Hero top pagina

Ingrijpende renovatie van onze huiskamer

Onze accommodatie ziet er weliswaar prachtig uit, doch het interieur van de kantine is verouderd. Om het interieur te kunnen vervangen hebben we de laatste jaren de opbrengsten van de Vriendenloterij en de Grote Club Actie gereserveerd. Nu is er voldoende gespaard om deze wens ten uitvoer te brengen.

Het begon met de wens om de stoelen en de tafels , die inmiddels meer dan 20 jaar oud zijn, te vervangen. De tegels op de vloer zijn ook niet meer van deze tijd, kortom van het één komt het ander. Inmiddels hebben we besloten om het gehele interieur op te knappen, nieuw meubilair, nieuwe vloer, nieuwe bar en nieuwe wandbekleding.

Een totale metamorfose. We hebben ervoor gekozen om het totaal plaatje aan te pakken zodat onze huiskamer de komende decennia weer mee kan. De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de mogelijkheden en hebben keuzes moeten maken. Na de toernooien half juni gaan de werkzaamheden starten.

Beginnende met het “kaal” maken van ons clubhuis. Vanaf de eerste week juli wordt er weer opgebouwd en zal als eerste een nieuwe vloer gelegd worden. We hopen de werkzaamheden voor eind juli gereed te hebben. Vanaf half juni is het clubhuis gesloten. Gaan we helemaal dicht, natuurlijk niet.

De afgelopen jaren wordt er donderdags door de liefhebbers door getraind en dat kan nu ook nog. Het horeca gedeelte zal vanuit het kleedkamer gedeelte verzorgd worden.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.