Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur

Nieuw: Webshop!

Nieuw: Webshop!

Sinds kort beschikt onze vereniging over een webshop. Deze is mede mogelijk gemaakt door onze leverancier en kledingpartner Eurosport.

Clubhuis nieuws

Clubhuis nieuws

Beste leden,

Nog anderhalve week dan zit de schoolvakantie er weer op. Het dagelijkse “werk” en “school” leven zal dan weer beginnen en ook de gang naar het voetbalveld zal zo langzamerhand weer gevonden worden.

Het is een roerige tijd. Corona jaren en de oorlog op het Europese continent met alle daaruit voortvloeiende ontwikkelingen. Stijgende energieprijzen, boodschappen die duurder worden, jullie zullen het allemaal de afgelopen maanden gemerkt hebben.

Door deze ontwikkelingen kunnen we niet anders dan de verkoopprijzen in ons clubhuis binnenkort lichtelijk aan te passen. Een noodzakelijke aanpassing omdat de inkoopprijzen van de meeste van onze artikelen behoorlijk gestegen zijn.

Namens de clubhuis commissie en het bestuur,

Bert Jansen en Bert Bosman

FC Twente Soccer Camps 2022 bij BVV Borne!

FC Twente Soccer Camps 2022 bij BVV Borne!

In de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke FC Twente Soccer Camps georganiseerd.

Prachtig nieuw kunstgrasveld, complimenten

Prachtig nieuw kunstgrasveld, complimenten

Iedereen kent het gevoel dat planning en uitvoering vaak niet geheel overeenkomen. In het geval van de aanleg van ons nieuwe (kurk ingestrooide) kunstgrasveld is bewezen dat het wel kan.

 

Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Field Turf Tarkett gaat ons kunstgrasveld vervangen

Vanaf maandag 10 januari gaat het kunstgrasveld vervangen worden door een kunstgrasmat voorzien van kurk met een extra toevoeging van field turf waar olijfpitten in zitten. Door gebruik van field turf zal de kurk losser en zwaarder worden om zo het eventuele opdrijven te verminderen.

One Hundred and Eighty bij de BVV Borne

One Hundred and Eighty bij de BVV Borne

Iedereen kent deze term uit de dartwereld, maar vanaf 2022 kennen wij deze term ook binnen de BVV Borne! Binnen het hoofdbestuur van de BVV Borne hebben wij drie jubilarissen die samen 180 jaar lid van onze vereniging zijn. Allen zijn namelijk 60 jaar lid van BVV Borne.

Wederom geweldig resultaat Grote Clubactie!!!.

Wederom geweldig resultaat Grote Clubactie!!!.

Vorig jaar was het resultaat van de Grote Clubactie al verbazingwekkend voor een club als BVV Borne ver boven de verwachting. Dit jaar hebben is er nog een schepje bovenop gedaan. Het resultaat is meer dan het vorige jaar, weer in de plus.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.