Hero top pagina

Corona maatregelen wederom aangepast

I.v.m. de snel toenemende besmettingen heeft de overheid de maatregelen wederom verscherpt.

Deze maatregelen moeten er toe leiden dat de besmetingen afnemen en dat daarmee de ziekenhuis- en de gerelateerde IC opnames af zullen nemen. De maatregelen moeten voorkomen dat er grote groepsvormingen ontstaan en dat ook de mensen die om welke reden dan ook niet gevaccineerd zijn minder kans maken om besmet te worden, omdat die een veel grotere kans lopen om in het ziekenhuis te komen.

Daarom ook bij onze club de volgende regels:

* Het Clubhuis is alleen geopende op zaterdag en zondag.

* Toeschouwers zijn bij wedstrijden en trainingen niet toegestaan.

* Bezoek aan het clubhuis, het terras, de toiletten en vergaderruimten in het clubgebouw is alleen mogelijk als je een geldig Corona Toegangs Bewijs kunt laten zien. In het clubhuis is een vaste zitplaats verplicht.

* Spelers van 18 jaar en ouder hebben alleen toegang tot de kleedkamers als ze een geldig CTB hebben.

* Vrijwilligers, d.w.z. leiders, trainers, scheidsrechters, terreinbeheerders, kantinemedewerkers, bestuursleden etc. hoeven geen geldig CTB te laten zien.

* Bij jeugd mogen ouders waar nodig hun eigen kinderen helpen in de kleedkamers bij het omkleden, mits zij beschikken over een geldig TCB.

* Ouders die mee reizen met uitwedstrijden worden gezien als begeleiders.

De standaardmaatregelen blijven uiteraard van kracht: bij klachten blijf je thuis en laat je je testen, regelmatig handen wassen en houdt 1,5 meter afstand.

De vorige periode is zonder problemen verlopen en we vertrouwen erop dat ook deze komende weken iedereen zich aan de maatregelen zal houden. Vrijdag 3 december wordt er opnieuw gekeken of de maatregelen het gewenste resultaat hebben en laten we hopen dat we dan ook de toeschouwers weer mogen verwelkomen.

We hopen en verwachten jullie medewerking, dank daarvoor.

Namens het bestuur: Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.