Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Waarderingsavond vrijdag 22 maart 2019

Waarderingsavond vrijdag 22 maart 2019

De vrijwilligers van de club zijn onmisbaar, zij zorgen ervoor dat er gevoetbald kan worden, dat ons prachtige clubhuis geopend is en dat onze accommodatie er perfect uitziet. Enkele voorbeelden, er zijn heel veel leden die helpen bij de werkzaamheden die er zo zijn.

Daarom ook dit jaar weer een waarderingsavond voor de leden die op welke manier dan ook dit seizoen een bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van onze club. Commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, klussenploeg etc, we willen u op deze avond graag bedanken voor uw inzet.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur Aanvang van de avond 20.00 uur met een warm en koud buffet, dus bewaar uw trek voor deze avond en kom op tijd. Daarna gezellig samen zijn En ook dit jaar weer een interessante quiz.

De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Erwin. We maken er net als de afgelopen jaren weer een bijzonder gezellige avond van. Omdat we voldoende eten willen bestellen verzoeken wij u om zich aan te melden op: (met vermelding aantal personen):

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur: Bert Bosman

Bram Swienink naar Go Ahead Eagles

Bram Swienink naar Go Ahead Eagles
Ook bij BVV Borne zijn de talenten in beeld. Nadat Jelani de Jonge naar FC Twente is vertrokken, gaat Bram Swienink nu bij Go Ahead Eagles voetballen. We wensen Bram heel veel succes

Nieuwjaarsreceptie 2019

Nieuwjaarsreceptie 2019

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2019 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2018 waarbij onder meer natuurlijk de metamorfose van ons clubhuis aan de orde kwamen werd er ook voorruit gekeken. Zijn we klaar met onze accommodatie, nee er blijft altijd wel iets te doen. Uitdagingen zijn het opknappen van de kleedkamers onder de tribune en natuurlijk de wijzigingen die er kunnen gaan plaats vinden wanneer de plannen van ’t Wooldrik allemaal doorgaan.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winnaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Calvin van de Parren (62 loten), Lysander Meijerink (50 loten) en Xavi Broekate (49 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Lysander hoorde in 2017 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Alco Veldkamp en Jan Heldoorn 25 jaar lid, Harrie Reichart 50 jaar lid. Bij Harrie extra aandacht voor de vele jaren dat hij vrijwilligerswerk voor onze club verricht. Leider, Bestuurslid, clubhuisdiensten, scheidsrechter, lid loopcommissie en vaste kracht bij alle acties die we hebben. Een voorbeeld voor velen en een bijzonder gewaardeerd lid van onze club.

Alco, Jan en Harrie ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een leuke opkomst en een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis

Een fantastisch einde van 2018 en begin van 2019

Een fantastisch einde van 2018 en begin van 2019

Zaterdagavond werd het voetbaljaar 2018 op een zeer aangename manier in ons clubhuis afgesloten.

Het oudejaarstoernooi was wederom een schot in de roos. Na het sportieve gedeelte was het net als de voorgaande jaren weer bijzonder gezellig. Na het voetballen het jaar afsluiten met je mede leden, het oudejaarstoernooi wordt steeds populairder gezien het aantal leden die hier bij aansluiten. Een kaartje leggen, potje darten of darten kijken er was weer van alles te doen.

Goed georganiseerd en een prima sfeer het bleef nog lang gezellig in onze sfeervolle huiskamer.

Nog meer traditie, de nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari. Sinds mensenheugenis wordt onze nieuwjaarsbijeenkomst op de eerste dag van het nieuwe jaar gehouden. Zo ook in 2019. We hopen weer veel leden te mogen begroeten op deze bijeenkomst.

De laatste jaren wint ook deze traditie weer aan populariteit. We huldigen leden met hun jubileum en ook de prijswinnaars van de grote clubactie worden in het zonnetje gezet.

Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomst in ons clubhuis om de Borne familie een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Aanvang 16.00 uur

Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar
Het bestuur van BVV Borne wenst alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren, kortom iedereen die de club een warm hart toedraagt, hele prettige kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2019.

Komende weken weer veel te doen bij BVV Borne

Komende weken weer veel te doen bij BVV Borne

De kerstdagen en oud en nieuw staan weer voor de deur. Zoals gebruikelijk een periode waar er bij onze club veel activiteiten zijn.

Vervelen de komende weken is er niet bij. Voor ieder wat wils Sportief bezig zijn en bovenal een boel gezelligheid. Alle activiteiten op een rij:

Zondag 23 december - Winter Step One loop.

2km, 5km, 10km en de halve marathon door het prachtige Twickel. Er zijn al veel aanmeldingen binnen. De 2km is voor de jeugd t/m 13 jaar ook onze jongste leden kunnen hier gratis mee doen.

Zaterdag 29 december Oudjaars Toernooi.

Al jaren een sportieve en gezellige afsluiting van het jaar, Voetballen, pokeren, darten wat je maar wilt. Daarna natuurlijk de vanzelfsprekende derde helft.

Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaarsreceptie.

Deze traditionele nieuwjaarsreceptie op de eerste dag van het nieuwe jaar waar de leden elkaar het beste kunnen wensen en waar tevens de jubilarissen van onze club worden gehuldigd.

Weekend 4 januari t/m 6 januari Dartweekend.

Vrijdagavond – koppeltoernooi

Zaterdagmiddag – jeugdleden

Zaterdagavond – enkeltoernooi

Zondagmiddag – senioren leden

Het koppel toernooi is in de regio zeer bekend, menig regionaal en maar ook landelijk bekende toppers doen hier aan mee .

Tijdens de toernooien voor de eigen leden wordt uitgemaakt wie er in 2019 de topper van de BVV Borne is. U ziet het voldoende te doen de komend weken.

Doe mee of kom gewoon gezellig langs, u bent van harte welkom.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018

De winnende Lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn bekend. Bij onze club zijn prijzen gevallen dus kijk na of u ook een prijs heeft gewonnen.

Op de onderstaande link kun u checken of op uw lot een prijs is gevallen. https://lotchecker.clubactie.nl

Ook dit jaar heeft onze jongste jeugd haar uiterste best gedaan om de loten te verkopen. Wederom een zeer goed resultaat 1475 loten werden aan de man gebracht. Hetzelfde resultaat als vorig jaar waarbij we bij de top van de Twentse verenigingen behoren.

Voor de 3 best verkopende jeugdspelers is er weer een leuke prijs gewonnen die op de nieuwjaarsreceptie zal worden uitgereikt. Dit jaar zijn dit:

1) Calvin van de Parren 64 loten

2) Lysander Meijerink – 50 loten

3) Xavi Broekate – 49 loten

Alle mensen die loten hebben gekocht bedankt voor uw steun aan de club en een hele grote pluim voor onze jeugd die ook dit jaar voor een fantastisch resultaat hebben gezorgd.

Rob Bakker ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Rob Bakker ook volgend seizoen hoofdtrainer BVV Borne

Het bestuur van BVV Borne en Rob Bakker hebben besloten om de samenwerking volgend seizoen voort te zetten.

De hoofdmacht van onze club draait boven aan mee in de 4de klasse en de verwachting is dat er dit jaar meegestreden gaat worden om de prijzen.

Ook de inbreng van Rob bij onze jongste jeugd wordt bijzonder gewaardeerd. Het seizoen 2019 - 2020 wordt voor Rob het 3de seizoen bij BVV Borne.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

Contributie per oktober 2018

Contributie per oktober 2018

Tijdens de jaarvergadering 2018 is de contributie als volgt vastgesteld:

Contributie per maand

Kabouters 4-6 jaar euro 10,00

Pupillen 7-12 jaar euro 13,50

Junioren 13-18 jaar euro 16,00

Senioren euro 21,50

Senioren 35+ voetbal euro 12,50

Ondersteunend lid euro 9,50

Donateurs euro 4,75

Het is zover. Het 2de veld is weer helemaal gebruiksklaar

Het is zover. Het 2de veld is weer helemaal gebruiksklaar

Vandaag heeft de firma ter Braak de laatste hand gelegd aan het 2de veld van de BVV Borne.

De doelen en de lijnen zijn erop gezet en er kunnen dus vanaf nu naast trainingen ook weer wedstrijden op gevoetbald worden.

De aanleg is, gezien de zeer warme omstandigheden, zeer voorspoedig verlopen, de firma ter Braak heeft wel allerlei extra maatregelen moeten nemen om het veld in deze staat te krijgen, daarvoor verdienen ze zeker een pluim .

Ook het automatisch beregeningsysteem heeft deze zomer zeker zijn waarde bewezen. Dit unieke veld, met doelgebieden met hybride gras, is zeker een aanwinst voor onze club waar we jaren plezier van zullen hebben.

Dames voetbal 30+ ook bij BVV Borne ?

Dames voetbal 30+ ook bij BVV Borne ?

MISSIE BIJNA GESLAAGD!!!!!!

Zoals het er nu naar uitziet krijgt BVV Borne een dames 30+ team. We hebben al een groot aantal enthousiaste dames bereid gevonden om ons team te versterken.

Nu vinden wij, hoe meer dames hoe beter, en bovendien hoe gezelliger😉 Wij zijn nog op zoek naar een super enthousiaste trainer(m/v). Wie durft het aan??? ⚽💪⚽💪⚽

Schroom niet en neem contact op met Saskia Verbeek of Kirstin Paus. Het mag ook via het bestuur van BVV Borne natuurlijk⚽⚽⚽

We hopen op veel REACTIES/AANMELDINGEN

Spaar een BVV bal bij PLUS

Spaar een BVV bal bij PLUS
De supermarkten PLUS Wallerbosch en PLUS Huls v/d Nieuwboer zijn een actie begonnen waarbij je kunt sparen om een professionele voetbal in de clubuitvoering van de BVV Borne te krijgen. De spaarkaarten zijn zowel in de supermarkten als in ons clubhuis te verkrijgen. De actie loopt t/m 29 oktober

Informatie kleding BVV Borne

Informatie kleding BVV Borne

Beste leden BVV Borne,

Onze sponsor Eurosport voorziet Bvv Borne al jaren van materiaal en kleding. Daarom zijn wij ook trots dat Eurosport het sponsorcontract met onze vereniging voor drie jaar heeft verlengd. Daarnaast zijn wij ook met sportmerk Jako een contract van drie jaar overeengekomen., wat inhoudt dat wij alle kleding en aanverwante zaken de komende drie jaren van Jako afnemen.

De standaard voetbalsokken bij Bvv Borne zijn van het merk Stano, kleur zwart met gele rand. Deze worden vanaf het nieuwe seizoen 2018/2019 niet meer door Bvv Borne verstrekt. Voor een bedrag van 9,00 euro kun je ze kopen aan de bar in de kantine van BVV Borne. Mocht een sponsor de sokken willen vergoeden , dan mag die zich bij mij melden.

Mochten jullie een offerte voor sponsering kleding etc. nodig hebben, dan via mij een offerte aanvragen.

Mvg Maarten Hagreis (bestuur BVV Borne)

Vanaf het seizoen 2018/2019 worden de voetbalsokken niet meer via BVV Borne verstrekt.

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Rabo Clubkas Campagne, heel mooi resultaat

Vandaag is het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Voor de BVV Borne een heel mooi resultaat. Omdat er heel veel verenigingen aan deze actie hebben mee gedaan was de verwachting niet al te hoog. Toch zijn er door de mensen met een Rabobank rekening nog 242 stemmen op onze club uit gebracht.

Het resultaat euro 1035,76

We danken de organisatie die in handen was van Bert Hilverink en Sicco Zijstra en natuurlijke alle mensen de op de BVV Borne hebben gestemd

Namens het bestuur, Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.