Hero top pagina

In Memoriam Bennie van Dijk

Op 25 april is op 91tig jarige leeftijd overleden ons erelid:

Bennie van Dijk

Bennie was 46 jaar lid van de club en heeft veel betekend voor onze club. Als voetballer heeft hij bij onze club in de jeugd alle elftallen doorlopen en heeft hij later jarenlang in het veteranen elftal gevoetbald hier was hij één van de ondersteunende krachten van dit elftal.

In de jaren 80tig van de vorige eeuw was Bennie bestuurslid waarbij hij het materiaal en onderhoud onder zijn hoede had. Na deze periode was hij nog enkele jaren samen met Jan Oude Munnink leider van het 2de elftal met als bekroning het kampioenschap tijdens ons jubileum jaar in 1992.

Vele jaren samen met Loes clubhuisdiensten en een belangrijk man voor de onderhoudsgroep. Geen klus was hem teveel, vakman op vele fronten

Voor zijn vele verdiensten werd Bennie in 1990 tot Erelid van onze club benoemd.

Bennie was een man op de achtergrond, een prachtmens en waar het nodig was kon je altijd een beroep op hem doen.

Wij wensen Loes, Helga, Tinus, Waltraut, Metin, Ewald, Sabine, Walter, Jennie en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers BVV Borne

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.