Hero top pagina

Een fantastisch einde van 2018 en begin van 2019

Zaterdagavond werd het voetbaljaar 2018 op een zeer aangename manier in ons clubhuis afgesloten.

Het oudejaarstoernooi was wederom een schot in de roos. Na het sportieve gedeelte was het net als de voorgaande jaren weer bijzonder gezellig. Na het voetballen het jaar afsluiten met je mede leden, het oudejaarstoernooi wordt steeds populairder gezien het aantal leden die hier bij aansluiten. Een kaartje leggen, potje darten of darten kijken er was weer van alles te doen.

Goed georganiseerd en een prima sfeer het bleef nog lang gezellig in onze sfeervolle huiskamer.

Nog meer traditie, de nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari. Sinds mensenheugenis wordt onze nieuwjaarsbijeenkomst op de eerste dag van het nieuwe jaar gehouden. Zo ook in 2019. We hopen weer veel leden te mogen begroeten op deze bijeenkomst.

De laatste jaren wint ook deze traditie weer aan populariteit. We huldigen leden met hun jubileum en ook de prijswinnaars van de grote clubactie worden in het zonnetje gezet.

Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomst in ons clubhuis om de Borne familie een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Aanvang 16.00 uur

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.