Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Aanstaande zondag onderling toernooi & Frühschoppen

Aanstaande zondag onderling toernooi & Frühschoppen

Op zondag 26 juni wordt er ’s morgens een onderling toernooi gehouden voor alle senioren, dames, O-19 en O-17 junioren. Opgeven hiervoor kan bij Sven Pieterson.

De dag wordt ’s middags vanaf 13.30 uur voortgezet met het Frühschoppen, waarbij DJ Erwin voor de muziek zorgt. Kom gezellig langs om het feestweekend van BVV Borne samen af te sluiten!

BVV Borne volgend seizoen 4de klasse

BVV Borne volgend seizoen 4de klasse

Helaas is het onze hoofdmacht niet gelukt om de 1ste nacompetitiewedstrijd voor het 3de klasseschap te winnen.

Van FC Dinxperlo werd met 0 – 1 verloren en zodoende speelt deze ploeg as zondag de finale tegen La Premiere uit Almelo voor een plek volgend seizoen in de 3de klasse. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en het was al snel duidelijk dat de ploeg die een goal zou maken hoogstwaarschijnlijk de uiteindelijke winnaar zou worden.

De Geel-Zwarten wisten tijdens het slotoffensief helaas niet meer te scoren, om zo nog een verlenging af te dwingen. Deze uitslag zorgt ervoor dat ons 1ste volgend jaar in de 4de klasse zal acteren.

De jongens hebben gestreden en aan de inzet heeft het beslist niet gelegen. Teleurstelling bij de vele Borne supporters , maar zoals het altijd is. BVV Borne blijft BVV Borne, en de supporters blijven de jongens steun

Data om rekening mee te houden

Data om rekening mee te houden

De competities zitten er bijna op, het seizoen nog niet. In dit jaar bestaat onze club 110 jaar en dat willen we graag met jullie vieren.

Omdat ons 1ste elftal nacompetitie gaat spelen is er een aanpassing geweest in het programma van het feestweekend. De mogelijkheid bestaat dat ons vlaggenschip op zondag 19 juni moet spelen en daarom hebben we deze dag verplaats naar zondag 26 juni.

De activiteiten voor de komende weken.

Jubileumweekend 17 en 18 juni

Vrijdagavond 17 juni

Jubileum feestavond voor alle leden. Gezellige avond waarbij we het 110 jarig bestaan van onze vieren.

Zaterdagmorgen 18 juni

Jubileumprogramma voor de jeugd met leuke attracties en spelactiviteiten.

Zaterdagmiddag 18 juni

Reünie voor senioren en oud leden. De Reünie die eens in de 5 jaar gehouden wordt is op begint om 16.00 uur. De voorgaande edities bij het 100- en 105 jarig bestaan waren druk bezocht, super gezellig en hebben bewezen dat dit de manier is om leden en oud leden verbonden te laten zijn met de BVV Borne. Herinneringen ophalen oude bekenden ontmoeten en vooral bijpraten. We hopen dat veel van de senioren leden en oud leden op deze zaterdagmiddag naar ons sportpark komen om te genieten van tegenwoordige- maar vooral ook oude tijden. De jubileumfilm 100 jaar BVV Borne wordt getoond net als de vele fotorapportages die er zijn van de vele festiviteiten en activiteiten van de afgelopen jaren . Ook zal er weer een tentoonstelling zijn van 110 jaar BVV Borne. Zoals als altijd bij onze reünie vragen wij een vrije gift, u bepaald zelf de waarde van deze ontmoeting met het verleden. Eens BVV Borne, altijd BVV Borne, een leus die bij deze middag past. Geef u op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 26 juni Op deze zondag is er ’s morgens een onderling toernooi voor senioren en O-19 en O-17 junioren, ’s middag fruhschoppen met muziek van DJ Erwin.

Dartweekend 1 t/m 3 juli

Vrijdag 1 juli

15de editie van het Open koppeltoernooi

Zaterdag 2 juli

BVV Borne Open Singeltoernooi

Zondag 3 juli

Gerrit Haan Darttoernooi voor leden, ouders van jeugdleden en donateurs.

 

We hebben nog potgrond.

We hebben nog potgrond.

De compost/potgrond actie was begin maart. We hebben nog potgrond over.

Heeft u nog wat nodig stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Af te halen op de woensdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur of op afspraak. Grotere partijen vanaf 5 zakken kunnen gebracht worden.

Kosten per zak van 45 liter euro 5,--. Vanaf 5 zakken euro 4,50 per zaken vanaf 10 zakken euro 4,-- per zak.

Vervolg van 110 jaar Bvv Borne

Vervolg van 110 jaar Bvv Borne

Nadat er een mooie rapportage in dagblad Tubantia en een foto van Wouter Borre was gemaakt van onze 3 B's die alle 3 een 60 jarig lidmaatschap bij zich dragen. Dacht iedereen dat was dat. Maar wat niemand wist is dat er contact gelegd werd met de KNVB om deze bijzondere mijlpaal in een het 110 jarige bestaan toch nog een extra dimensie te geven. En wel in de vorm van 2x de zilveren speld van de KNVB voor Bert Jansen en Bert Hilverink en 1x lid van verdienste van de KNVB voor Bert Bosman. Na maanden lang contact over en weer is dit uiteindelijk gelukt en zijn de oorkondes vrijdagavond op het verjaardags feestje van Bvv Borne 110 jaar uitgedeeld door Joop van de Kolk ambassadeur van de KNVB en Jaap Uilenberg.

Namens alle Borne leden van harte gefeliciteerd Bert Bert & Bert

BVV Borne 110 jaar en dat willen we vieren

BVV Borne 110 jaar en dat willen we vieren

BVV Borne bestaat dit jaar 110 jaar en dat willen we graag met jullie vieren. De afgelopen 2 jaar waren we behoorlijk beperkt in de activiteiten die we normaal gesproken organiseren, daarom willen met name met onze leden dit “jubileum” jaar extra glans geven.

FC Twente Soccer Camps 2022 bij BVV Borne!

FC Twente Soccer Camps 2022 bij BVV Borne!

In de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke FC Twente Soccer Camps georganiseerd.

Oproep! Gratis af te halen.

Oproep! Gratis af te halen.

Gratis af te halen TL verlichting inbouw en opbouw bij BVV Borne. - Inbouw TL verlichting( voor de handige klusser ook als opbouw te gebruiken) - Opbouw TL verlichting - Tl buizen 120 cm Het gaat om totaal om ongeveer 50 stuks Alles moet weg !! Wil je deze op komen halen bel met Bert Jansen 0623455354 en maak een afspraak.

Prachtig nieuw kunstgrasveld, complimenten

Prachtig nieuw kunstgrasveld, complimenten

Iedereen kent het gevoel dat planning en uitvoering vaak niet geheel overeenkomen. In het geval van de aanleg van ons nieuwe (kurk ingestrooide) kunstgrasveld is bewezen dat het wel kan.

 

Vervanging kunstgras BVV Borne

Vervanging kunstgras BVV Borne

Afgelopen maandag 10 januari is er begonnen met de vervanging van het kunstgrasveld. Het bedrijf Field Turf is hier druk mee bezig.

Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Vanaf maandag 10 januari gaat het kunstgrasveld vervangen worden door een kunstgrasmat voorzien van kurk met een extra toevoeging van field turf waar olijfpitten in zitten. Door gebruik van field turf zal de kurk losser en zwaarder worden om zo het eventuele opdrijven te verminderen.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.