Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Indeling

Leiders en Trainers

Stand

Programma

Uitslagen


Borne bekert door

Borne bekert door

BVV Borne bekert nog even door. In Enschede werd FC Aramea met 5-0 opzij gezet. Martijn Hofman was tegen FC Aramea de grote man, door vier treffers voor zijn rekening te nemen. Door dit resultaat zitten de Bornenaren in de koker voor loting van de knockout fase.

Borne wint ook 2de bekerwedstrijd

Borne wint ook 2de bekerwedstrijd

BVV Borne heeft ook haar tweede duel in de bekercompetitie winnend afgesloten. In Enschede werd de kersverse derdeklasser Victoria’28 met 2-1 verslagen. Na rust kwamen de bornenaren nog wel op achterstand, maar wisten dit vrij snel om te buigen en redelijk eenvoudig vast te houden. BVV Borne heeft zonder overmatige inspanning drie punten overgehouden aan het duel met Victoria’28.

Borne wint 1ste bekerwedstrijd

Borne wint 1ste bekerwedstrijd

Op het mooie sportpark van BVV Borne rolde de bal weer eens voor het echie in het nieuwe sportjaar 2018/2019. Na een goede oefenreeks met onder andere een mooi resultaat op het goed georganiseerde Richard Bertelink Toernooi, namen de bornenaren het in de eerste bekerwedstrijd op tegen SVV’91 uit Enschede.

Oefenprogramma Borne 1

Oefenprogramma Borne 1

In aanloop naar de bekerwedstrijden en de start van de competitie, speelt Borne 1 nog twee oefenwedstrijden:

Bekerprogramma Borne 1

Bekerprogramma Borne 1

Nadat het bekerprogramma van Borne 1 bekend werd, bleek Borne de vreemde eend in de bijt. Een bekerpoule met hierin maar liefst drie Enschedese verenigingen, gecompleteerd door Borne. Er staan één thuiswedstrijd en twee uitwedstrijden op het programma. Vorig seizoen reikte Borne tot de tweede knock-out ronde. In de eerste knock-out ronde werd verassend TVC '28 verslagen. De ronde daarna bleek FC Winterswijk te sterk.

Dan nog even dit! Nawoord Theo Vos seizoen 2017/2018

Dan nog even dit! Nawoord Theo Vos seizoen 2017/2018

Stilstaan is achteruitgaan.

Is dat waar of geeft het ruimte tot nadenken? In een jachtige wereld waarin we altijd op zoek zijn naar verbetering, verandering en efficiëntie, wordt maar al te gemakkelijk voorbij gegaan aan de ervaringen en lessen van vroeger. Een verrassende opening voor een traditioneel nawoord, dat ben ik met u eens.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.