Hero top pagina
  • Algemene Info
  • Evenementen
  • Toernooien
  • Zeer geslaagd JO7/JO8 toernooi van SV Hector voor de jeugd van BVV Borne!

Zeer geslaagd JO7/JO8 toernooi van SV Hector voor de jeugd van BVV Borne!

Vorige week organiseerde SV Hector het jaarlijkse Henk Nijenhuis toernooi voor jeugdteams. In het programmaboekje was ook een overzicht opgenomen van de winnaars van de eerdere edities van het toernooi. De laatste keer dat BVV Borne het toernooi won was in 1981 dus de prestatieverwachtingen waren op voorhand niet al te hoog gespannen smile. Ondanks dit voorteken deden er vanuit BVV Borne maar liefst drie teams mee, te weten; de JO7-1, de JO8-1G en de JO8-2G.

Het toernooi was zeer goed georganiseerd en het leuke van meedoen met meerdere teams, is dat er aan support langs de lijn nooit gebrek is en dat was nu ook het geval. Naast veel gezelligheid hebben de teams vanuit sportief oogpunt ook een unieke prestatie geleverd want zowel JO7-1, als de JO8-1G en de JO8-2G werden kampioen. Dit betekende dat alle teams van BVV Borne naar voren mochten komen om de beker voor de eerste plaats op te halen!! En dat leverde de onderstaande leuke groepsfoto op.smile

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.