Hero BVV Borne 1

Borne 1 - Hengelo 1

BVV Borne 1 speelt as. zondag thuis tegen Hengelo 1. De selectie van Rob Bakker heeft na het goede resultaat van vorige week in en tegen Oldenzaal de koppositie in de 4e klasse A overgenomen van concurrent RSC.

De laatste 3 wedstrijden wist Borne in winst om te zetten waardoor het er momenteel goed voorstaat. De groep wil meer en zal zondagmiddag tegen Hengelo weer hard moeten werken. De 3 punten in Borne houden is een must om het goede gevoel van de laatste weken vast te houden en de koppositie in de 4e klasse te behouden.

Hengelo is een bekende van Borne en een niet te onderschatten tegenstander!. De ploeg van trainer Fernando Pascale wist de laatste 2 competitie wedstrijden ook winnend af te sluiten.

Zondag kan Borne laten zien of het net als de laatste wedstrijden als volwassen ploeg de wedstrijd kan domineren en uitspelen. Op voorhand een belangrijke en spannende pot voetbal op ’t Wooldrik, aanvang wedstrijd 14.00 uur.

Speler van de week: Ivan Schothuis

Bal/wedstrijdsponsor : Feestcafé de Rits

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.