• Meisjesvoetbal BVV Borne!

  Meisjesvoetbal BVV Borne!

 • Kantinerooster van 12-02-18 t/m 11-03-18

  Kantinerooster van 12-02-18 t/m 11-03-18

 • Borne wint verdiend van RSC

  Borne wint verdiend van RSC

 • "De bal rolt weer" Borne pakt 1ste 3 punten na de winterstop

 • Wederom een zeer succesvol Klaas Post toernooi JO8 t/m JO11

  Wederom een zeer succesvol Klaas Post toernooi JO8 t/m JO11

Hoofdsponsor

Grote Clubactie 2017 van start

Vanaf vandaag is het dan al weer zover, dan mogen onze jeugdspelers (E, F en D pupillen) langs de deuren om loten voor de Grote Clubactie te verkopen. We willen met de Grote Clubactie zoveel mogelijk geld binnen halen, ook dit jaar gaat de opbrengst ten goede komen om ons clubhuis te moderniseren.

We hebben de afgelopen jaren reeds een behoorlijk bedrag gereserveerd maar met een goede opbrengst dit jaar kunnen we weer net iets meer wensen vervullen. De jeugd verkoopt al jaren heel veel loten. Als vereniging zijn wij daar trots op. Dit jaar hoopt het bestuur wederom op een goed resultaat. Ook worden voor de overige elftallen 30 loten per team verstrekt.

Laten we met elkaar de schouders er onderzetten en hopelijk verkopen we er nog meer dan voorgaande jaren. Voor de meest verkopende jeugdspelers zijn weer leuke prijzen te winnen. Binnenkort meer hierover.

Namens het bestuur

Bert Bosman

Sponsoren

Fysiofit
Eurosport
Vriendenloterij
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.