Hero top pagina

Nieuwjaarsreceptie 2019

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2019 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2018 waarbij onder meer natuurlijk de metamorfose van ons clubhuis aan de orde kwamen werd er ook voorruit gekeken. Zijn we klaar met onze accommodatie, nee er blijft altijd wel iets te doen. Uitdagingen zijn het opknappen van de kleedkamers onder de tribune en natuurlijk de wijzigingen die er kunnen gaan plaats vinden wanneer de plannen van ’t Wooldrik allemaal doorgaan.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winnaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Calvin van de Parren (62 loten), Lysander Meijerink (50 loten) en Xavi Broekate (49 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Lysander hoorde in 2017 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Alco Veldkamp en Jan Heldoorn 25 jaar lid, Harrie Reichart 50 jaar lid. Bij Harrie extra aandacht voor de vele jaren dat hij vrijwilligerswerk voor onze club verricht. Leider, Bestuurslid, clubhuisdiensten, scheidsrechter, lid loopcommissie en vaste kracht bij alle acties die we hebben. Een voorbeeld voor velen en een bijzonder gewaardeerd lid van onze club.

Alco, Jan en Harrie ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een leuke opkomst en een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.