Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Borne - Hector - zondag 9 juni om 14.00 uur

Borne - Hector - zondag 9 juni om  14.00 uur

NACOMPETITIE FINALE!

Aankomende zondag 9 juni speelt Borne in de finale van de nacompetitie tegen SV Hector 1.

De wedstrijd om een plek in de vierde klasse start om 14:00 en wordt gespeeld op Sportpark Krompatte in Enter.

Ons eerste elftal heeft alle steun hard nodig, dus kom jij ze ook aanmoedigen?

Vrijwilligers bedankt! Waarderingsavond vrijdag 7 juni 2024. Meld je aan!!

Vrijwilligers bedankt! Waarderingsavond vrijdag 7 juni 2024. Meld je aan!!

Beste vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging !.

Dit jaar wordt op vrijdag 7 juni de waarderingsavond gehouden.

De avond is voor de leden die op welke manier dan ook het seizoen 2023 – 2024 een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club.

Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur.

Aanvang van de avond 20.00 uur met een warm en koud buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn, we maken er een bijzonder gezellige avond van.

Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

In Memoriam Harry Kroeze

In Memoriam Harry Kroeze

Op 2 mei is door een noodlottig ongeval op 72tig jarige leeftijd overleden ons lid:

Harry Kroeze

Harry is vorig jaar bij de overgang van het Walking Football team van Borne Blijf Fit naar onze vereniging lid geworden.

Hij was geen onbekende bij de BVV Borne en heeft in 2010 meegeholpen bij het realiseren van onze nieuwe kleedkamers.

Harry was een voorbeeld van hoe je na je pensioen kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, Walking Footbal was daar een onderdeel van.

De schok en het ongeloof is groot bij de Walking Football groep, zij verliezen een prachtige kerel die altijd bijdroeg aan de goede sfeer binnen de groep.

Harry zal gemist worden.

Wij wensen Wilma, Barry, Daphne en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

Update accommodatie BVV Borne

Update accommodatie BVV Borne

Er zijn de laatste maanden de nodige aanpassingen gedaan aan onze accommodatie.

Dug-outs veld 2
Er zijn in januari twee dug-outs geplaatst op veld 2. Deze zijn uitgerust met geel-zwarte stoeltjes zodat daar overdekt gezeten kan worden. Tevens is er naast beide dug-outs een afvalbak geplaatst.

Fietsenstalling
Er zijn op de nieuwe plek voor de fietsenstalling zogenaamde nietjes geplaatst. Hierdoor kan iedereen zijn/haar fiets op een fatsoenlijke manier op een veilige plek in de fietsenstalling plaatsen. Het verzoek aan eenieder om de fietsen in de stalling te plaatsen en niet daarbuiten.

Stapvoets rijden op het terrein
Sinds de opening van de nieuwe hoofdingang nodigt de aanrijroute richting de fietsenstalling uit tot hard rijden. Houdt je aan de snelheid wanneer je van de hoofdingang naar de fietsenstalling rijdt. Dit geldt met name voor elektrische fietsen en scooters/brommers. Het verzoek is om hier stapvoets te rijden.

 

In Memoriam Bennie van Dijk

In Memoriam Bennie van Dijk

Op 25 april is op 91tig jarige leeftijd overleden ons erelid:

Bennie van Dijk

Bennie was 46 jaar lid van de club en heeft veel betekend voor onze club. Als voetballer heeft hij bij onze club in de jeugd alle elftallen doorlopen en heeft hij later jarenlang in het veteranen elftal gevoetbald hier was hij één van de ondersteunende krachten van dit elftal.

In de jaren 80tig van de vorige eeuw was Bennie bestuurslid waarbij hij het materiaal en onderhoud onder zijn hoede had. Na deze periode was hij nog enkele jaren samen met Jan Oude Munnink leider van het 2de elftal met als bekroning het kampioenschap tijdens ons jubileum jaar in 1992.

Vele jaren samen met Loes clubhuisdiensten en een belangrijk man voor de onderhoudsgroep. Geen klus was hem teveel, vakman op vele fronten

Voor zijn vele verdiensten werd Bennie in 1990 tot Erelid van onze club benoemd.

Bennie was een man op de achtergrond, een prachtmens en waar het nodig was kon je altijd een beroep op hem doen.

Wij wensen Loes, Helga, Tinus, Waltraut, Metin, Ewald, Sabine, Walter, Jennie en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

Belactie VriendenLoterij

Belactie VriendenLoterij

Beste clubleden,

BVV Borne heeft ieder jaar wensen om bepaalde projecten te realiseren, de accommodatie te upgraden en nieuwe spelmaterialen aan te schaffen. Denk aan het vernieuwen van de kleedkamers onder de tribune of het verduurzamen van de accommodatie. Met dit soort projecten komen we een stap dichter bij een toekomstbestendig sportpark. Maar daar is natuurlijk wel (extra) geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op dinsdag 30 april tussen 18.30 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor BVV Borne. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan BVV Borne
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 150 musea en ontvang je tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze wensen kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Afsluiting parkeerplaats zwembad/sporthal/Pannenkoekenhuis/Kids City

Afsluiting parkeerplaats zwembad/sporthal/Pannenkoekenhuis/Kids City

Vanaf komend maandag wordt de Bornerbroekesestraat van de Oonksweg tot de Röringstraat afgesloten, zodat de parkeerplaats voor de sporthal niet bereikbaar is. Hoewel het niet direct te maken heeft de toegang van ons terrein, zal er behoorlijke toename zijn van het verkeer op de Twickelerblokweg.

• OPROEP – Wij vragen onze leden om zoveel mogelijk OP DE FIETS naar Sportpark ’t Wooldrik te komen.

• De tijdelijke wegafsluiting start vanaf maandag 26 februari a.s. en is tot eind maart 2024. • De tijdelijke wegafsluiting wordt via verkeersborden kenbaar gemaakt langs de gehele rond wegen in Borne.

• De hulpdiensten ambulance, Politie, Brandweer zijn op de hoogte van de tijdelijke nieuwe situatie.

• De Twickelerblokweg wordt a s. donderdag rijklaar gemaakt. Het onverharde stuk van de Twickelerblokweg zal rijklaar gemaakt worden en worden verbreed zodat er 2 auto’s elkaar kunnen passeren.

• De SLAGBOMEN en paaltjes worden uit de Twickelerblokweg gehaald om zoveel mogelijk de verkeer overlast komend weekeinde te voorkomen.

• Voor de TWICKELERBLOKWEG geldt aan beide kanten een PARKEERVERBOD en wordt gevraagd stapvoets te rijden. Als automobilisten toch gaan parkeren op de Twickelerblokweg, zal er vanaf maandag direct een boete worden uitgeschreven. Alles om de veiligheid van ons allemaal te kunnen garanderen.

• De oude parkeerplaats van BVV Borne wordt een tijdelijk in- & – uitgang voor het verkeer naar de Sporthal/Zwembad/Pannenkoekenhuis/ KidsCity. Het bestaande HEKWERK t.h.v. oude handbalveldje (langs de Sporthal) wordt weggehaald. Het verkeer gaat vervolgens over het oude handbalveld rechts langs de sporthal 1 over rijplaten naar de grote parkeerplaats bij het zwembad /sporthal/ Pannenkoekenhuis/ KidsCity.

• Op de zaterdag worden voorlopig verkeersregelaars ingezet bij de Azelsosestraat /Twickelerblokweg van 08.00-14.30 uur. Er wordt in eerste instantie gekeken of dit voldoende is. Mocht de situatie erom vragen om meer maatregelen te nemen dan wordt hiernaar gehandeld.

• Bij de ingang van de sporthal komen auto’s/ bezoekers/sporters samen. Dit betekent dat men goed moet oppassen voor de verkeersbewegingen. Om veilig bij de ingang van de sporthal te komen wordt geadviseerd de looproute te volgen wat is aangegeven en is afgeschermd van gemotoriseerd verkeer.

Walking Football BVV Borne

Walking Football BVV Borne

Sport is voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Fit blijven is belangrijk. Vanuit verschillende hoeken kwamen berichten dat er veel vraag is naar Old Stars Walking Football. Als reactie hierop werkten we eerst met de gemeente Borne samen ( Borne Blijf Fit). Na een aantal jaren is er, in overleg met de gemeente, gekozen voor een overstap naar BVV Borne. Sinds april 2023 zijn we allemaal lid geworden van BVV Borne. Sven Pieterson is de trainer van dit selecte gezelschap. Op dit moment hebben we bijna 25 deelnemers.

Wat is Walking Football?

“Walking football” is een contactloze sport. Je mag elkaar niet aanraken, de bal mag niet hoger komen dan je heup, hard rennen is niet de bedoeling en de leeftijd is 60+. Walking football is een enorme voltreffer. De club wordt overladen met uitnodigingen om mee te doen aan verschillende toernooien. “Voetbal is onze passie, geweldig dat ik op deze leeftijd nog op het veld kan staan.” Is een veel gehoord gezegde.

Partijtje

“We beginnen altijd met een lekker bakje koffie in de kantine waar dan de verhalen van het afgelopen weekend en over wat er allemaal speelde in die week de revue passeren. Om tien uur starten we met een training om de stramme spieren wat soepeler te krijgen beginnen we met een korte Warming Up, en dan natuurlijk een partijtje. Als we klaar zijn verzamelen we ons, na het douchen, weer in de kantine en sluiten we nog even af met het een kop koffie. Het moge duidelijk zijn, het principe van Walking football is bewegen, gezelligheid, sportiviteit en het sociale aspect.”

Goudengreep

Na onze mening een gouden greep. Bij BVV Borne spelen we twee keer in de week. Op maandag en vrijdag morgen komen we rond 09.30 uur bij elkaar in de kantine voor de koffie en het luisteren naar alle bondscoaches wat er allemaal verkeerd is gegaan in het weekend. Om 10.00 uur gaan we dan gezamenlijk naar het veld om de “Sport der Sporten” te gaan beoefenen. Naar ruim een uur stoppen we dan weer rond 11.00 uur., waarna opnieuw voor aan geschoven in de kantine. Na een half uurtje gaan we dan voldaan weer naar huis.

Interesse?

Kom een keer langs op maandag- of vrijdagmorgen, tussen 09.30 en 11.00 uur, om eens te kijken of het je wat lijkt. Ook kun je contact opnemen met één van de onderstaande personen.

Bert Hilverink ( bestuurslid van BVV Borne) 06-28210472

Rob Kruse (deelnemer WF ) 06-13652296

Gerard Jansink (deelnemer WF) 06-54781909

Cor Ordelmans (deelnemer WF) 06-82589238

Compost-/potgrond actie, wie kan helpen?

Compost-/potgrond actie, wie kan helpen?

De voorbereiding voor de compost-/potgrond actie 2024 zijn weer in volle gang.

In het weekend van 15 en 16 maart brengen we de compost en potgrond weer bij onze klanten.

We kunnen nog hulp gebruiken bij het vervoer. Heb je een auto met trekhaak en eventueel een aanhanger en ben je één van deze, of beide dagen beschikbaar, dan kunnen we je hulp goed gebruiken.

Daarnaast zoeken we ook nog leden die mee willen helpen om de folders in de brievenbussen te doen. Eind februari, begin maart brengen we de folders in Borne rond. Heb je in deze periode een paar uur over, help dan mee om de folders rond te brengen.

Info/aanmelden voor vervoer bij Martin ter Braak 06-51977490.

Info/aanmelden voor folders rond brengen bij Bert Bosman 06-40974475.

Vele handen maken licht werk!

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Tijdens de wederom gezellige nieuwjaarsreceptie op 1 januari zijn de leden die dit jaar hun jubileum vieren weer in het zonnetje gezet.

Uit handen van voorzitter Bert Bosman ontvingen de daarbij behorende glazen trofee en een bos bloemen. Ook de jubilarissen die de afgelopen jaren de trofee nog niet hadden ontvangen werden gehuldigd.

vlnr: Tonnie Zuidema (50), Rinse Spaanstra(25), Guus Wijksma (50), Jeroen van der Parren (25), Jochem Hassink (25), Wim Wolberink (60), Wouter van Neck (25), Wolter Kooiker (50)

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

Beste leden,

Helaas zijn we genoodzaakt om per 1 januari 2024 de prijzen voor enkele artikelen in het clubhuis te verhogen.

Door de prijsontwikkeling kunnen we niet anders dan de verkoopprijzen in ons clubhuis binnenkort aan te passen.

Een noodzakelijke aanpassing omdat de inkoopprijzen van de meeste van onze artikelen behoorlijke gestegen zijn.

Namens de clubhuis commissie en het bestuur, Bert Jansen, Bert Bosman

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Het bestuur van BVV Borne wenst alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren, kortom iedereen die de club een warm hart toedraagt, hele prettige Kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2024!

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2024 16.00 uur

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2024 16.00 uur

Weer een jaar om, 2023 nadert zijn einde en 2024 staat voor de deur.

We hebben nog de kerstdagen, het Oudejaarstoernooi op 29 december en natuurlijk de jaarwisseling. Maar dan direct in het nieuwe jaar op 1 januari 2024 de traditionele nieuwjaarsreceptie.

We gaan jubilarissen huldigen en we gaan weer als vanouds op de eerste dag van het nieuwe jaar elkaar het allerbeste wensen.

We hopen u te mogen begroeten op deze feestelijke en altijd gezellige nieuwjaarsreceptie van de BVV Borne.

Namens het bestuur, Bert Bosman.

Geweldig resultaat Grote Clubactie!

Geweldig resultaat Grote Clubactie!

De laatste tijd zijn onze (jongste) leden weer druk geweest om vele Grote Clubactie loten te verkopen. Ook zijn er weer veel teams geweest die een Superlot (50 loten) hebben afgenomen. Dit heeft geleid tot de verkoop van 1.832 loten met een geweldige opbrengst van maar liefst € 4.396,80!

Klik hier voor een leuke en verrassende impressie: Resultaat Grote Clubactie

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.