Hero BVV Borne 1

BVV Borne 1 - vv Oldenzaal 1

BVV Borne heeft afgelopen weekend verzuimd om de koppositie in de 4de klasse A over te nemen. Komende zondag is er opnieuw een kans om de 1ste plaats in deze zo spanende competitie te pakken.

Het aantal wedstrijden van de competitie wordt rechtgetrokken en het team van Rob Bakker is de enige van de bovenste ploegen, die op dit moment op 1 punt van elkaar staan, die in actie komt.

Tegenstander van as. zondag Oldenzaal heeft zich na een moeizaam begin van de competitie aardig omhoog geknokt. Na de winterstop werden de punten verzameld, 6 overwinningen, 2 maal gelijkspel en slechts 1 verlies partij. In de 2de periode staat de ploeg van trainer Joost Klein Buursink samen met BVV Borne bovenaan. De 0-5 overwinning die Borne in Oldenzaal behaalde zal geen maatstaf zijn voor de komende ontmoeting. Oldenzaal is een niet te onderschatten tegenstander die uitzicht heeft op het behalen van de 2de periode.

Voor BVV Borne staan er nog 4 finales te wachten dit seizoen. Het voetbal wat de ploeg de afgelopen weken op de mat legt kan beter, toch wist het zich staande te houden door goede resultaten te boeken. Het besef is bij de selectie aanwezig dat het beter moet, al staat het resultaat in deze fase van de competitie voorop. Boeiende competitie met zoals het er nu uit ziet een ongekend spannende ontknoping.

Lukt het de geel-zwarten om een kleine voorsprong te nemen om zo het verloop van de eindstrijd in eigen hand te houden.

Wederom ingrediƫnten voor een spannende pot voetbal. Aanvang wedstrijd 14.00 uur.

Wedstrijd/Balsponsor : van Lohuizen Schilderwerken

Speler van de week: Julius Ak

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.