Hero top pagina

In Memoriam Eddie Keep

In Memoriam: Eddie Keep

Ons bereikte het verdrietige bericht dat op 27 juli 2020 ons ondersteunend lid Eddie Keep op 67 jarige leeftijd is overleden.

Eddie was ruim 44 jaar lid van onze club en heeft zich verdienstelijk gemaakt als leider van het toenmalig veteranen team. Eddie was een man op de achtergrond, een stille kracht die op zijn manier de zaken regelde. Een graag geziene gast op ons sportcomplex.

Ook stelde hij samen met Ben Hagreis voor velen jaren de boodschappenmand ter beschikking tijdens het wel bekende dartweekend. Nadat de veteranengroep stopte bleef Eddie de vereniging steunen en wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd.

Op vrijdag 31 juli 2020 tussen 18.30 en 19.00 uur is er gelegenheid om afscheid van Eddie te nemen en de familie op gepaste wijze te condoleren bij: In Pace Dela, Deurningerstraat 262, 7557 HM, Hengelo.

Wij wensen Gonny, Tom, Rob, Bart, partners, kleinkinderen en naasten heel veel sterkte.

Bestuur, leden en vrijwilligers,

BVV Borne

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.