Hero top pagina

In Memoriam Wim Koers

Op vrijdag 5 november 2021 is op 93tig jarige leeftijd overleden ons Lid van Verdienste:

Wim Koers

Wim kwam in 1976 als trainer bij de BVV Borne, hiervoor had hij al met diverse Twentse verenigingen kampioenschappen behaald. Voor zijn trainerschap was hij een topkeeper die in zijn actieve carrière groot aanzien had in het oosten van het land.

Wim bleef 4 jaar trainer van de selectie en kwam na een kortstondig uitstapje weer terug als coach/leider van het veteranen elftal, waarmee hij vele malen kampioen werd. In 2008 stopte hij, na 25tig jaar leiderschap.

Voor zijn vele werkzaamheden voor de club werd hij in 2008 tot Lid van Verdienste benoemd. Wim was met zijn vrouw Truus graag geziene gasten bij de BVV Borne. Tot voor kort bleef Wim, ondanks zijn hoge leeftijd, regelmatig de wedstrijden van het 1ste elftal bezoeken en natuurlijk om even bij te praten met zijn jongens.

Trainer een passant, nee Wim niet. BVV Borne had een speciaal plekje in zijn hart en daar zijn we hem bijzonder dankbaar voor. Intens geleefd en intens genoten zoals in de rouwadvertentie staat, zo zullen we ons Wim blijven herinneren.

We wensen Truus, Wim, Tanja, Tom, Petra en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.

Namens bestuur, vrijwilligers en leden,

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.