Hero top pagina

Nieuwjaarsreceptie 2018

In een goed gevuld clubhuis hebben op de eerste dag van 2018 de Borne leden elkaar het allerbeste voor dit komende jaar gewenst.

Na een terugblik op de gebeurtenissen in het jaar 2017 werd door voorzitter Bert Bosman ook naar het nieuwe jaar gekeken waarbij op korte termijn reeds een verassing te wachten staat . BVV Borne is namelijk bij de eerste 5 clubs die landelijk de meeste Vrienden loten hebben verkocht in de periode 1 september tot 1 december2017. Hiervoor ontvangt de club op 14 januari nog een extra prijs op de geweldige opbrengst die we reeds met deze belactie gehaald hebben.

Na deze terug- en vooruit blik was het de beurt om de winaars van de verkoop van de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Lysander Meijerink (48 loten) , Jens de Wal (67 loten) en Mees Zijlstra (76 loten) waren afgelopen jaar de toppers bij de jeugd. Jens en Mees hoorden in 2016 ook al bij de beste verkopers daarom een extra pluim voor deze jongen. Als team heeft JO10 gewonnen. Zij zullen in het voorjaar als team bij een wedstrijd van het eerste in het zonnetje gezet worden en als team van het seizoen aantreden.

Ook werden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dennis Haan, Niek Reichart, Kevin Kuipers en Kevin de Jager 25 jaar lid, Juul Lansink 50 jaar lid en Jan Swienink maar liefst 60 jaar lid. Kevin Kuipers was helaas verhinderd en ook Kevin de Jager kon niet fysiek aanwezig zijn. Kevin is op missie in Mali en met hem werd een skyp- verbinding tot stand gebracht om hem te feliciteren met zijn jubileum. Hoewel de verbinding niet al te best was, kwam de boodschap duidelijk over en hij was bijzonder verrast en blij met deze unieke manier om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Jan, Juul, Niek, Dennis en Irene de partner van Kevin de Jager ontvingen uit handen van de voorzitter de glazen trofee die bij de gelegenheid hoort.

Een zeer goede opkomst, een prima sfeer kortom het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.