Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Indeling

Leiders en Trainers

Stand

Programma

Uitslagen


Eerste driepunter voor Borne

Eerste driepunter voor Borne

Op het terrein van SV Almelo heeft BVV Borne een moeizame maar verdiende overwinning behaald. Mart Kosterink zorgde in de 40ste minuut voor de enige treffer. Na rust kregen de bornenaren voldoende kansen om verder uit te lopen, maar wist het niet meer te scoren.

We schrijven 15 oktober 2017 en het is 22 graden in het oosten van het land. Scheidsrechter Ten Heggeler uit Hengevelde grapte vooraf of er nog een drinkpauze ingelast moest worden. Er werd om 14:00 uur afgetrapt en SV Almelo is normaliter een lastig te bespelen tegenstander voor de geelzwarten omdat het de duels niet schuwt en nooit opgeeft, maar het waren de gasten die vanaf het begin de wedstrijd dicteerden. Borne heeft tot de 25ste minuut het betere van het spel, zoekt goed positie, maar komt nog niet tot echte kansen. Dit is ook de verdienste van de thuisploeg die rustig afwacht en Borne opvangt, maar zodra de BVV Borne de bal sneller rond speelt komt SV Almelo in de problemen.

In de 26ste minuut het eerste gevaar van de thuisploeg toen een schot, na een snel uitgevoerde aanval, in het zijnet belandde. Zes minuten later waren het de Bornenaren die op voorsprong konden komen, toen de doelman een hoge voorzet losliet en de bal door een verdediger van de doellijn gehaald zag worden. Borne is in deze fase nadrukkelijk op jacht om de score te openen, het komt makkelijk tot het strafschopgebied van SV Almelo, maar ziet geen mogelijkheden om de doelman echt te testen. In de 40ste minuut weet Mart Kosterink toch een gaatje te vinden en tekent met een lage schuiver in de linkerhoek de 0-1 aan. Het was de uitstekend spelende Danny van Laar die op links Pieterson vrij zag staan. Pieterson controleerde de bal, zag de opkomende Kosterink en bediende hem op maat. Kosterink bedacht zich niet en haalde doeltreffend uit. De doelman zat er dichtbij, raakte de bal nog wel maar wist het schot niet te keren.

Een verdiende voorsprong voor de Bornenaren. Kort voor rust had Toebes de score nog kunnen verdubbelen, hij ging alleen op de doelman af, moest snel beslissen en zag zijn schot rakelings naast het doel gaan. Kort na rust was de eerste kans voor SV Almelo. De rappe aanvaller ging alleen op de Bornse doelman Post af, maar laatst genoemde keerde de inzet. Een minuut later een grote kans voor Borne, via de vleugel kwam de bal bij Mart Kosterink, die op zes meter van de goal stond, Kosterink koos de rechterhoek, maar zijn schot trof geen doel. Het duel raakt meer in balans en beide ploegen kregen kans om te scoren, Borne komt een aantal keer goed weg, maar toch heerst het gevoel dat Borne ook ieder moment het duel kan gaan beslissen.

Daar had het in de 66ste minuut de kans voor toen Van Laar met een slimme bal Toebes bediende. Toebes kreeg de bal iets achter zich, moest snel draaien en zag zijn poging door de verdediger met de linkerhand uit het doel geslagen worden. Een groot deel van het publiek had het niet gezien en ook de leidsman had het niet waargenomen, Borne moest genoegen nemen met de hoekschop. Zoals vermeld was het Borne dat nadrukkelijk op zoek was naar een treffer. Het zag in de goeds pelende Jordy Dobbe en Chiel Kosterink twee spelers die alle duels wisten te winnen en daarmee de thuisploeg alle geloof op meer ontnamen.

In het laatste kwartier gaven de gastheren nog eenmaal gas, Almelo probeerde het met lange ballen en ging duidelijk voor het winnen van de tweede bal. Daarmee kwam er nog meer ruimte voor de gasten en had Borne het duel kunnen en misschien wel moeten beslissen. De tweede treffer bleef echter uit en daardoor bleef het tot de laatste minuut billenknijpen voor de geelzwarten. Na zes minuten blessuretijd volgde het eindsignaal en had BVV Borne de volle buit binnen. BVV Borne heeft als team voor elkaar geknokt, en als team de overwinning behaald en dat is een groot compliment waard.

Volgende week treedt Borne op het eigen sportpark aan tegen Sportlust Glanerbrug. De wedstrijd begint om 14.00 uur

Borne speelt gelijk tegen Hengelo

Borne speelt gelijk tegen Hengelo

BVV Borne heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen HVV hengelo. De Bornenaren kwamen vroeg op voorsprong, misten in de tweede helft een strafschop en zagen de gasten niet veel later langszij komen. In de slotfase had Borne de overwinning nog kunnen binnenhalen, maar de bal werd tot twee maal toe van de doellijn gehaald.

Borne verliest ook 2de wedstrijd

Borne verliest ook 2de wedstrijd

BVV Borne heeft met 2-0 verloren van SV Vasse. Een stand die reeds in de eerste speelhelft op het scorebord stond. Borne speelde met name voor rust matig en zag de thuisploeg effectief met de kansen omgaan. Na rust hadden de bornenaren recht op meer maar ontbrak het geluk om het de thuisploeg echt moeilijk te maken.

Slechte seizoenstart BVV Borne

Slechte seizoenstart BVV Borne

BVV Borne heeft de openingswedstrijd van de competitie op het eigen sportpark met 5-2 verloren van RSC Rossum. Het begon nog wel goed aan de wedstrijd maar na twintig minuten namen de gasten de regie over en konden na rust eenvoudig de overwinning binnen halen.

Borne ondanks verlies toch door in de beker

Borne ondanks verlies toch door in de beker

Ondanks een 4-1 nederlaag is BVV Borne toch door naar de volgende ronde in de KNVB bekercompetitie. De geelzwarten verzuimden in het eerste deel van de wedstrijd te scoren en zagen de gasten uit Almelo daardoor beter in de wedstrijd komen. Het bornse doelpunt van Assink was genoeg om op doelsaldo de volgende ronde te bereiken.

Borne wint bekerwedstrijd van Bentelo

Borne wint bekerwedstrijd van Bentelo

BVV Borne heeft in eigen huis ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Thuis tegen VV Bentelo werd het 3-1. De Bornenaren wisten met name na rust het verschil te maken en hebben volgende week aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Borne wint eerste bekerwedstrijd

Borne wint eerste bekerwedstrijd

BVV Borne is de eerste bekerwedstrijd prima gestart. In Saasveld werd met 5-1 gewonnen van SV Saasveldia. BVV Borne speelde zeer geconcentreerd en kon eenvoudig uitlopen naar 4-0 door prima gebruik te maken van de ruimte achter de verdediging van de thuisploeg. In de tweede helft speelde Borne de wedstrijd rustig uit. In de laatste minuut redde Saasveldia de spreekwoordelijke eer.

Jongens bedankt voor de mooie jaren bij het 1ste!

Jongens bedankt voor de mooie jaren bij het 1ste!

Ik wil de jongens van Borne 1 bedanken voor het cadeau dat ik heb gekregen tijdens de afsluiting van het afgelopen seizoen. Een mooier cadeau hadden ze me niet kunnen geven, nu ik stop als leider van het 1ste.

Wedstrijd en beker programma Borne 1

Wedstrijd en beker programma Borne 1

Beker programma Borne 1:

03 sept. Saasveldia 1 - Borne 1 aanvang 14.00 uur
10 sept. Borne1 - Bentelo 1 aanvang 14.00 uur
17 sept. Borne 1 - AVC Heracles 1 aanvang 14.00 uur

Wedstrijd programma Borne 1:

Bedankt !

Bedankt !

Een korte koptekst deze keer bij het traditionele nawoord dat u aan het eind van elk seizoen van mij ontvangt. Maar de lading is er niet minder om. Een simpel woord dat we misschien wel meerdere keren op een dag zeggen. Soms cynisch bedoeld maar vaker welgemeend en positief.

Borne verliest met duidelijke cijfers

Borne verliest met duidelijke cijfers

BVV Borne heeft het eerste duel om promotie naar de derde klasse met 5-1 verloren van VV Oldenzaal. Anders dan de uitslag doet vermoeden zijn de Bornenaren niet weggespeeld. De thuisploeg counterde er lustig op los en liet Borne het spel maken.

Borne verder in na - competitie

Borne verder in na - competitie

BVV Borne heeft ook de tweede wedstrijd gewonnen van EMOS. In Enschede wisten de Bornenaren afgetekend met 3-0 te winnen. Na een droomstart en een 2-0 ruststand was het verzet van de thuisploeg al vroeg gebroken. Na rust maakte BVV Borne het karwei professioneel af.

Borne wint spannende wedstrijd van EMOS

Borne wint spannende wedstrijd van EMOS

BVV Borne heeft het eerste duel van de nacompetitie tegen Emos uit Enschede op het eigen terrein met 1-0 gewonnen. Beide ploegen maakten er een spannend duel van en waren in de beginfase behoorlijk aan elkaar gewaagd. Diep in de tweede helft maakten de Bornenaren het verschil.

Borne behaalt na-competitie

Borne behaalt na-competitie

Het is 14 mei, moederdag, leider Theo Vos is afwezig maar in Oldenzaal op sportcomplex t' Venterink wordt er om 14.00 uur gespeeld om een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de 3de klasse.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.