Hero top pagina

One Hundred and Eighty bij de BVV Borne

Iedereen kent deze term uit de dartwereld, maar vanaf 2022 kennen wij deze term ook binnen de BVV Borne! Binnen het hoofdbestuur van de BVV Borne hebben wij drie jubilarissen die samen 180 jaar lid van onze vereniging zijn. Allen zijn namelijk 60 jaar lid van BVV Borne.

Dit is natuurlijk heel bijzonder. Wat het nog specialer maakt is dat deze jubilarissen allemaal rond hun zevende levensjaar in het traditionele geel-zwart van de BVV Borne speelden, alle drie de roepnaam "Bert" hebben en dat zij ook nog eens alle drie op dit moment vele jaren een functie bekleden in het hoofdbestuur van de BVV Borne.

Bert Bosman

Bert Bosman

Als eerste jubilaris stellen wij aan u voor; onze voorzitter Bert Bosman. Bert is al lid sinds 1 januari 1962 en bondslid vanaf 1 januari 1973. Bert is als jeugdspeler begonnen en doorgegroeid naar de senioren. Bert heeft uiteindelijk in het eerste elftal van de BVV Borne gespeeld. In de hoofdmacht speelde Bert samen met zijn tweelingbroer Bennie Bosman. Met zijn ervaring bij de jeugd bleek Bert over natuurlijk leiderschap te beschikken en werd in 1989 jeugdvoorzitter. Vervolgens is hij vanaf 1999 tot en met heden het vertrouwde gezicht als voorzitter van onze prachtige vereniging. Naast de bestuursfunctie is Bert aanjager en organisator van verschillende evenementen die jaarlijks bij de club georganiseerd worden. Ook buiten de BVV Borne is Bert actief. Hij is een representatieve vertegenwoordiger van de BVV Borne bij zowel de KNVB, gemeente Borne en andere overheidsinstanties. Op 26 april 2017 heeft Bert Bosman voor al zijn inzet en nauwe betrokkenheid, zowel binnen als buiten de BVV Borne, een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Bert Hilverink

Bert Hilverink

Onze tweede jubilaris is onze penningmeester Bert Hilverink. Bert is ook al lid sinds 1 januari 1962. Vanaf januari 1973 is Bert bondslid bij de KNVB. Bert heeft de jeugd van de BVV Borne doorlopen als voetballer en heeft ook gevoetbald bij de senioren. In de wandelgangen bij de BVV Borne gaan de verhalen dat Bert een echte penalty specialist was. Tot op heden voetbalt Bert nog steeds actief bij de 45+/veteranen en is tijdens de training bloedfanatiek. Naast voetballen is Bert een bestuurder in hart en nieren. Dit doet Bert al vanaf 2006 en vanaf 10 oktober 2012 als penningmeester. Ook is Bert actief als medewerker in het clubhuis en al jaren een vast gezicht van de woensdagmorgen klussenploeg en niet te vergeten als verkoper tijdens de compost- en potgrondactie.

Bert Jansen

Bert Jansen

Bert Jansen is onze derde jubilaris van de One Hundred and Eighty. Bert is al lid sinds 1 februari 1962. Het geel-zwart is ook bij de familie Jansen met de paplepel ingegoten. Bert is sinds 1 juli 1971 bondslid.Nadat Bert in de jeugd heeft gespeeld, heeft hij bij de senioren van BVV Borne de hoofdmacht gehaald en speelde daar op de backpositie. Vanaf 2006 is Bert Jansen toegetreden tot het hoofdbestuur.Op 18 oktober 2006 is Bert beheerder van ons clubhuis geworden. Een onderdeel van ons clubhuis is de kantine. In de volksmond “De huiskamer van de BVV Borne", waar lief en leed met elkaar wordt gedeeld. Bert weet als geen ander wat hierbij komt kijken. Bij het organiseren van evenementen weet Bert altijd een groep van vrijwilligers om zich heen te krijgen om dit samen tot een succes te maken.Daarnaast is Bert ook hoofd van de sponsorcommissie, maakt hij deel uit van de Technische Commissie en zet zich in voor de compost- en potgrondactie. Ook heeft Bert al jaren een actieve rol bij de jeugd van BVV Borne. Bert weet maar al te goed hoe belangrijk de jeugd voor de BVV Borne is en dit begint al bij de Kaboutergroep binnen onze vereniging.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.