Hero top pagina

Data om rekening mee te houden

De competities zitten er bijna op, het seizoen nog niet. In dit jaar bestaat onze club 110 jaar en dat willen we graag met jullie vieren.

Omdat ons 1ste elftal nacompetitie gaat spelen is er een aanpassing geweest in het programma van het feestweekend. De mogelijkheid bestaat dat ons vlaggenschip op zondag 19 juni moet spelen en daarom hebben we deze dag verplaats naar zondag 26 juni.

De activiteiten voor de komende weken.

Jubileumweekend 17 en 18 juni

Vrijdagavond 17 juni

Jubileum feestavond voor alle leden. Gezellige avond waarbij we het 110 jarig bestaan van onze vieren.

Zaterdagmorgen 18 juni

Jubileumprogramma voor de jeugd met leuke attracties en spelactiviteiten.

Zaterdagmiddag 18 juni

Reünie voor senioren en oud leden. De Reünie die eens in de 5 jaar gehouden wordt is op begint om 16.00 uur. De voorgaande edities bij het 100- en 105 jarig bestaan waren druk bezocht, super gezellig en hebben bewezen dat dit de manier is om leden en oud leden verbonden te laten zijn met de BVV Borne. Herinneringen ophalen oude bekenden ontmoeten en vooral bijpraten. We hopen dat veel van de senioren leden en oud leden op deze zaterdagmiddag naar ons sportpark komen om te genieten van tegenwoordige- maar vooral ook oude tijden. De jubileumfilm 100 jaar BVV Borne wordt getoond net als de vele fotorapportages die er zijn van de vele festiviteiten en activiteiten van de afgelopen jaren . Ook zal er weer een tentoonstelling zijn van 110 jaar BVV Borne. Zoals als altijd bij onze reünie vragen wij een vrije gift, u bepaald zelf de waarde van deze ontmoeting met het verleden. Eens BVV Borne, altijd BVV Borne, een leus die bij deze middag past. Geef u op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 26 juni Op deze zondag is er ’s morgens een onderling toernooi voor senioren en O-19 en O-17 junioren, ’s middag fruhschoppen met muziek van DJ Erwin.

Dartweekend 1 t/m 3 juli

Vrijdag 1 juli

15de editie van het Open koppeltoernooi

Zaterdag 2 juli

BVV Borne Open Singeltoernooi

Zondag 3 juli

Gerrit Haan Darttoernooi voor leden, ouders van jeugdleden en donateurs.

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.