Hero top pagina

Deelnemers record Winter Step One Loop 2018

Dat de Winter Step One Loop inmiddels is uitgegroeid tot een populaire hardloop wedstrijd, zo net voor de kerst, was ons al bekend, maar het aantal deelnemers die afgelopen zondag aan deze editie mee deden, overtrof alle verwachtingen.

Het aantal voorinschrijvingen was al velen malen meer dan de afgelopen jaren en uiteindelijk, net voordat de wedstrijd begon, stond de teller op 787 personen op de diverse afstanden. Een fantastisch aantal wat zeker laat zien dat deze loop bijzonder welkom is zo kort voor de feestdagen.

Een goede organisatie en zo’n 60 vrijwilligers van onze club zorgden voor een vlekkeloos verlopen wedstrijd. Voor deze mensen die al vele jaren in weer en wind zorgen voor een perfect verloop verdienen een groot compliment.

De WSOL editie 2018 gaat in de boeken als de tot nu grootste, een uitdaging om dit volgend jaar weer te verbeteren.

Jan Swienink die vanaf het begin bij alle 32 wedstrijden bij de organisatie nauw betrokken was, had aangegeven dat dit zijn laatste keer was. Hij werd na afloop terecht in het zonnetje gezet. J

an en alle andere vrijwilligers die bij deze zeer succesvolle editie geholpen hebben, hartelijk dank voor jullie inzet.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.