Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - S.V. Vasse 1

Het seizoen einde nadert en de strijd om promotie en degradatie zal de komende weken alleen maar toenemen.

BVV Borne heeft op dit moment de beste papieren voor het kampioenschap, ze hebben de minste verlies punten maar wat is zeker in deze zeer spannende competitie.

Iedere week zijn er verrassende uitslagen. Koplopers die punten laten liggen tegen degradatie kandidaten, onverwachte uitslagen die wekelijks de ranglijst weer op de kop zetten.

Paasmaandag speelt BVV Borne thuis tegen S.V. Vasse. De geel-zwarten die afgelopen week een zeer nuttige overwinning uit Wierden mee namen, zullen dit een vervolg willen geven en willen inlopen op de koploper RSC die dit weekend vrij is. De ploeg van Rob Bakker speelt de komende 3 weken thuis en zal daar het verschil kunnen maken in de strijd om de bovenste plaats.

Vasse heeft de punten nog hard nodig in de strijd tegen degradatie. Vorige week werden belangrijke punten gepakt van mede degradatie kandidaat HVV Hengelo. De uitwedstrijd wist Borne op een overtuigende wijze met 5 - 1 te winnen maar de ploeg van trainer Mark Bolink zal zich niet zomaar gewonnen geven en heeft reeds bewezen om tegen ploegen die op dit moment meestrijden om het kampioenschap punten te kunnen pakken. Vasse snoepte bv KOSC 4 punten af.

De weersverwachtingen voor 2de paasdag zijn fantastisch en we hopen op veel publiek die een leuke en sportieve wedstrijd voorgeschoteld krijgen. Lukt het Borne om koploper RSC op 1 punt te benaderen, we zullen zien. Aanvang wedstrijd 14.00 uur

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.