Hero top pagina

Complex BVV Borne verrijkt met Pannakooi van serieuze omvang

Nu de trainingen langzaam weer op gang komen, kan het de bezoekers van ons sportpark niet ontgaan, dat er een nieuwe blikvanger bij de entree geplaatst is. De oude pannakooi was aan vervanging toe en daarvoor is nu een heus minivoetbalveldje in de plaats gekomen. De nieuwe pannakooi beslaat maar liefst 100 vierkante meter en is geheel in het vertrouwde Geelzwart uitgevoerd. Momenteel wordt de bestrating rondom de kooi afgewerkt en binnenkort zal ook de vloer in de pannakooi worden voltooid.

Dit nieuwe veldje was niet mogelijk geweest zonder de sponsoring van BST servicegroep en machinefabriek. Dit Hengelose bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen, onderhouden, repareren en reviseren van machines en installaties. Maar ook het bouwen van een pannakooi behoort (eenmalig) ) tot hun expertise, waarbij onze speciale dank uitgaat naar Erik Huigen, die dit project mede mogelijk heeft gemaakt. Hiermee is de BVV Borne weer een speelgelegenheid rijker en de entree heeft er een blikvanger bij om trots op te zijn!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.