Hero top pagina

Albert Heijn Voetbalpassie spaaractie

Naast de spaaractie van de Plus supermarkten start in de periode van 13-09-2021 tot en met 03-10-2021 ook een landelijke spaaractie bij de Albert Heijn. Met als doel de amateurvoetbalclubs tijdens de moeilijke Covid19 periode te steunen.

Beste leden van de BVV Borne mochten jullie in bovengenoemde periode boodschappen doen bij de Albert Heijn, dowload dan de AH-app en meld je aan voor de voetbalpassie spaarprogramma. Vraag en help elkaar om de AH-app te installeren en om je aan te melden en spaar mee om de BVV Borne te steunen. Het is een landelijke actie. Dus heb je familie, vrienden of kennis die bij een andere Albert Heijn buiten Borne boodschappen doen en de passiepunten voor BVV Borne willen sparen, dan kan dat!!!!! Hieronder meer uitleg over de spaaractie en de werking van de AH app. Succes!!!!!!

Voetbalpassie

Voetbal is de grootste sport van Nederland. Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal, ook het amateurvoetbal een warm hart toe. Daarom introduceren wij vanaf week 37 een nieuw spaarprogramma: Voetbalpassie, een spaarprogramma waarmee je euro’s spaart voor een amateurvoetbalclub naar keuze. Heel makkelijk met de AH app. Voor elke €1 die je besteedt aan deelnemende producten ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je al een volle spaarkaart ter waarde van €1, waarmee je jouw club kan sponsoren.

De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober. Met meer dan 1.500 deelnemende producten zoals alle verse fruit, Perla, Goudse kaas en diverse mooie A-merken zoals Unox, Coca-Cola, Heineken, Red Bull en Lays spaar je lekker door! Daarnaast maak je kans op vette voetbalprijzen bij aankoop van een aantal A-merken. Denk aan voetbalclinics van Lieke Martens en kaarten voor de mooiste voetbalwedstrijden tot aan VIP-ervaringen voor wedstrijden van het Nederlands elftal of de Eredivisie.

Sparen

De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober en is volledig digitaal. Klanten kunnen dus als geregistreerd bonuskaarthouder sparen via de AH app. Ook klanten die hun boodschappen online bestellen kunnen meedoen. En elke euro aan deelnemende producten bij Albert Heijn to go telt ook mee!

Hoe werkt sparen in de AH app?

Klanten die een geregistreerde Bonuskaart hebben in de AH app sparen vaak automatisch mee voor digitale spaaracties. Bij Voetbalpassie is dat net even anders: klanten moeten zich in de AH app eerst aanmelden voor het Voetbalpassie spaarprogramma voordat ze meesparen.

  • Je bevestigt je deelname en je kiest jouw voetbalclub.
  • Je spaart passiepunten bij besteding van elke euro aan deelnemende producten.
  • Je sponsort jouw club met €1 voor elke volle spaarkaart met 10 passiepunten.
  • Je kunt ook jouw vrienden en familie een spaarverzoek sturen.

Voor meer informatie: https://www.ah.nl/over-ah/app

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.