Hero top pagina

Rabo Clubkas Campagne van start, stem op BVV Borne

RABO CLUBKAS CAMPAGNE. BVV BORNE DOET OOK MEE

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar!

Ook onze club doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Stemmen Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. BVV Borne ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Wij verzoeken BVV Borne leden die een RABO rekening hebben om op onze club te stemmen, de club dus u wordt er beter van. Vraag ook je familieleden en vrienden om onze club op deze manier te steunen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/centraal-twente/rabobank-clubkas-campagne/

Steun onze club, stem op BVV Borne

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.