Hero top pagina

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar

Het jaar 2021 zit er bijna op. Na 2020 het 2de jaar op rij dat in het begin en aan het eind bepaald werd door de maatregelen die door de regering genomen zijn om de corona pandemie in de hand houden. Maatregelen en beperkingen die van negatieve invloed zijn op het sport- en verenigingsleven en die vooral ook persoonlijk veel mensen raakt.

We zijn nog niet van dit virus af en hopelijk lukt het de nieuwe regering om een plan te maken waar we voor de toekomst meer zekerheid hebben over de aanpak in tijden als het virus weer de kop op steekt. Regeren is vooruit zien en de ad hoc beslissingen die de afgelopen 2 jaar genomen zijn waren hoogstwaarschijnlijk noodzakelijk, maar ook bijzonder ingrijpend en af en toe moeilijk te uit te leggen. Sporten is gezond en belangrijk voor de welzijn van de mens.

Het verenigingsleven is voor heel veel mensen noodzakelijk om de dagelijkse beslommeringen aan de kant te zetten. De maatregelen die de afgelopen 2 jaar genomen zijn werden het sporten en het verenigingsleven niet ontzien. Ondanks duidelijke aanwijzingen dat sporten met inachtneming van de regels geen enkel gevaar oplevert voor verspreiding van het virus werd er te snel bijna alles op slot gezet. Daarom een plan dat het sporten en het daarmee verbonden verenigingsleven toch kan door gaan.

Het jaar 2022 staat voor de deur. Een jaar waar er bij onze club veel gaat gebeuren.

We bestaan 110 jaar en dat willen we natuurlijk met jullie vieren. Hoe het eruit gaan zien is afhankelijk van de maatregelen die er eventueel nog zijn en zullen we gaan bepalen zodra we daar meer zicht op hebben.

Daarnaast gaat onze accommodatie behoorlijk op de kop. In Januari wordt, als het weer het toe laat, het nieuwe kunstgrasveld aangelegd. Als alles mee zit kunnen we op dit nieuwe veld wat kurk plus infill heeft vanaf februari weer spelen.

Daarna gaan we ons opmaken voor het wijzigen van onze ingang vanaf het parkeerterrein aan de Azelosestraat. De bouw van de nieuwe sporthallen begint in juni 2022. Vanaf dat moment moet de nieuwe ingang klaar zijn. Er moet een nieuwe poort komen aan de kant van Smash met daarbij een nieuwe kassa- en opslagruimte. Er moet verlichting komen op de weg langs het tweede veld en er komt een nieuwe fietsenstalling aan de rechterkant van ons kleedkamergebouw. Ook moet dan de parkeerplaats Azelosestraat door de gemeente aangepast zijn.

Al met al weer veel werkzaamheden die er voor moeten zorgen dat onze accommodatie er straks minstens zo netjes uitziet zoals die nu is.

Maar eerst de feestdagen voordat we aan het nieuwe jaar beginnen. Ik hoop voor jullie allen dat ze ondanks de beperkingen goed, hoopvol en gezellig zullen zijn.

Het bestuur van BVV Borne wenst alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren, kortom iedereen die de club een warm hart toedraagt, hele prettige kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2022.

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.