Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Indeling

Leiders en Trainers

Stand

Programma

Uitslagen


Rob Bakker ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Rob Bakker ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Voor het seizoen 2018-2019 is Rob Bakker ook de hoofdtrainer bij onze club.

Het bestuur en Rob willen de goede samenwerking die er op dit moment is met minimaal 1 seizoen verlengen. Het wordt het 2de seizoen van Rob bij onze club.

Borne en Berghuizen in evenwicht

Borne en Berghuizen in evenwicht

In Oldenzaal heeft BVV Borne doelpuntloos gelijkgespeeld tegen FC Berghuizen. Beide ploegen waren volledig aan elkaar gewaagd. De thuisploeg had de eerste helft het betere van het spel, na de thee waren het de Bornenaren die nadrukkelijk van zich lieten spreken. Gescoord werd er echter niet en beide ploegen konden zich tevreden stellen met het behaalde punt.

BVV Borne uit de beker.

BVV Borne uit de beker.

BVV Borne is er niet in geslaagd om ten koste van FC Winterwijk de volgende ronde in de KNVB beker te bereiken. De Bornenaren kwamen tegen de eersteklasser te snel op achterstand en hadden ook het geluk niet aan hun zijde om de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Het verloor met 3-0, maar is absoluut niet weggespeeld.

Borne had zin in de doordeweekse wedstrijd tegen het beduidend hoger spelende FC Winterswijk. Het bestuur had bij Taxi Konink een bus geregeld en voorzichtig werd gedacht aan een nieuwe stunt. Eenmaal aangekomen bleek dat de thuisploeg absoluut niet zat te wachten op deze wedstrijd. Er was geen ontvangst, niet voor de begeleiders en ook niet voor het bestuur, de toegewezen kleedkamer was nog bezet en een andere kleedkamer was niet voorhanden. Er werd niet naar ons omgekeken en respect was ver te zoeken. Daar sta je dan met je tassen en selectie in een hal te wachten op instructies.

Nee, dit verdiend geen schoonheidsprijs, oogt respectloos en zo’n houding past niet bij een eersteklasser op een Winterswijks gesponsord sportpark. Dan het duel zelf, dat 10 minuten later begon omdat de thuisploeg op het laatste moment besloot om een ander tenue aan te trekken. Borne startte compact, liet de tegenstander de bal rondspelen en loerde op een foute breedtepass om zo in balbezit te komen en de spitsen te bedienen. Een tactiek om de belangrijke eerste fase ongeschonden door te komen.

Helaas konden de Bornenaren niet voorkomen dat het vroeg op achterstand kwam. In de 7de minuut werd de 1-0 gescoord door de thuisploeg toen een afgeslagen bal eenvoudig binnen werd gekopt en vijf minuten later werd de score verdubbeld naar 2-0 en zaten ze op rozen. Vreemd genoeg leek deze treffer bevrijdend te werken voor de Bornenaren want het heeft vanaf dat moment knap mee gevoetbald. Het haalde zonder nog meer doelpunten te incasseren de rust en kon na de thee indruk maken door meer op helft van de tegenstander te spelen. Borne hield zich staande, liet de bal rondgaan en kwam tot enkele mogelijkheden om een aansluitingstreffer te maken.

Het geluk ontbrak echter om de mogelijkheden ook te verzilveren, Hofman kwam net tekort na een voorzet van Chiel Kosterink, een schot van Vos werd door de doelman met moeite gekeerd en een vrije trap van Assink werd uit de doelmond gebokst. De gastheren wisten in de 74ste minuut de 3-0 te maken na een snel uitgevoerde aanval over de rechterflank en met deze treffer was het duel gespeeld. In de 88ste minuut kreeg invaller Mart Snippers nog een mooie kans om te scoren maar zijn kopbal, na een geweldige pass van Sven Pieterson, miste richting.

Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Van den Berg uit Borculo voor het eind van de wedstrijd. Samenvattend kan de bornse hoofdmacht terugkijken op een goede wedstrijd, het speelde compact, hield de posities bezet en had het gewoon verdiend om te scoren. Daar kan borne trainer Rob Bakker zeker verder mee.

Aanstaande zondag speelt Borne weer gewoon een competitieduel in de vierde klasse. BVV Borne gaat op bezoek bij FC Berghuizen en de wedstrijd begint om 14:00 uur.

Borne wint door schitterend doelpunt Wesley Assink

Borne wint door schitterend doelpunt Wesley Assink

BVV Borne heeft de lokale derby tegen Zenderen Vooruit met 2-1 gewonnen. In Zenderen hadden de Bornenaren verreweg het meeste balbezit en het betere positiespel. Het was Wesley Assink die met een prachtige boogbal de winnende treffer maakte.

Borne begon als favoriet aan het duel in Zenderen, maar moest het na de stunt in de beker tegen TVC nog wel even waarmaken. Bij de tegenstander van vandaag leefde het derby gevoel sterk en dat was in de beginfase te merken aan de felle duels. Na een tiental minuten wisten de gasten met goed positiespel uit de duels te blijven en dat bracht tevens rust in het spel van Borne. Tot echte kansen leidde dit nog niet, maar het vertrouwen op een goede afloop werd hier mee gewekt.

Tegen de verhouding in kwam de thuisploeg echter in de 20ste minuut op 1-0. Sander Post verkeek zich op een voorzet van de flank en het was Jordy Kamphuis die van dichtbij het beslissende tikje gaf. Even werd nog gedacht aan buitenspel, maar dat was niet het geval. De voorsprong gaf de thuisploeg iets meer vertrouwen. Het probeerde verder van de eigen goal de Bornenaren op te vangen en de opbouw te verstoren, maar dit lukte slechts voor een deel omdat Borne het veld voldoende breed hield om onder deze druk uit te spelen. Borne speelde in fases zeer sterk, liet de bal snel rondgaan en zocht de aanval over de flanken maar beloonde zich nog niet voor rust.

Na rust gingen de Bornenaren vrolijk verder en combineerden er lustig op los. ZV kon niets anders doen dan achter de Bornenaren aanlopen en dat kost nou eenmaal veel kracht en brengt op den duur frustratie met zich mee. Het moest vaker kleine overtredingen maken om de Bornse aanvallen te verstoren. Borne was in deze fase de bovenliggende partij maar het moest wachten tot de 70ste minuut tot het op gelijke hoogte kwam. Het was Sander Toebes die met een kopbal de 1-1 op het scorebord bracht. Na een overtreding aan de zijlijn mocht Van Laar aanleggen voor een vrije trap. Van Laar nam de vrije trap snel, bediende Assink in het zestienmetergebied, die op zijn beurt met het hoofd Toebes vond. Toebes knikte de bal vervolgens van vijf meter in de verre hoek.

BVV Borne ging op jacht naar meer, vergat af en toe de organisatie en kwam in de 75ste minuut goed weg toen de prima verdedigende Jordy Dobbe een bal van de doellijn haalde en de scheidsrechter geen overtreding zag in de actie van doelman Post. Voor de thuisploeg was dit het laatste wapenfeit deze middag. Het probeerde met man en macht een punt veilig te stellen maar zag in de 86ste minuut Borne er met de volle winst vandoor gaan. Het was Wesley Assink die met een weergaloze goal de 2-1 voor BVV Borne maakte. Assink kreeg de bal op een meter of dertig van de goal, zag doelman Eleveld ver voor het doel staan en probeerde het gewoon. Met veel gevoel en precies op tempo vloog het leer over de verbouwereerde doelman.

Na twee minuten blessuretijd floot scheidsrechter Westerhof uit Geesteren voor het eind van dit duel. Borne kon weer drie punten bijschrijven en klimt wederom een plekje op de ranglijst.

Volgend weekend is er geen competitieprogramma voor BVV Borne. wel mag het donderdag 30 november op bezoek bij eersteklasser FC Winterswijk voor het vervolg in de KNVB Beker.

Borne stunt in de beker !

Borne stunt in de beker !

BVV Borne heeft voor een enorme bekerstunt gezorgd door in Tubbergen met 2-3 te winnen van tweedeklasser TVC’28. In de 98ste minuut keerde borne doelman Post een makkelijk gegeven strafschop en niet veel later mochten de geelzwarten uitzinnig van vreugde het veld verlaten.

Borne speelt gelijk in Overdinkel

Borne speelt gelijk in Overdinkel

BVV Borne heeft met 1-1 te weinig gekregen in Overdinkel. De Bornenaren waren de gehele wedstrijd op jacht naar de volle winst, kwamen ook verdiend op voorsprong, maar zag de gastheren vlak voor rust op gelijke hoogte komen. De tweede helft zetten de geelzwarten vol druk, hadden het meeste balbezit en dreiging maar beloonden zichzelf niet.

Borne wint verdiend van Sportlust Vroomshoop

Borne wint verdiend van Sportlust Vroomshoop

BVV Borne heeft op het eigen sportpark verdiend gewonnen van Sportlust Vroomshoop. Na een 2-1 ruststand wisten de Bornenaren na rust met goed voetbal de voorsprong uit te bouwen tot 4-1. Met deze overwinning klimmen de Bornenaren naar de zesde plek op de ranglijst.

Borne speelt verdienstelijk gelijk tegen koploper

Borne speelt verdienstelijk gelijk tegen koploper

BVV Borne heeft op het eigen sportpark gelijkgespeeld tegen Sportlust Glanerbrug. In een gelijkopgaande wedstrijd opende Pieterson voor de thuisploeg in de 68ste minuut de score, maar zag het de gasten tien minuten later langszij komen en de 1-1 maken.

Eerste driepunter voor Borne

Eerste driepunter voor Borne

Op het terrein van SV Almelo heeft BVV Borne een moeizame maar verdiende overwinning behaald. Mart Kosterink zorgde in de 40ste minuut voor de enige treffer. Na rust kregen de bornenaren voldoende kansen om verder uit te lopen, maar wist het niet meer te scoren.

Borne speelt gelijk tegen Hengelo

Borne speelt gelijk tegen Hengelo

BVV Borne heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen HVV hengelo. De Bornenaren kwamen vroeg op voorsprong, misten in de tweede helft een strafschop en zagen de gasten niet veel later langszij komen. In de slotfase had Borne de overwinning nog kunnen binnenhalen, maar de bal werd tot twee maal toe van de doellijn gehaald.

Borne verliest ook 2de wedstrijd

Borne verliest ook 2de wedstrijd

BVV Borne heeft met 2-0 verloren van SV Vasse. Een stand die reeds in de eerste speelhelft op het scorebord stond. Borne speelde met name voor rust matig en zag de thuisploeg effectief met de kansen omgaan. Na rust hadden de bornenaren recht op meer maar ontbrak het geluk om het de thuisploeg echt moeilijk te maken.

Slechte seizoenstart BVV Borne

Slechte seizoenstart BVV Borne

BVV Borne heeft de openingswedstrijd van de competitie op het eigen sportpark met 5-2 verloren van RSC Rossum. Het begon nog wel goed aan de wedstrijd maar na twintig minuten namen de gasten de regie over en konden na rust eenvoudig de overwinning binnen halen.

Borne ondanks verlies toch door in de beker

Borne ondanks verlies toch door in de beker

Ondanks een 4-1 nederlaag is BVV Borne toch door naar de volgende ronde in de KNVB bekercompetitie. De geelzwarten verzuimden in het eerste deel van de wedstrijd te scoren en zagen de gasten uit Almelo daardoor beter in de wedstrijd komen. Het bornse doelpunt van Assink was genoeg om op doelsaldo de volgende ronde te bereiken.

Borne wint bekerwedstrijd van Bentelo

Borne wint bekerwedstrijd van Bentelo

BVV Borne heeft in eigen huis ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Thuis tegen VV Bentelo werd het 3-1. De Bornenaren wisten met name na rust het verschil te maken en hebben volgende week aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Borne wint eerste bekerwedstrijd

Borne wint eerste bekerwedstrijd

BVV Borne is de eerste bekerwedstrijd prima gestart. In Saasveld werd met 5-1 gewonnen van SV Saasveldia. BVV Borne speelde zeer geconcentreerd en kon eenvoudig uitlopen naar 4-0 door prima gebruik te maken van de ruimte achter de verdediging van de thuisploeg. In de tweede helft speelde Borne de wedstrijd rustig uit. In de laatste minuut redde Saasveldia de spreekwoordelijke eer.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.