Hero top pagina

Clubhuis vanaf donderdag 2 juli weer geopend

Vanaf woensdag 1 juli mogen de clubhuizen van de sportverenigingen de deuren weer openen.

Zo zal ook onze huiskamer “De Stoep” vanaf donderdag 2 juli weer geopend zijn.

Wel geldt nog steeds dat iedereen de RIVM-richtlijnen dient na te leven. Concreet voor je bezoek aan de kantine betekent dat:

• Als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt; blijf thuis en kom niet.

• Was bij binnenkomst grondig je handen.

• Betaal zoveel mogelijk contactloos

• Zorg dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden, tenzij personen uit één huishouden. Dat geldt zowel binnen als op het terras

• Gebruik de aangegeven looproute. Via de hal naar binnen, via terrasdeur en kleedkamersdeur naar buiten.

• Op het terras en in de kantine mag je alleen zitten, niet staan.

Het bestuur is natuurlijk blij dat we weer gebruik kunnen maken van ons clubhuis, maar is er ook van doordrongen dat we daarbij zeer serieus met de richtlijnen om moeten gaan. We doen dan ook een beroep op alle leden die ons clubhuis bezoeken om zich aan de genomen maatregelen te houden.

Ook de kleed-douche gelegenheden mogen weer gebruikt worden, hier geldt ook de 1,5 meter afstand in acht genomen moet worden. Dus bij drukte, wacht even tot er ruimte is en ga dan de kleedkamer binnen.

De looproutes in het clubhuis en de kleedkamers zijn duidelijk aangegeven.. Ook de tafels en stoelen zowel binnen als op het terras zijn op 1.5 meter afstand van elkaar neergezet. Laat deze op de plaats staan.

Het bestuur is voornemens om, bij voldoende belangstelling de gehele zomerperiode het clubhuis op de donderdagen 19.30 tot 23.30 uur en op de zondagen 10.00 tot 14.00 uur open te houden.

Drie en halve maand is onze huiskamer gesloten geweest, eindelijk weer open. Wij zijn er blij mee en we hebben nogmaals een dringend verzoek aan alle leden om zich aan de regels te houden. Help het barpersoneel en de vereniging door je hieraan te houden.

Tot ziens in ons clubhuis

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.