Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Corona nieuws - kleine versoepelingen

Corona nieuws - kleine versoepelingen

Afgelopen maanden heb ik niet meer geschreven over de corona pandemie en de gevolgen die er zijn voor onze club.

Abnormaal wordt bijna normaal, trainen voor de jeugd en senioren tot 27 jaar ging gewoon door, aangepast trainen voor de 27tig plusser ook. Iedereen die in de sportkleding komt en 1,5 uur later moe en bezweet weer naar huis gaat. Bestuursvergaderingen en andere bijeenkomsten via teams een totaal andere “voetbal” wereld dan welke we tot maart 2020 gewend waren.

Niets meer gemeld omdat de laatste maanden de situatie dusdanig was dat we met de bovengenoemde maatregelen moesten leven. Maatregelen die bewonderenswaardig goed zijn opgevolgd, een compliment aan de trainers maar ook de voetballers die zich keurig aan de richtlijnen hebben gehouden is zeker op zijn plaats.

Naast de 17 miljoen bondscoaches die we al jaren hebben zijn er op dit moment ook 17 miljoen virus deskundigen in Nederland en deze deskundigen rollen dagelijks over elkaar heen om hun meningen te ventileren. Ik denk dat er in Nederland eerder een groepsimmuniteit voor coronameningen zal ontstaan dan een groepsimmuniteit voor het coronavirus, tenminste bij mij wel.

Natuurlijk ben ik het met de KNVB eens dat de versoepelingen voor de voetbalsport wat trainingen betreft eerder hadden gekund, sporten is gezond en de kans op besmetting ontzettend klein. De Regio Cup had dan ook nog plaats kunnen vinden, toch nog een kleine competitieve afsluiting van dit seizoen. Was zeer welkom geweest.

De eerste versoepelingen komen er nu aan en laten we hopen dat de verwachte daling van ziekenhuis en IC opnames doorzet zodat de maatregelen verder afgebouwd kunnen worden. Trainingen voor 27tig plusser mogen iets verruimd worden en de terrassen van de sportkantines mogen van ’s morgens 6 uur tot ’s avonds 20.00 uur onder dezelfde voorwaarden als de horeca open.

Deze voorwaarden zijn zodanig dat we ons af vragen of dat voor een terras van een sportkantine überhaupt haalbare en uitvoerbare maatregelen zijn. Mocht de versoepeling volgende week woensdag doorgaan zullen we gaan bepalen wat de (on)mogelijkheden zijn.

Vorige week vrijdag een zeer goed bezochte vriendjesdag voor onze jongste leden, ca 80 kinderen op het veld en minstens zoveel ouders op de parkeerplaats van onze accommodatie. M.i. hadden ze meer coronaproof rondom het veld kunnen staan en hadden we ze ook buiten op het terras een heerlijk kopje koffie kunnen aanbieden, dit ook coronaproof natuurlijk. Zo ook van mijn kant er weer een mening bij, neem mij dit niet kwalijk.

Wat ik wel verwacht maar vooral hoop is dat we dit seizoen toch nog op een leuke en goede manier kunnen afsluiten, de club maar vooral jullie die de club zo trouw zijn gebleven verdienen dit.

Het normaal zal de komende maanden en misschien wel jaren anders zijn. De BVV Borne niet.

Bert Bosman

In Memoriam Jan Oude Munnink

In Memoriam Jan Oude Munnink

Op 22 december is op dat 87 jarige leeftijd overleden ons erelid:

JAN OUDE MUNNINK

Jan was 65 jaar lid van de club en heeft veel betekent voor onze club. Als voetballer maakte hij de succesvolle periode mee in de jaren vijftig toen Borne op het hoogste amateur niveau uitkwam. Hierna was hij één van de grondleggers van de veteranen groep binnen onze club.

In de jaren ’70 en , ‘80 van de vorige eeuw was Jan leider van het 1ste elftal van de BVV Borne, hij was voor vele spelers een 2de vader figuur en voor de trainers een geweldige ondersteuner en vraagbaak die de club door en door kende. Na deze periode nog enkele jaren samen met Bennie van Dijk leider van het 2de elftal met als bekroning het kampioenschap tijdens ons jubileum jaar in 1992.

Vele jaren samen met Wiets clubhuisdiensten, ondersteuning bij het clubblad en bij vele festiviteiten die door de club georganiseerd werden. Jarenlang vormde Jan met Henk Kremer het bekende duo Diksie en Langsie die tijdens het carnaval de Bornse politiek op de hak nam. De mooiste uitvoering van het lied “Waar de witte huizen staan” is ook van Jan en Henk tijdens een feestavond op een veteranen toernooi, nu nog te beluisteren op de jubileum film.

Voor zijn vele verdiensten werd Jan in 1974 tot Lid van Verdienste en in 1990 tot Erelid van onze club benoemd.

Jan was een man op de achtergrond, een prachtmens, rustig en waar het nodig was kon je altijd een beroep op hem doen. Door zijn afnemende gezondheid kwam hij niet zo vaak meer op het voetbalveld maar BVV Borne had nog altijd een heel speciaal plekje in zijn hart.

Wij wensen Wiets, Eveline en Henk, Grethe en Gerard en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

 
What do you want to do ?
New mail

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar

Wat kun je over het afgelopen jaar zeggen, voor wat betreft het voetbal en het verenigingsleven natuurlijk zwaar pet. Na de eerste lockdown in maart leek het rondom de zomervakantie allemaal weer goed te komen, maar hoorde je van verschillende kanten reeds “ als de herfst en de winter komt dan zal het weer veel erger worden”.

En dat is ook zo, vanaf oktober hebben we te maken met een tweede golf aan besmettingen, hierdoor zijn er door de regering steeds zwaardere maatregelen genomen om het tij te keren. Dit om te voorkomen dat de zorg overbelast wordt en dat er een onbeheersbare zorgsituatie ontstaat. Een ongekende situatie die wie niet kennen, waar normaal gesproken nooit iemand bij stil gestaan heeft dat dit ooit zou gebeuren.

Welke gevolgen dit voor mensen heeft kunnen we in de media vernemen. De verschillende meningen , verschillende inzichten en de vele problemen die er voor mensen in allerlei sectoren en privé door de maatregelen ontstaan, worden dagelijks breed uitgemeten.

Nog los van de vervelende en af en toe fatale gevolgen die deze ziekte voor mensen kan hebben, is het sowieso een vervelende en onzekere tijd. Voor de sport, het bindmiddel van de maatschappij, ook een uitdaging om deze lastige periode te doorstaan. Is er ledenverlies, haken leden af omdat ze niet meer kunnen voetballen, hoe gaat het verder als de crisis voorbij is. Hoe komen we financieel tevoorschijn nu één van de belangrijkste inkomstenbronnen , het clubhuis, al maanden gesloten is.

BVV Borne is een gezonde vereniging en heeft best wat reserve, maar hoe langer het duurt hoe meer financiële schade ook wij zullen ondervinden. De steunpakketten die er van overheidswege zijn helpen mee om de schade te beperken, dat we in een land leven waar dit mogelijk is mogen we blij mee zijn, dit is beslist niet vanzelfsprekend.

Er is licht aan het eind van de tunnel, na regen komt zonneschijn, het is nooit zo donker of het wordt wel weer licht. Allemaal voorspellingen en clichés die ik zonder aarzeling durf te maken de laatste zelfs elke dag.

Hopende dat de huidige maatregelen en de komst van de verschillende vaccins zullen helpen om de coronacrisis te verslaan, in ieder geval zoveel dat alles weer “normaler” wordt.

Wanneer dit is durf ik niet te voorspellen, dat is nog uitermate onzeker. Nu rond de kerst en de jaarwisseling missen we ook verschillende activiteiten en festiviteiten, zo is het helaas niet mogelijk om elkaar op 1 januari het beste te wensen.

Één voorspelling durf ik nog wel aan, gezien vastberadenheid en de steun die we het afgelopen jaar, in deze vervellende tijd, van onze leden hebben gehad.

Ik voorspel dat we het gemis van het afgelopen jaar gaan inhalen, We zullen voetballen, ontmoeten, organiseren en feesten of dat er nooit wat aan de hand is geweest.

BVV Borne een bijzondere club, ja, maar ook een club met bijzondere mensen

Het bestuur van BVV Borne wenst alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren, kortom iedereen die de club een warm hart toedraagt, hele prettige kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2021.

Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Helaas geen activiteiten rondom de feestdagen

Helaas geen activiteiten rondom de feestdagen

Gezien de huidige situatie zal de komende weken voor onze voetbalmaatschappij helaas weinig veranderen. Het aantal besmettingen is nog dusdanig dat er van versoepelingen van de maatregelen geen sprake zal zijn.

Dat we zelfs de kerstdagen en oud/nieuw op een minimale manier met familie en vrienden moeten vieren maakt het extra duidelijk wat de impact van deze coronapandemie is. Hoe je er ook over denkt, het virus is er en de kans om er behoorlijk ziek van te worden dat je in het ziekenhuis terecht komt of er zelfs dood aan gaat is aanwezig.

Dus voorzichtigheid geboden niet alleen voor jezelf maar ook voor de geliefden en je medeburgers.

Omdat normaal gesproken in deze tijd van het jaar bij onze club nog vele activiteiten plaats vinden, zullen jullie begrijpen dat dit helaas nu (nog) niet mogelijk is en hebben we moeten besluiten om door de volgende activiteiten een streep te halen.

* Winter Step One Loop (20 december)

* Eindejaar toernooi

* Nieuwjaarsbijeenkomst (nieuwjaarsdag 2021)

* Dart Toernooi ( 1ste weekend januari 2021)

Voor de Winters Step Loop gaan we de routes op internet zetten. Zodat de vaste deelnemers de loop individueel nog voor de kerstdagen kunnen lopen.

De Nieuwjaarsbijeenkomst worden de leden die een jubileum vieren gehuldigd. Dit wordt uitgesteld tot het moment dat het weer mogelijk is, dit geldt tevens voor de uitreiking van de prijzen voor onze jeugdleden die de meest Grote Clubactie loten hebben verkocht.

In overleg met de Dart Commissie zal gedurende 2021 bekeken worden of het Dart toernooi 2021 op een ander moment kan plaats vinden.

Jammer dat deze voor de club zo typische en kenmerkende activiteiten niet doorgaan. Het is niet anders. Deze kerst en oud en nieuw geen vuurwerk, letterlijk en figuurlijk.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Mark Dijkstra ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Mark Dijkstra ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Het bestuur en Mark Dijkstra hebben besloten dat hij ook het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer bij de BVV Borne zal zijn.

Hoe dit seizoen verder ook gaat verlopen, kan op dit moment niemand zeggen. Het bestuur en Mark, die op dit moment met zijn eerste seizoen bij de geel-zwarten bezig is, hebben er vertrouwen in dat de goede samenwerking volgend seizoen voortgezet zal worden.

Namens het bestuur,

Bert Bosman

 
 

Erelid Gerrit Haan overleden

Erelid Gerrit Haan overleden

In Memoriam: Gerrit Haan Gerrit was een BVV Borne man in hart en nieren. In 1983 werd hij lid van onze club en heeft naast het voetballen ontzettend veel voor onze vereniging betekend. Begin jaren ’90 van de vorige eeuw werd Gerrit lid van de minicommissie, vanaf 2006 lid van het jeugdbestuur en later in 2010 in het hoofdbestuur als wedstrijdsecretaris. Allemaal functies die hij vol verve en met zijn kenmerkende manier van werken op een zeer kundige manier heeft neer gezet. Vanaf het moment dat zijn zonen Kevin en Dennis gingen voetballen heeft hij jeugdelftallen getraind. De laatste jaren trad Gerrit op als clubscheidsrechter en hielp bij de vele acties die onze club kent. Hij was in 1998 de initiatiefnemer om voor de BVV Borne het Dart weekend te gaan organiseren. Dit toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd toernooi waar veel regionale en landelijke toppers begin januari van ieder jaar aan mee doen. Het bestuur was voornemens om Gerrit bij de jaarvergadering 2020 voor zijn vele verdiensten voor te dragen als Erelid. Omdat door de corona crisis de jaarvergadering is uitgesteld heeft het bestuur het initiatief genomen om dit Erelidmaatschap zelf te bekrachtigen. Afgelopen zaterdag zijn we bij Gerrit op bezoek geweest en hebben wij hem als Erelid benoemd. Wij hopen als bestuur met deze benoeming onze waardering voor hem als mens en in het bijzonder als BVV Borne lid aan hem uitgesproken te hebben . Gerrit was behoorlijk ziek en we wisten dat hij niet meer beter zou worden, dat zijn gezondheidstoestand zo snel achteruit zo gaan kon niemand weten en kwam zijn overlijden nog totaal onverwacht. We zullen hem missen, zijn traditionele opvattingen, zijn droge humor, zijn betrokkenheid bij de club. Een uniek mens heeft ons verlaten, we wensen Christel, Kevin, Dennis, Jolien en overige naasten heel veel sterkte. Namens bestuur, leden en vrijwilligers. Bert Bosman. Er is gelegenheid om afscheid van Gerrit te nemen en de familie te condoleren op donderdag 19 november van 19.00 uur tot 19.30 uur in ons clubhuis. Voorafgaande aan de besloten crematie plechtigheid op zaterdag 21 november brengt Gerrit nog een laatste bezoek aan zijn geliefde club. Een laatste groet aan hem kan op de route vanaf de parkeerplaats en de Twickelerblokweg om 11.30 uur. Wij verzoeken iedereen om zich op beide momenten aan de coronamaatregelen te houden. (1,5 meter afstand en mondkapje)   What do you want to do ? New mailCopy

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Super, Super, Super

Super, Super, Super

Er wordt mij de laatste tijd nogal eens gevraagd hoe gaat het met de club. Mijn antwoord is steevast “ zeer vervelende tijd voor de vereniging maar het gaat wel goed”.

Dat er gevolgen in deze crisistijd voor de club zijn is vanzelfsprekend, maar het hele land, de hele wereld heeft op dit moment met de corona pandemie te dealen. Natuurlijk heeft dit jaar een behoorlijk impact op het verenigingsleven, sporten kan nog, maar op dit moment niet meer zoals we gewend zijn en ook de sociale contacten, de derde helft, de ontmoetingen alles is er even niet.

Zet je dit af tegen de corona ellende, erge ziekte, mensen die overlijden, vereenzaming en faillissementen die er om ons heen gebeuren, dan is sport een bijzaak maar wel een hele belangrijke.

Om financieel wat binnen te halen is een oproep gedaan om extra mee te doen aan de lucratieve Grote Clubactie. Deze oproep is bijzonder goed door de leden opgepakt.

Ten eerste de jongste jeugd, die hebben via inteken lijsten meer opgehaald dan de voorgaande jaren. De oproep aan de elftallen O-15 tot O-19 en de senioren om een Superlot van 50 loten te kopen heeft geresulteerd dat 90% een Superlot koopt en van een paar elftallen moeten we nog bericht krijgen of dat lukt.

Ook verkoop aan de niet voetballende leden loopt fantastisch, van 2 loten tot Superloten ze worden besteld. Op dit moment zijn er al 16 Superloten verkocht, niet alleen aan de elftallen maar ook aan leden die de club op deze manier een extra steuntje in de rug geven.

Superloten op dit moment afgenomen door:

Dames Borne 1, Heren Borne 1, 2 , 3 , 4 , 5, O-19, O-15

Johny van de Kolk, Randy Marcus, William & Chantal Stege

BVV Damesgroep ( dames oud Borne 4)

Klussengroep BVV Borne 2x, Bestuur 2x

Waarom durf ik te zeggen dat het wel goed gaat met de club, omdat we BVV Borne zijn, een club met zeer trouwe leden. Een club leer je niet kennen in goede tijden maar vooral in slechte tijden. Als het even tegen zit dan staan de leden op om waar mogelijk te helpen. Leden verlies, niet bij ons.

Een lastige tijd, waarvan niemand op dit moment kan zeggen hoe het gaat verlopen. Over een paar jaar als we hierop terugkijken zal mij in ieder geval de hartverwarmende steun die de geel-zwarten in deze corona tijd getoond hebben als eerste in mijn gedachten zijn.

Wie nog geen loten heeft kan ze nog steeds bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het maakt niet uit hoeveel , van 1 tot Superlot, alle steun is op dit moment welkom.

Doe mee voor BVV

Super, Super, Super dat jullie de club steunen en blijf gezond, BVV Borne een club, Nee BVV Borne een bijzondere club.

Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail

Kippenvel en een beetje stil.

Kippenvel  en een beetje stil.

Er zijn van die rare momenten waarvan je kippenvel krijgt en even niets meer weet te zeggen.

Vorige week was zo’n moment. Het resultaat van de verkoop van de Grote Club Actie door de jeugdelftallen van O13 en lager waren bekend geworden. En het is onze jongste jeugd gelukt om in deze rare, moeilijke tijd een record aantal loten aan de man te brengen. Een dikke pluim voor onze toekomst en hun trainers en leiders .

Daar wordt je stil van en geeft je in een tijd waarin voor 80% van je voetbaltijd alleen maar met Corona bezig bent een heel goed gevoel.

Dit gaf zo’n gigantische kick dat ik vind dat we als oudere jeugd en senioren leden niet achter kunnen blijven. Deze voetballende leden nemen normaal gesproken 2 loten per persoon af dit komt neer op gemiddeld 30 loten per team. Nu hebben we de leiders en trainers van deze elftallen gevraagd om te overwegen om een Superlot aan te schaffen. Een Superlot bestaat uit 50 loten en kost 150 euro waarvan er 120 euro naar de club gaat.

De eerste reactie zijn weer Super binnen 24 uur hebben reeds 2 elftallen zijnde Borne 3 en 4 positief gereageerd en nemen een Superlot af. Top en we hopen dat de andere elftallen zullen volgen.

Ook de bestuursleden inclusief Herman Kamst en Jan Groenhuijzen willen deze zeer positieve voorbeelden volgen en gaan 2 Superloten van de BVV Borne afnemen.

Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden om dit jaar bij de Grote Club Actie alles uit de kast te halen. Er zijn nog veel overige leden en mensen die onze club een warm hart toedragen die geen loten van de BVV Borne hebben.

Ik roep iedereen op om mee te doen om van de Grote Club actie 2020 een ongekend succes te maken. Doe mee, 1 of meerdere loten, misschien met een groep een Superlot alles is mogelijk en bijzonder welkom.

Heb je nog geen loten en wil je ze bestellen, doe dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In deze tijd waar de club veel inkomsten mis loopt, kantineomzet, acties die niet doorgaan of dreigen niet door te gaan is alle steun van harte welkom. We zullen als club alle zeilen moeten bijzetten om in deze periode financieel het hoofd boven water te houden.

Deze actie kan er een belangrijke bijdrage aan leveren, niet alleen financieel maar ook voor het gevoel.

Jullie weten wel. BVV Borne een club, nee BVV Borne een bijzondere club.

Alvast bedankt voor jullie steun en ik hoop straks een onvoorstelbare opbrengst van de Grote Club Actie 2020 te kunnen melden, groeten en blijf gezond.

Bert Bosman.

 
 
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Corona maatregelen per 14 oktober 2020

Corona maatregelen per 14 oktober 2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de regering per 14 oktober 2020 extra maatregelen heeft getroffen.

De gedeeltelijke Lock Down is bedoeld om de sociale contacten en de reisbewegingen te beperken en zo de verspreiding van het coronavirus te bestrijden Ook voor de voetbalsport en onze leden heeft dit gevolgen. De maatregelen gelden voor een maand, over 2 weken zal de regering bekijken of de maatregelen verminderd of vermeerderd moeten worden.

Onderstaand een overzicht van de genomen maatregelen die voor ons van toepassing zijn.

• Alle competitie-, beker- en oefenwedstrijden komen te vervallen voor zowel jeugd als senioren.

• Alle trainingen voor seniorenteams komen te vervallen.

• De trainingen voor jeugdteam t/m 17 jaar kunnen gewoon door gaan.

• Het clubhuis, kleedkamers en douches zijn gesloten.

• De toiletten bij de kleedkamers zijn wel te gebruiken. Evenals de EHBO ruimte en AED.

• Het BVV Borne terrein is niet toegankelijk voor publiek; spelers en trainers verlaten zo spoedig mogelijk na een training het complex.

• Ouders die spelers komen brengen en ophalen wachten op de parkeerplaats

• Houd je aan de algemene corona-, hygiëne- en afstandregels.

Veruit de meeste mensen zullen begrip hebben voor de genomen maatregelen. Zuur en vervelend dat de sport voor veel mensen weer op de “kont” ligt, maar helaas onvermijdelijk.

De besmettingen lopen nog steeds op en we hopen dat door de genomen maatregelen daar een positieve wending in komt. Sporten is belangrijk voor de fysieke en geestelijke gezondheid. De regering zal hopelijk wanneer mogelijk het sporten zo snel mogelijk weer toestaan. Daarin kan iedereen een steentje bijdragen door zich aan de algemene coronaregels te houden.

Net als in maart hopen en verwachten we begrip voor de wederom uitzonderlijke situatie en dat zodra het kan we iedereen weer kunnen ontmoeten op ons mooie sportcomplex en clubhuis.

We houden u op de hoogte, blijf gezond.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Corona coördinator Sven Pieterson

Namens het bestuur.

Bert Bosman

 
 
What do you want to do ?
New mail

Sponsoring door "BST Servicegroep" van de nieuwe Pannakooi bij BVV Borne

Sponsoring door

Wat begon met een mountainbike ritje tussen collega's, mondde uit in een zere toffe sponsoring van de Pannakooi die nu bij BVV Borne staat. Een tijdje geleden kwam Erik Huigen op het idee om met wat collega’s van BST te gaan mountainbiken in Twickel met als start- en eindpunt de enige echte "huiskamer" van Borne.

Jaarvergadering uitgesteld!

Jaarvergadering uitgesteld!

De jaarvergadering die op maandag 12 oktober 2020 gepland stond wordt i.v.m. de sluiting van het clubhuis uitgesteld.

Zodra er weer een mogelijkheid is om de jaarvergadering op een “normale” manier te houden zullen we u tijdig informeren over de nieuwe datum.

Namens het bestuur:

Bert Bosman

Corona protocol BVV Borne tot 20 oktober 2020

Corona protocol BVV Borne tot 20 oktober 2020

Trainingen jeugd JO7 t/m JO19

- Alle spelers komen in trainingskleren naar de voetbal en gaan na de training zo snel mogelijk naar huis. Er wordt door de jeugd dus niet gedoucht op de voetbal.

- Alle spelers zorgen voor hun eigen drinkbidon.

Nieuwe corona maatregelen tot 20 oktober

Nieuwe corona maatregelen tot 20 oktober

Gisteren zijn er door de regering nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. De belangrijkste maatregelen die de sport aangaan is dat er de komende 3 weken geen publiek bij de wedstrijden aanwezig mag zijn en dat de sportkantines gesloten moeten blijven.

Onderstaand de regels tot 20 oktober

Clubhuis gesloten

De sportkantine is vanaf dinsdag 29 september gesloten. Tijdens trainingen en wedstrijden zijn enkel de toiletten in het kleedkamer gebouw geopend. Vanzelfsprekend zijn in de scheidsrechter kleedkamer zoals gebruikelijk de EHBO materialen en AED beschikbaar.

Geen publiek toegestaan

Wedstrijden en trainingen zijn in deze periode niet toegankelijk voor publiek. Geen publiek vanuit BVV Borne en niet vanuit de tegenstander. Van ouders wordt verwacht dat zij hun kinderen buiten het sportpark afzetten en ophalen. Het is niet toegestaan daarvoor het sportpark te betreden.

Voor het overige blijven de landelijk geldende maatregelen, zoals we die al kenden, van kracht. Denk daarbij aan 1,5 meter afstand en mocht je klachten ervaren dan blijf je vanzelfsprekend thuis.

Het BVV Borne corona protocol wordt aangepast en zo snel mogelijk op de site geplaatst worden.

Het bestuur van BVV Borne doet een dringend beroep op al haar leden, ouders, vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij onze vereniging om alle maatregelen in acht te nemen.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 12 oktober 2020

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 12 oktober 2020

De algemene Ledenvergadering 2019 vindt plaats op maandag 12 oktober 2020

I.v.m. de corona maatregelen kunnen ca. 30 leden de vergadering bezoeken. U kunt zich voor deze vergadering vooraf opgeven, meer hierover een week voor de jaarvergadering.

Tevens zullen we dan de agenda bekend maken.

Namens het bestuur

Voorzitter Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.