Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Comissies
  • Mededelingen Bestuur

Belavond BVV Borne/Vriendenloterij

Belavond BVV Borne/Vriendenloterij

Beste clubleden,

BVV Borne heeft al enkele jaren de wens om het clubhuis te renoveren. Nieuw meubilair, andere aankleding etc. De afgelopen jaren hebben we al verschillende acties gevoerd om geld voor dit doel binnen te halen. Helaas nog niet voldoende.

Om een grondige aanpak te realiseren is er veel geld nodig. BVV Borne is al jaren begunstigde van de VriendenLoterij, dit houdt in dat een aanzienlijk deel van de bijdrage ten goede komt van onze clubkas. Daarom doen wij dit jaar mee aan de:

Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op 13 november tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor BVV Borne Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;

• Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:

• De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de renovatie van het clubhuis kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor? 

Met vriendelijke groet, Namens het bestuur Bert Bosman

BVV Borne club van de week bij Heracles Almelo

BVV Borne club van de week bij Heracles Almelo

Zaterdag 4 november was BVV Borne de club van de week! Om 18.00 uur verzamelden JO19-1, MO19-1 en JO15-1 zich bij het clubhuis van Borne om gezamenlijk te vertrekken richting Heracles Almelo.

BVV Borne club van de week bij Heracles

BVV Borne club van de week bij Heracles

In de extra tijd geluk gehad! Zoals sommige voetbalteams in de extra tijd weten te scoren en de winst pakken, zo zijn wij, BVV Borne, in de extra tijd in aanmerking gekomen voor "Club van de Week" bij Heracles.

BVV Borne film te zien op Robsarchief

BVV Borne film te zien op Robsarchief

Onze club 105 jaar, tijdens de reünie op zaterdag 1 juli wordt de jubileum film die i.v.m. ons eeuwfeest in 2012 door Rob Kömmelt is gemaakt weer getoond. Rob heeft destijds uit 70 uur film een mooi beeld van de BVV Borne door de jaren heen geschetst. Vele bekende gezichten komen in beeld en een leuke manier om in de tijdslijn weer oude herinneringen op te halen.

10 jaar SV Almelo op "All stars Toernooi"

10 jaar SV Almelo op

Afgelopen weekend was, inmiddels voor het 27ste jaar, het “All Stars Toernooi”. Ook dit keer een zeer geslaagde editie. Leuke wedstrijden, goed sfeer en een zeer gezellige derde helft.

Cadeau Frits Soetmann

Cadeau Frits Soetmann

Dat Borne lid Frits Soetmann een goede tekenaar is, dat weten we inmiddels. De in Finland wonende geel-zwarter heeft enkele maanden geleden in Borne vele tekeningen geëxposeerd.

Borne - EMOS zondag 21 mei. U bent van harte welkom

Borne - EMOS zondag 21 mei. U bent van harte welkom

Ons eerste team is er in geslaagd om met een keurige derde plaats in de 4de klasse A de na -competitie te halen. De eerste wedstrijden reeks in deze serie voor een plaats in de 3de klasse worden gespeeld op zondag 21 mei en Hemelvaartsdag 25 mei.

KNVB introduceert een aantal nieuwe speelvormen

KNVB introduceert een aantal nieuwe speelvormen

De KNVB introduceert in het volgende seizoen 2017-2018 een aantal nieuwe speelvormen voor het pupillenvoetbal t/m 12 jaar.

Zie artikel op knvb.nl

Meest opvallende punt is dat de pupillen op kleinere veldjes gaan spelen. Volgens de KNVB is uit onderzoek gebleken dat deze nieuwe speelvormen beter aansluiten bij de ontwikkeling van de kinderen en voor meer speelplezier voor meer spelers zorgen. Momenteel worden de amateurclubs in heel Nederland door de KNVB geïnformeerd over de nieuwe opzet. Onder voorbehoud schetsen wij alvast de plannen van de KNVB:

Borne viert haar 105de verjaardag

Borne viert haar 105de verjaardag

Woensdag 15 maart 2017 bestaat onze club 105 jaar.We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het weekend van 30 juni gaan we het uitgebreid vieren met een feestavond, een reünie en allerlei activiteiten voor jeugd en senioren. Op het programma van dit weekend komen we nog terug maar zet de datum alvast in uw agenda.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.