Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - Juventa"12 1

Komende zondag speelt ons eerste tegen Juventa’12 uit Wierden.

BVV Borne heeft vorige week uit tegen Vasse een goede overwinning geboekt waardoor het weer de eerste plaats heeft overgenomen van RSC dat afgelopen weekend niet in actie kwam. Deze goede reeks wil de ploeg van Rob Bakker,die deze week zijn contract met een jaar verlengd heeft, in ieder geval tot aan de winterstop doorzetten.

Juventa’12 is een bekende tegenstander want afgelopen seizoen kwam Borne in de nacompetitie net te kort tegen de gasten uit Wierden. De ploeg van trainer Gerard Kocks presteert dit seizoen nogal wisselvallig en zal er alles aan gelegen zijn om voor de winterstop nog een paar punten te pakken. De ploeg versloeg vorige week Zenderen Vooruit met ruime cijfers, welkome punten om uit de onderste regionen te blijven.

Wederom ingrediënten voor een leuke en spannende pot voetbal. U bent natuurlijk van harte welkom, aanvang wedstrijd zoals gebruikelijk om 14.00 uur.

Speler van de week is Koen Kuiper

Bal/wedstrijdsponsor Wasserij/Stomerij Peter Korf

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.