Hero top pagina

FC Twente Soccer Camps 2022 bij BVV Borne!

In de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke FC Twente Soccer Camps georganiseerd.

Bekijk snel de data en locaties op: www.fctwente.nl/soccercamps.
In de voorjaarsvakantie is er ook een FC Twente Soccer Camp in Borne, bij BVV Borne. Dat vindt plaats op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 februari 2022, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur. Wat is het programma? Tijdens het FC Twente Soccer Camp staat er een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke FC Twente elementen op het programma, zoals een nieuwe FC Twente Voetbalquiz, daarnaast ontvangen alle deelnemers aan een Soccer Camp twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente in de Grolsch Veste. Het FC Twente Soccer Camp is dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur, de kosten voor deelname aan een 3-daagse bedragen € 159,- (Deelname aan een 2-daagse (Vroomshoopse Boys, v.v. Rigtersbleek, of c.v.v. Sparta Enschede bedragen € 129,-) beiden inclusief een mooi FC Twente Soccer Camps tenue. Wat kunnen deelnemers aan een FC Twente Soccer Camp verwachten? - Een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue - 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente - Gezonde tussendoortjes en drinken - Begeleiding van gekwalificeerde trainers - Vernieuwd veld- en animatieprogramma In de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke FC Twente Soccer Camps georganiseerd. Bekijk snel de data en locaties op: www.fctwente.nl/soccercamps Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijven voor de Soccer-Camps van FC Twente bij BVV Borne kan via deze link!: https://fctwente.soccer-camps.nl/inschrijven?e=973

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.