement tussen de stenen, de pijlers van de club Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook bij BVV Borne.

Daarom ook dit jaar weer een vrijwilligersavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club. Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een stampot - buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En Natuurlijk ook dit jaar een interessante quiz. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van.

Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Meisjesvoetbal BVV Borne!

Meisjesvoetbal BVV Borne!

Voetbalvereniging Bvv Borne geeft meisjes in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar de mogelijkheid om met en tegen elkaar te voetballen.

Het meisjesvoetbal is steeds meer in opkomst sinds de dames van het Nederlands vrouwenelftal Europees Kampioen zijn geworden. Ook bij BVV Borne is dit te merken. Daardoor gaat Bvv Borne starten met specifieke trainingen voor deze doelgroep.

Elke maandagavond zal er van 18.00-19.00 uur een training plaatsvinden. Deze trainingen worden weggezet met het welbekende circuitmodel waarin alle voetbalvormen aanbod komen.

Lijkt het jou ook leuk om te gaan voetballen? En ben jij in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar? Kom dan vrijblijvend een training volgen. De Kick off is maandag 26 februari a.s.

Extra prijs voor BVV Borne

Extra prijs voor BVV Borne

BVV Borne boekt groot succes met belactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 13 november 2017 heeft een enthousiast team van 15 leden loten verkocht voor de VriendenLoterij. Met deze loterij wordt de BVV Borne financieel gesteund door eenieder die een lot afneemt en BVV Borne als begunstigde aanwijst. Aan het eind van deze belactie waren maar liefst 100 loten verkocht en zijn er nog vele loten omgezet naar de BVV Borne als begunstigde.

Vooral Wouter van Neck en Sven Pieterson hebben erg veel leden kunnen wijzen op het belang van deze actie en hebben hierdoor samen een groot aandeel in het gigantisch mooie aantal verkochte loten! Wij zijn de 15 leden erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De avond was zeer geslaagd en leverde al enkele duizenden euro’s voor de vereniging op, puur door deelname aan de belactie.

Doordat er nog zoveel loten zijn verkocht komt er maandelijks een behoorlijk bedrag binnen, waar vele leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Alle leden die hiermee onze vereniging steunen en hebben gesteund: hartelijk dank!! Na dit gigantisch aantal verkochte loten bleek dat de BVV Borne nog een leuke verassing stond te wachten.

Over de maand november bleek dat wij met de belactie bij de beste vijf verenigingen hoorde qua meest verkochte loten! Nadat dit eind december werd bekendgemaakt, was het wachten tot zondag 14 januari jl. Op deze dag werd bekendgemaakt op welke plek we zijn geëindigd in het totaalklassement en welke extra geldprijs hier aan verbonden was.

Om 10.00 stond een delegatie van de VriendenLoterij voor clubhuis ‘De Stoep’ en was het wachten op de onthulling. De officiële onthulling van het gewonnen bedrag werd vastgelegd op de gevoelige plaat, waarbij de confetti voor extra spektakel zorgde. Met de belactie zijn we uiteindelijk op de derde plaats geëindigd, goed voor nog eens 1.000 euro extra voor de clubkas! Een bedrag dat erg welkom is, om zo onze wens voor een compleet nieuw interieur snel in vervulling te laten gaan.

Via deze weg nogmaals dank aan alle leden die onze vereniging steunen door deelname aan deze loterij, waardoor we dit extra bedrag hebben mogen ontvangen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2018 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2017 werd door voorzitter Bert Bosman ook naar het nieuwe jaar gekeken waarbij op korte termijn reeds een verassing te wachten staat . BVV Borne is namelijk bij de eerste 5 clubs die landelijk de meeste Vrienden loten hebben verkocht in de periode 1 september tot 1 december2017. Hiervoor ontvangt de club op 14 januari nog een extra prijs op de geweldige opbrengst die we reeds met deze belactie gehaald hebben.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Lysander Meijerink (48 loten) , Jens de Wal (67 loten) en Mees Zijlstra (76 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Jens en Mees hoorden in 2016 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen. Als team heeft JO10 gewonnen. Zij zullen in het voorjaar als team bij een wedstrijd van het eerste in het zonnetje gezet worden en als team van het seizoen aantreden.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dennis Haan, Niek Reichart, Kevin Kuipers en Kevin de Jager 25 jaar lid, Juul Lansink 50 jaar lid en Jan Swienink maar liefst 60 jaar lid. Kevin Kuipers was helaas verhinderd en ook Kevin de Jager kon niet fysiek aanwezig zijn. Kevin is op missie in Mali en met hem werd een skyp- verbinding tot stand gebracht om hem te feliciteren met zijn jubileum. Hoewel de verbinding niet al te best was, kwam de boodschap duidelijk over en hij was bijzonder verrast en blij met deze unieke manier om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Jan, Juul, Niek, Dennis en Irene de partner van Kevin de Jager ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een zeer goede opkomst, een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Bedankje van Dennis en Mika

Bedankje van Dennis en Mika

Langs deze weg wil ik het bestuur, de leden en de teamgenoten van BVV Borne 4 bedanken voor de interesse en steun tijdens mijn revalidatie in het ziekenhuis en het Roessingh, Dit heeft mijn gezin en mij goed gedaan.

Ook Mika bedankt BVV Borne en zijn teamgenoten van BVV Borne JO15-1 voor de interesse na zijn knieoperatie.

Groeten Dennis de Jonge en Mika Schreurs

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.