Hero BVV Borne 1
  • Start
  • Voetbal Info
  • Senioren
  • BVV Borne 1
  • BVV Borne wint met ruime cijfers van SV Vasse

BVV Borne wint met ruime cijfers van SV Vasse

BVV Borne heeft met ruime cijfers gewonnen van SV Vasse. Na rust drukten de Bornenaren het verschil in kwaliteit ook in doelpunten uit en liep het uit naar 5-1

BVV Borne heeft met overtuigend spel en ruime cijfers gewonnen van SV Vasse. Beide ploegen traden aan onder herfstachtige omstandigheden en een miezerige bui had het veld ook al geen goed gedaan. In de eerste twintig minuten van dit duel viel er voor het publiek, en met name de fijnproevers onder hen, niet veel te genieten. Het was hard werken en veel onderlinge duels werden rond de middenlijn uitgevochten. De eerste kans zou dan ook uit het niets komen was de algemene indruk en dat bleek ook zo te zijn.

Het waren de Vassenaren die de eerste kans kregen, maar de uitstekend keepende Dennis Haan keerde zijn inzet. Het duurde tot de 38ste minuut voordat BVV Borne voor enig gevaar kon zorgen. Het was Danny van Laar die het met een schot van net buiten het strafschopgebied probeerde maar ook dit keer kwam een doelman als winnaar uit de bus. Twee minuten later zorgde diezelfde doelman er met een miraculeuze reflex voor dat de inzet van Wesley Assink geen doel trof. De gasten uit Borne waren in deze fase iets sterker, konden meer geduld opbrengen in balbezit en waren zorgvuldiger in het kiezen van de momenten, dit tot tevredenheid van Borne trainer Rob Bakker. Met een 0-0 ruststand hadden de gasten zich tekort gedaan, niet dat het verschil tussen beide ploegen erg groot was, maar het betere spel was in het eerste bedrijf wel voor de geelzwarten.

Na rust een droomstart voor Borne. De prima spelende Danny van Laar legde in de 46ste minuut aan voor een vrije trap, vond Laurens Huitink en het was diezelfde Huitink die boven iedereen uit kwam en het leer met veel overtuiging achter de doelman kopte. 0-1 voor de Bornse gasten en het was op basis van de sterke fase voor rust verdiend. Lang konden de Bornenaren er echter niet van genieten want in de 48ste minuut stond het alweer gelijk. Een goed genomen hoekschop strandde bijna op de doellijn en het was Haarhuis die zijn ploeg liet juichen door het laatste tikje te geven en zo voor de 1-1 te zorgen.

Nu waren de rollen, voor wat betreft het genieten, omgedraaid want een minuut later stond het 1-2 voor BVV Borne. Een exacte kopie van de openingstreffer betekende opnieuw een voorsprong voor Borne. Wederom was het Danny van Laar die de voorzet gaf en wederom was het een vrije trap, nagenoeg op dezelfde plek als een paar minuten daarvoor. Huitink wist wat er ging gebeuren, hing alweer in de lucht en liet de doelman kansloos.

SV Vasse was niet meer bij machte om nog eens aan te zetten en zag de gasten de wedstrijd naar zich toe trekken. In de 56ste minuut schudde de snelle Jeroen Vos zijn directe tegenstander af, ging richting de zestienmeter en kon alleen met een overtreding worden afgestopt. Strafschop en Pieterson achter de bal. Een zeldzame misser deze keer van Pieterson want zijn poging strandde op de paal.

In de 68ste minuut werd dan toch het verschil gemaakt. De 1-3 van Pieterson kwam ietwat gelukkig tot stand maar verdiend was het zeker. Borne speelde volwassener en ging beter om met het zwaar te bespelen veld en ging dit niet meer uit handen geven. Sterker nog, het liep in het restant van dit duel uit naar een hoge score. In de 70ste en 84ste minuut werd het door Martijn Hofman 1-4 en door Sander Toebes 1-5. Een prima uitslag voor BVV Borne en na 90 minuten spelen floot scheidsrechter Meijer voor het eind van dit duel.

Volgende week zondag, 09-december neemt BVV Borne het op tegen Juventa ’12 uit Wierden de wedstrijd in Borne begint om 14:00 uur.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.