Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur
  • Anne de Jong keert kortstondig terug als hoofdtrainer

Anne de Jong keert kortstondig terug als hoofdtrainer

Sinds het vertrek van Arno Leppink neemt Henri Snippers de honneurs waar als hoofdtrainer van Borne 1. Henri leidde de wedstrijd tegen UD Weerselo en zal ook komende zondag tegen KOSC als eindverantwoordelijke op de bank plaatsnemen. Met ingang van dinsdag 21 november tot aan de winterstop zal Anne de Jong de taak als hoofdtrainer op zich nemen. Dit betekend dat Anne de ploeg tijdens de trainingen en de wedstrijden tegen Luctor Et Emergo, SDOL, Vasse en hoogstwaarschijnlijk het restant tegen UD Weerselo, zal leiden. 

Anne is geen onbekende binnen onze vereniging. In de periode 2009-2015 was hij ook als hoofdtrainer verbonden aan ons 1e elftal. In deze periode promoveerde hij in zijn eerste seizoen met Borne 1 naar de 4e klasse, om in het jubileumjaar het feest compleet te maken door via de nacompetitie te promoveren naar de 3e klasse. Na zijn periode bij Borne was Anne drie jaar hoofdtrainer bij Markelo, om zijn trainerschap na twee jaar bij Wilhelminaschool te beëindigen.

Als vereniging zijn wij zeer blij met de komst van Anne. Wij wensen Anne en de gehele selectie veel succes toe voor de komende periode. Tevens willen wij Henri alvast bedanken voor zijn geboden inzet.

De komende weken zal de Technische Commissie op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor na de winterstop.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.