Hero top pagina

Reünie zaterdag 18 juni, je moet er bij zijn

Zoals we reeds eerder hebben vermeld is het 110 jarig jubileum in het weekend van 17 t/m 19 juni. De Reünie die eens in de 5 jaar gehouden wordt is op zaterdagmiddag 18 juni en begint om 16.00 uur.

De voorgaande edities bij het 100- en 105 jarig bestaan waren druk bezocht, super gezellig en hebben bewezen dat dit de manier is om leden en oud leden verbonden te laten zijn met de BVV Borne.

Herinneringen ophalen oude bekenden ontmoeten en vooral bijpraten. We hopen dat veel van de senioren leden en oud leden op deze zaterdagmiddag naar ons sportpark komen om te genieten van tegenwoordige- maar vooral ook oude tijden.

De jubileumfilm 100 jaar BVV Borne wordt getoond net als de vele fotorapportages die er zijn van de vele festiviteiten en activiteiten van de afgelopen jaren . Ook zal er weer een tentoonstelling zijn van 110 jaar BVV Borne.

Zoals als altijd bij onze reünie vragen wij een vrije gift, u bepaald zelf de waarde van deze ontmoeting met het verleden. Eens BVV Borne, altijd BVV Borne, een leus die bij deze middag past.

Geef u op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tot zaterdag 18 juni.

Namens het bestuur: Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.