Hero top pagina

Helaas geen activiteiten rondom de feestdagen

Gezien de huidige situatie zal de komende weken voor onze voetbalmaatschappij helaas weinig veranderen. Het aantal besmettingen is nog dusdanig dat er van versoepelingen van de maatregelen geen sprake zal zijn.

Dat we zelfs de kerstdagen en oud/nieuw op een minimale manier met familie en vrienden moeten vieren maakt het extra duidelijk wat de impact van deze coronapandemie is. Hoe je er ook over denkt, het virus is er en de kans om er behoorlijk ziek van te worden dat je in het ziekenhuis terecht komt of er zelfs dood aan gaat is aanwezig.

Dus voorzichtigheid geboden niet alleen voor jezelf maar ook voor de geliefden en je medeburgers.

Omdat normaal gesproken in deze tijd van het jaar bij onze club nog vele activiteiten plaats vinden, zullen jullie begrijpen dat dit helaas nu (nog) niet mogelijk is en hebben we moeten besluiten om door de volgende activiteiten een streep te halen.

* Winter Step One Loop (20 december)

* Eindejaar toernooi

* Nieuwjaarsbijeenkomst (nieuwjaarsdag 2021)

* Dart Toernooi ( 1ste weekend januari 2021)

Voor de Winters Step Loop gaan we de routes op internet zetten. Zodat de vaste deelnemers de loop individueel nog voor de kerstdagen kunnen lopen.

De Nieuwjaarsbijeenkomst worden de leden die een jubileum vieren gehuldigd. Dit wordt uitgesteld tot het moment dat het weer mogelijk is, dit geldt tevens voor de uitreiking van de prijzen voor onze jeugdleden die de meest Grote Clubactie loten hebben verkocht.

In overleg met de Dart Commissie zal gedurende 2021 bekeken worden of het Dart toernooi 2021 op een ander moment kan plaats vinden.

Jammer dat deze voor de club zo typische en kenmerkende activiteiten niet doorgaan. Het is niet anders. Deze kerst en oud en nieuw geen vuurwerk, letterlijk en figuurlijk.

Namens het bestuur.

Bert Bosman

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.