Hero top pagina

Komende weken weer veel te doen bij BVV Borne

De kerstdagen en oud en nieuw staan weer voor de deur. Zoals gebruikelijk een periode waar er bij onze club veel activiteiten zijn.

Vervelen de komende weken is er niet bij. Voor ieder wat wils Sportief bezig zijn en bovenal een boel gezelligheid. Alle activiteiten op een rij:

Zondag 23 december - Winter Step One loop.

2km, 5km, 10km en de halve marathon door het prachtige Twickel. Er zijn al veel aanmeldingen binnen. De 2km is voor de jeugd t/m 13 jaar ook onze jongste leden kunnen hier gratis mee doen.

Zaterdag 29 december Oudjaars Toernooi.

Al jaren een sportieve en gezellige afsluiting van het jaar, Voetballen, pokeren, darten wat je maar wilt. Daarna natuurlijk de vanzelfsprekende derde helft.

Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaarsreceptie.

Deze traditionele nieuwjaarsreceptie op de eerste dag van het nieuwe jaar waar de leden elkaar het beste kunnen wensen en waar tevens de jubilarissen van onze club worden gehuldigd.

Weekend 4 januari t/m 6 januari Dartweekend.

Vrijdagavond – koppeltoernooi

Zaterdagmiddag – jeugdleden

Zaterdagavond – enkeltoernooi

Zondagmiddag – senioren leden

Het koppel toernooi is in de regio zeer bekend, menig regionaal en maar ook landelijk bekende toppers doen hier aan mee .

Tijdens de toernooien voor de eigen leden wordt uitgemaakt wie er in 2019 de topper van de BVV Borne is. U ziet het voldoende te doen de komend weken.

Doe mee of kom gewoon gezellig langs, u bent van harte welkom.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.