Borne f2
  • Start
  • Voetbal Info
  • Pupillen
  • BVV Borne JO 09-2

BVV Borne JO09-2

Indeling

Leiders en Trainers

Stand

Programma

Uitslagen


Zet Borne de goede trend door?

Zet Borne de goede trend door?

Na de knappe overwinning van vorige week, stond de uitwedstrijd tegen Vogido op het programma. Voor de ouders, was het helaas heel vroeg, om kwart voor acht aanwezig in de kantine. De kids renden er al flink op los en de ouders nuttigden de broodnodige koffie.

Vogido beschikt over twee prachtige kunstgrasvelden. Borne had de pech te spelen op een veld, waar Lieke prachtig op kon paardrijden. Paarden waren er echter niet, gelukkig wel een bal. Deze werd dan ook flink gebruikt. Na 10 minuten stond het al 0-3 dankzij Yinthe. Vervolgens liet Youri zien, naast verdediger en middenvelder ook als aanvaller uit de voeten te kunnen.

Pakt Borne de eerste punten van het seizoen?

Pakt Borne de eerste punten van het seizoen?

Na twee nederlagen stonden de jongens en meisjes van Borne te popelen om te gaan winnen van UD W in Weerselo. Dit was goed aan het spel te zien. De familie Franken speelde super samen. Bjarne bouwde op, Lieke zette voor en Hidde schoot net mis. Borne stapelde kans op kans. Zoals we ook wel eens in de eredivisie zien, viel de goal aan de andere kant. Robin en Tijn, verdedigden als leeuwen, helaas was het schot van UD W onverwachts en te hard voor Stijn. Stijn liet echter duidelijk zien, steeds beter te worden met zijn puike reddingen en goede uitschoppen.

De eerste wedstrijd van het seizoen

De eerste wedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 3 september stond de eerste bekerwedstrijd, uit bij Bentelo op het programma. De aankomst in Bentelo leek wel Sinterklaas. Frank had namelijk gezorgd voor echte BVV tassen en maakte het nog mooier door nieuwe shirts uit te delen met als sponsor Tulk Trucks. De spelers van JO9-2 leken wel echte profs. De vraag was dan ook of ze zo zouden spelen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.