Hero top pagina
  • Start
  • Club Info
  • Bestuur en Commissies
  • Mededelingen Bestuur
  • Sponsoring door "BST Servicegroep" van de nieuwe Pannakooi bij BVV Borne

Sponsoring door "BST Servicegroep" van de nieuwe Pannakooi bij BVV Borne

Wat begon met een mountainbike ritje tussen collega's, mondde uit in een zere toffe sponsoring van de Pannakooi die nu bij BVV Borne staat. Een tijdje geleden kwam Erik Huigen op het idee om met wat collega’s van BST te gaan mountainbiken in Twickel met als start- en eindpunt de enige echte "huiskamer" van Borne.

Na een fantastische rit over het landgoed van Twickel kwamen de collega's, waaronder Thijs Lenferink de Algemeen Directeur van BST Servicegroep, terug bij de kantine van Borne. Al snel ging het over de oude Pannakooi die daar op dat moment nog stond. Iedereen was het er over eens dat die niet meer van deze tijd was en bij een kantine en een fantastisch mooi complex hoort eigenlijk een blikvanger van formaat. Thijs gaf aan dat hij een nieuwe kooi wel wilde sponsoren. Zo gezegd, zo gedaan. 

Erik ging hiermee aan de slag: hoe groot moet die kooi worden, welke kleuren, hoe hoog enz...Maar dat kan je aan Erik wel overlaten. Hij stak er menig zaterdag in om voorbereidingen te treffen voor de grote mecano doos. 

Met een aantal mtb-ers van Borne( Frank Huigen, Peter Franken, Frank van Esch, Job Duim, Jan Heldoorn, Jim en Maarten Hagreis) is de oude kooi afgebroken, zijn tegels verwijderd en in een aantal dagen is de nieuwe kooi geplaatst na het nodige meetwerk. 

Toen de nieuwe pannakooi geplaatst was moest er natuurlijk nog bestrating omheen en aan dat vakmanschap ontbreekt het bij BVV Borne ook niet. Onder leiding van Jan van Dael en Bennie Bosman was dit in een paar dagen ook gereed met de nodige hulp van vrijwilligers.

Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Het complex is verrijkt met een fantastische geelzwarte blikvanger van formaat.

Opening van de pannakooi.

Op zondag 20 september was het dan zover dat de Pannakooi officieel werd geopend. Thijs en zoon Loek waren uitgenodigd om het lintje door te knippen. Onze voorzitter Bert Bosman had de regie in handen en sprak lovende woorden. 

Voor Loek was er natuurlijk een BVV Borne tenue met het logo van “BST Servicegroep” erop en een voetbal om de kooi uit te proberen. Hier maakte Loek natuurlijk gelijk gebruik van.

Thijs, namens BVV Borne nogmaals bedankt

Bestuur en leden BVV Borne

 

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.