Hero top pagina

Extra prijs voor BVV Borne

BVV Borne boekt groot succes met belactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 13 november 2017 heeft een enthousiast team van 15 leden loten verkocht voor de VriendenLoterij. Met deze loterij wordt de BVV Borne financieel gesteund door eenieder die een lot afneemt en BVV Borne als begunstigde aanwijst. Aan het eind van deze belactie waren maar liefst 100 loten verkocht en zijn er nog vele loten omgezet naar de BVV Borne als begunstigde.

Vooral Wouter van Neck en Sven Pieterson hebben erg veel leden kunnen wijzen op het belang van deze actie en hebben hierdoor samen een groot aandeel in het gigantisch mooie aantal verkochte loten! Wij zijn de 15 leden erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De avond was zeer geslaagd en leverde al enkele duizenden euro’s voor de vereniging op, puur door deelname aan de belactie.

Doordat er nog zoveel loten zijn verkocht komt er maandelijks een behoorlijk bedrag binnen, waar vele leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Alle leden die hiermee onze vereniging steunen en hebben gesteund: hartelijk dank!! Na dit gigantisch aantal verkochte loten bleek dat de BVV Borne nog een leuke verassing stond te wachten.

Over de maand november bleek dat wij met de belactie bij de beste vijf verenigingen hoorde qua meest verkochte loten! Nadat dit eind december werd bekendgemaakt, was het wachten tot zondag 14 januari jl. Op deze dag werd bekendgemaakt op welke plek we zijn geëindigd in het totaalklassement en welke extra geldprijs hier aan verbonden was.

Om 10.00 stond een delegatie van de VriendenLoterij voor clubhuis ‘De Stoep’ en was het wachten op de onthulling. De officiële onthulling van het gewonnen bedrag werd vastgelegd op de gevoelige plaat, waarbij de confetti voor extra spektakel zorgde. Met de belactie zijn we uiteindelijk op de derde plaats geëindigd, goed voor nog eens 1.000 euro extra voor de clubkas! Een bedrag dat erg welkom is, om zo onze wens voor een compleet nieuw interieur snel in vervulling te laten gaan.

Via deze weg nogmaals dank aan alle leden die onze vereniging steunen door deelname aan deze loterij, waardoor we dit extra bedrag hebben mogen ontvangen!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.