Hero BVV Borne JO13-1

BVV Borne JO13 - Kampioen!!!

Vandaag was het dan eindelijk zover voor de jongens van de JO13-1 van BVV Borne, de kampioenswedstrijd tussen BVV Borne JO13-1 en de JO13-4 van SDC Denekamp stond op het programma.

Het was niet zomaar een wedstrijd, het was de kampioenswedstrijd!!!!!!!!! Alleen bij winst kon Borne 13-1 kampioen worden. Eerst heeft het team samen met de leider en trainer in de bestuurskamer broodjes en soep met elkaar gegeten. Zo kon er tijdens het eten al met elkaar over de wedstrijd worden gesproken. In het team heerste een gezonde spanning. Deze is ook nodig om kampioen te worden.

Nadat iedereen zich had omgekleed en de warming-up was gedaan, kon de wedstrijd beginnen. Tijdens een mooie sfeeractie kwamen de boys het veld op. Onder leiding van scheidsrechter Roy Boomkamp werd het fluitsignaal gegeven en kon de wedstrijd beginnen.

Vanaf het allereerste begin speelde Borne scherp en alert. Zo werd het al vrij snel 1-0. De kansen bleven aan de kant van Borne maar toch liet de 2-0 lang op zich wachten. Zo kreeg SDC nog een flinke kans waar de keeper van BVV goed redding bracht. Na aandringen vanaf de kant van Borne werd het 2-0 en vrij vlot viel de 3-0.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord en voetbalde BVV Borne de wedstrijd gecontroleerd en verzorgd uit. Bvv Borne is dan ook de terechte winnaar.

Tijdens de uitreiking van de beker werd benadrukt dat het JO13-1 team een flexibel en sociaal team is, waar iedereen zich thuis voelt. Ook werd de staf van de 13-1 bedankt voor hun fantastische inzet.

Allemaal van harte gefeliciteerd, dik en dik verdiend

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.