Hero top pagina

Rabo Clubsupport stem op BVV Borne

RABO-ClubSupport 5 september van start. De afgelopen jaren hebben de leden van BVV Borne met een Rabobank rekening de club fantastisch gesteund.

De RABO-ClubSupport actie start dit jaar op 5 september en we hopen dat jullie weer massaal voor de BVV Borne kiezen RABO Clubsupport: Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Hoe kun je stemmen? Op drie manieren:

1. Door in te loggen op de RABO-website. Ga naar ‘Service’ en dan naar ‘Zelf regelen’, klik vervolgens op ‘Mijn Lidmaatschap’ en dan op op Rabo ClubSupport. Stemmen op BVV Borne kan van 5 t/m 27 september !

2. Door in te loggen in de RABO-app op je telefoon. Ga naar ‘Service’ en dan naar ‘Zelf regelen’, klik vervolgens op ‘Mijn Lidmaatschap’ en dan op op Rabo ClubSupport. Stemmen op BVV Borne kan vanaf 5 september!

3. Ga rechtstreeks naar rabobank-clubsupport.nl en voer de code in die je van de RABO hebt ontvangen. Steun de BVV Borne!!

4. We hebben een samenwerking met Borne Blijf Fit, waarbij zij hun leden vragen om ook op BVV Borne te stemmen. Wij vragen u om ook een stem op Borne Blijf Fit uit te brengen.

Dank dat u de BVV Borne steunt

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.