Hero top pagina
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur
  • Geld-inzamelpopkwis voor een BVV Borne jeugdspeler en twee van NEO

Geld-inzamelpopkwis voor een BVV Borne jeugdspeler en twee van NEO

Wout, Jop en Liam, 1 jeugdspeler van BVV Borne en twee van NEO, gaan met het Twickel College naar Tanzania en Kenia. Een geweldige ervaring moet dat worden. De jongens moeten wel geld bij elkaar zien te verzamelen voor hun reis.

Ze vroegen in dat kader aan Herman Lansink Rotgerink of hij voor hen geen popkwisje in elkaar wilde zetten om via de deelnemende teams weer wat reisgeld bij elkaar te krijgen. In overleg met de mensen van het clubhuis van neo werd gekozen voor vrijdag 19 januari. Het clubhuis van neo is op die avond dan ook uitsluitend geopend voor die kwis. Gelukkig beginnen de meeste teams die op vrijdag trainen pas in het weekend van 27/28 januari aan de competitie. Er hebben zich op dit moment 12 teams via de drie jongens opgegeven. Er is nog plek voor 10 andere teams, dus als je ook mee wilt doen stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld je teamnaam en met hoeveel teamleden je mee wilt doen!

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.