Hero top pagina

FC Twente Toptoernooi JO-16 in Borne

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vindt op de hoofdvelden van BZSV en NEO een groots internationaal voetbaltoernooi plaats voor Jongens Onder 16: de FC TWENTEFOOTBALL CUP 2018

Deelnemende ploegen zijn :

FC Twente, Västerås SK, ADO Den Haag, PSV Eindhoven, FC Emmen, KV Mechelen, SK Slavia Praha en FC Tatran Prešov.

Uit praktische overweging wordt het toernooi afgewikkeld op de velden van BZSV en NEO, BVV Borne heeft wel haar medewerking aan de organisatie toegezegd

Op zaterdag 31 maart start het programma om 10 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Op zondag 1 april staat ’s ochtends het programma gepland tussen 9 uur en 11.05 uur en ’s middags wordt er om 13.15 uur gestart met de finalepartijen, welke rond 16.30 uur beëindigd zullen zijn.

NEO en BZSV stellen enkel hun accommodatie aan de organisatie ter beschikking en hebben zich samen met BVV Borne bereid verklaard om zich in te spannen om vrijwilligers voor deze dagen te werven. De organisatie van dit toernooi vraagt voor deze twee dagen 8 teambegeleiders.

Deze oproep geldt zowel voor vrijwilligers van NEO als voor vrijwilligers van BZSV en BVV Borne.

De taakomschrijving van deze team begeleiders is:

– Verwelkomen van het toegewezen team.

– Verstrekken van informatie

– Volgen van het desbetreffende team gedurende de toernooidagen.

– Team voorzien van informatie zoals het programmaboekje etc.

– Zorg dragen voor correcte uitvoering van speelschema, zorgen dat het team op tijd verschijnt.

– Verwijzen naar nevenactiviteiten zoals de lunch.

– Regelmatig contact houden met betreffende team, voor eventueel te regelen zaken.

– Representatieve houding

– Enige kennis van Duits of Engels is gewenst bij diegenen die een buitenlandse team begeleiden.

Gezien het deelnemersveld mag aangenomen worden dat er op uitgebreide schaal gescout zal gaan worden door internationale topclubs uit het betaalde voetbal. Mogelijk wordt er een nieuwe Messi ontdekt.

Het zal ongetwijfeld een gave internationale happening gaan worden. Zorg dat je het niet mist.

De wedstrijden van dit Toptoernooi vinden op de accommodatie van onze zusterverenigingen plaats, bij ons is het hoofdveld de gehele dag bezet met jeugdwedstrijden en om 18.00 uur de wedstrijd van ons eerste tegen Zenderen Vooruit. BVV Borne heeft toegezegd om ook binnen haar geledingen te kijken of er leden zijn die het leuk vinden en beschikbaar zijn om mee te helpen bij dit toernooi, niet alleen voor teambegeleider maar ook om hand en span diensten te verrichten.

Lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan dit grootse internationale toernooi neem dan contact op met ondergetekende middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-40974475

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.