Hero top pagina

Winter Step One Loop 2015 zeer geslaagd

De weersomstandigheden waren goed, alhoewel het behoorlijk hard waaide. Veel hardlopers hadden de weg naar ons sportpark weer gevonden om de traditionele Winters Step One Loop zo vlak voor de kerst te lopen. Zoals gewoonlijk hadden de meeste deelnemers voor de 10 km gekozen, maar ook de halve marathon kent reeds jaren een groot deelnemers veld. De afgelopen jaren ligt het aantal deelnemers zo rond de 500 en dat is een fantastisch aantal.

Verkeersregelaars en vrijwilligers zorgden op het parcours voor de veiligheid van de deelnemers en op de 3 drinkposten konden de lopers de dorst lessen. 11. 00 uur was de start en twee en een half uur later was iedereen weer binnen. Voor de deelnemers stond aan de finish , water, thee, appels en een heerlijk kop erwtensoep klaar om weer op krachten te komen.

Veel complimenten over de locatie met faciliteiten, het parcours en de organisatie. Doordat ons eerste nog competitieverplichtingen had was het dit jaar lastig om voldoende vrijwilligers op het parcours te krijgen. Hulp van buitenaf bood uitkomst en zo is het dit jaar ook weer gelukt zodat we over een bijzonder geslaagde editie van de Winter Step One kunnen spreken.

De uitslagen kunt u vinden op:

http://uitslagen.nl/uitslag.pdf?id=2015122000941

Finish video te zien op Youtube.

Vrijwilligers bedankt

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.