Hero top pagina

MBC BVV Borne

MBC Borne, MountainBike Club Borne, bestaat voor het grootste gedeelte uit oud-voetballers van een vriendenteam van BVV Borne. Na 15 jaar met wisselende successen de zondagen sportief en met veel plezier te hebben gevuld, waren er steeds meer ploeggenoten die door blessures de voetbalschoenen aan de wilgen moesten hangen. Nadat nog slechts een handvol spelers van het eerste uur op het veld stond en de rest ernaast, ontstond het idee om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling.

Het plan om de sportieve ambities nieuw leven in te blazen op de fiets was snel geboren. Sinds begin 2012 wordt er iedere zondagmorgen om 9 uur verzameld in clubhuis de Stoep van BVV Borne, waarna er tussen de 30 en 70 kilometer wordt weggetrapt. Onder leiding van Erik ontdekken we wekelijks weer nieuwe zandpaden, klimmetjes en mooie plekken op de diverse routes door het Twentse landschap.

Ondertussen telt deze fietsclub, als onderdeel van BVV Borne, meer dan 15 leden. Op deze site kun je de prestaties van deze Geelzwarte buitenbeentjes volgen, in de vorm van wedstrijdverslagen en geplande tochten. Zin om ook een keer mee te fietsen? We horen of zien je graag bij BVV Borne

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.