Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - Rood Zwart 1

Het klink onwerkelijk maar nu, bijna aan het einde van de competitie, worden as. zondag de laatste 2 wedstrijden van de 1ste periode gespeeld.

De wedstrijden BVV Borne – Rood Zwart en Hengelo – KOSC zijn niet alleen belangrijk voor de punten in het eindresultaat maar zowel BVV Borne als KOSC kunnen de eerste periode nog in de wacht slepen. In deze periode staat Delden, die alle wedstrijden voor de 1ste periode gespeeld heeft op de 1ste plaats. BVV Borne en KOSC volgen op 3 punten achterstand en kunnen nog gelijk komen met Delden. Dan is het doelsaldo van toepassing. Delden heeft +4, KOSC +13 en BVV Borne +11. Lukt het KOSC en BVV Borne om zondag te winnen dan zal de uitslag van de wedstrijden doorslaggevend zijn.

Rood Zwart, de tegenstander van BVV Borne komende zondag zal de eerste periode een zorg zijn. Zij zullen de broodnodige punten willen halen om een nacompetitie plaats voor degradatie te ontlopen. De ploeg van Remco Dokter heeft nog wat punten nodig en het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. Wat opvalt bij de ploeg uit Delden die op de 9de plaatst staat is het doelsaldo 28 voor en 28 tegen. Ze geven dus weinig weg maar weten ook weinig te scoren. Na de verloren thuiswedstrijd op 24 maart tegen BVV Borne wist Rood Zwart uit 4 wedstrijden 7 punten te behalen, er werd alleen 2 weken geleden verloren in de “Twickel” derby van Delden.

BVV Borne is aan een zeer goede reeks bezig. Dit jaar werden er uit 8 wedstrijden 17 punten behaald.. De ploeg van Rob Bakker heeft de minste verliespunten en is koploper RSC op 1 punt genaderd. Het is bekend dat in deze klasse alle ploegen van elkaar kunnen winnen, verslappen is puntverlies. Lukt het BVV Borne in deze serie van 3 thuiswedstrijden de volle 9 punten te pakken?.

Beide ploegen hebben dus nog alle belang bij de 3 punten, mooie vooruitzichten voor een spannende pot voetbal. Aanvang wedstrijd: 14.00 uur.

Wedstrijd/Balsponsoren: Biljartvakhandel Oude Nijhuis en Efftink Mode

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.