Hero top pagina

Geslaagde Winter Step One Loop 2016

Afgelopen zondag was het weer zover. Voor de 30ste keer werd de Winter Step One Loop georganiseerd. De voorinschrijvingen gaven al aan dat de loop na zoveel jaar nog steeds in trek is bij de hardlopers uit de regio maar ook van ver daar buiten. Uiteindelijk waren er weer meer dan 500 inschrijvingen. Vooral bij de jeugd was de belangstelling groter dan de vorige edities, veel BVV Borne jeugdleden liepen mee.

De routes waren dit jaar aangepast i.v.m. de Midwinterhoornwandeling in Delden. Omdat beide evenementen een behoorlijk stuk over hetzelfde parcours gingen en er veel deelnemers in Delden werden verwacht is voor een ander parcours gekozen. De reacties waren over het algemeen positief, alhoewel ook sommigen het jammer vonden dat er minder door de bossen gelopen werd. De 70-tal vrijwilligers van de BVV Borne zorgden ervoor dat ook deze editie probleemloos verliep, zodat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde WSOL 2016 Uitslagen per afstand op www.uitslagen.nl Finishvideo op: 2km, 5km, 10km: https://youtu.be/0heyIvJJiV8 21km deel1 https://youtu.be/vd7rMxy63WE 21km deel2 https://youtu.be/cywctJB65ik

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.