Hero BVV Borne MO19-01
  • Start
  • Voetbal Info
  • Junioren
  • BVV Borne MO 19-1

BVV Borne MO19-1

Indeling

Leiders en Trainers

Stand

Programma

Uitslagen


BVV Borne Dames 1

BVV Borne Dames 1

Vol trots mag ik als “mama” van de MO19 van BVV Borne mededelen dat het gehele team volgend seizoen uit gaat komen bij de senioren op zondag. We worden het 1e Dames elftal van BVV voor 2018/2019. Dank ook wederom aan onze fantastische sponsoren, Cafetaria ‘t Heukske en Marbeco, want de dames lopen ook komend seizoen er strak bij. Blok de agenda’s alvast voor de zondag, zodat deze toppers een nog grotere supportersgroep krijgen dan ze nu al hebben.

Zie jullie graag langs de lijn.

Groetjes Nathalie

Mooie nieuwe trainingspakken MO19

Mooie nieuwe trainingspakken MO19

Het is zaterdag 28 Oktober. De dames verzamelen zich om 13.45 uur bij BVV. Na een voorbespreking is het op naar Marbeco. Uit handen van Marcel krijgen ze onderstaande prachtige trainingspakken. Die gaan natuurlijk meteen aan, zodat ze als echte fotomodellen op de foto kunnen Marcel heeft een mooie bos bloemen gekregen en een hele boel blije gezichten!

MO19 van BVV Borne in het nieuw!

MO19 van BVV Borne in het nieuw!

Zaterdag 2 September was het eindelijk weer zover, we mochten weer voetballen en wel voor het eerst in de MO19. Maar voor de wedstrijd was er een speciaal moment voor de dames. Uit handen van Sheng Fan Lin, eigenaar van ‘t Heukske kregen ze een geheel nieuw tenue én nieuwe tassen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.