Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1

BVV Borne 1

Stand

Programma

Uitslagen


BVV Borne 1 - De Tukkers 1

BVV Borne 1 - De Tukkers 1

Na het kampioenschap in de 4e klasse A en de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de 1ste selectie van BVV Borne klaar om na enkele jaren afwezigheid a.s. zondag weer aan te treden in de 3e klasse.

De selectie van trainer Rob Bakker heeft een wisselende voorbereiding achter de rug. Na een wat moeizame start wordt er de laatste wedstrijden weer beter gespeeld en zie je de automatismen van afgelopen seizoen weer terug.

Borne gaat met vertrouwen de competitie van start en is benieuwd waar het de komende wedstrijden zal staan.

De eerste tegenstander van deze competitie is De Tukkers uit Albergen. De ploeg van trainer Joost du Gardijn presteerde vorig jaar goed in de 3de klasse en deed het gehele seizoen bovenin mee en werd uiteindelijk derde.

In de na-competitie voor een plaats in de 2de klasse werd de ploeg uitgeschakeld door onze plaatsgenoot NEO.

Deze eerste wedstrijd is een mooi affiche voor een nieuwe avontuur in de derde klasse. Een competitie waar we veel oude bekenden tegen komen. Lukt het BVV Borne om een goede start te maken a.s. zondag weten we meer.

Sportpark ’t Wooldrik aanvang wedstrijd 14.00 uur

Wedstrijd/balsponsor: Berghorst drankenhandel

Speler van de week: Stijn Wiehink

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

Bekeravontuur ten einde voor BVV Borne

BVV Borne is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde in de KNVB beker. De Bornenaren wisten weliswaar twee van de drie wedstrijden winnend af te sluiten, maar dit was niet voldoende om door te gaan naar de knock-out fase.

De kersverse derdeklasser kende een prima voorbereiding met mooie oefenzeges en een goed bekeravontuur, met bij vlagen goed verzorgd voetbal. In een poule met SC Markelo, Helios uit Deventer en SC Nieuw Heeten trof Borne mooie en onbekende tegenstanders.

De eerste wedstrijd op het eigen sportpark tegen SC Markelo leverde een 3-2 overwinning op, na een 0-2 achterstand knokte de thuisploeg zich knap langs Markelo. De verdiende winnende treffer viel in de absolute slotfase.

Het tweede duel bracht Borne naar Deventer om het op te nemen tegen het ambitieuze Helios. Een uitstekende ploeg die er met name conditioneel prima op stond. De bornenaren konden 70 minuten lang prima stand houden, bleef overeind en kwam ook tot kansen. Met nog twintig minuten op de klok was de ban gebroken en liep de thuisploeg geflatteerd uit naar 5-0.

Het laatste duel in de poulefase werd weer op het eigen sportpark afgewerkt. Onder een lekker zonnetje was Nieuw Heeten de tegenstander. Met deze ploeg had Borne geen enkele moeite. Borne had veruit het meeste balbezit en wist ondanks het te lage baltempo legio kansen te creëren. Dat het uiteindelijk maar 3-0 werd is een klein wonder. Helaas is de verdediging niet op de proef gesteld dit duel en dat zal met de start van de competitie volgende week wel anders zijn is de verwachting.

Zoals vermeldt heeft Borne een goede voorbereiding achter de rug, zijn er meerdere spelsystemen getest en is de ploeg nagenoeg onveranderd. De voorbereiding begon reeds in de eerste week van Augustus en je kunt wel stellen dat de hoofdmacht inmiddels smacht naar de start van de competitie. Een avontuur in de derde klasse ga ik het niet noemen want dat woord heeft iets onvoorbereids en vrijblijvends over zich heen hangen, Borne is er klaar voor en weet wat er verwacht wordt. Kortom; Borne is klaar voor de derde klasse!

Volgende week beginnen we met een thuisduel tegen De Tukkers uit Albergen. Een mooie tegenstander en we hebben er zin in. We zien u graag om 14:00 uur op ons mooie sportpark, u bent van harte welkom.

Oefen- en Bekerprogramma Borne 1

Oefen- en Bekerprogramma Borne 1

Oefenprogramma:

11 augustus Vogido 1 – Borne 1 - 11.00 uur
18 augustus Borne 1 – Rood Zwart 1 - 11.00 uur
22 augustus Borne 1 – SC Meddo 1 – 20.00 uur
27 augustus Borne 1 – Harfsen 1 - 20.00 uur

Theo Vos "En dan nog even dit"

Theo Vos

Beste lezer,

Een mooi seizoen is ten einde. Een seizoen waarin het al snel duidelijk was dat BVV Borne mee ging strijden om de titel en in november van 2018 werd het door ondergetekende al eens geroepen. Kennis, voorgevoel of gewoon Amsterdamse bluf. Waarschijnlijk een combinatie van de laatste twee want wie kon dit seizoen een kampioen voorspellen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.