Hero top pagina

Start seizoen 2021 - 2022

De zomervakantie zit erop, de scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen zijn inmiddels weer aan het werk. Bij de club zijn de trainingen en oefenwedstrijden inmiddels weer opgestart en zo is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ’21 – ’22 in volle gang.

We gaan er dit keer vanuit dat, ondanks dat het coronavirus nog niet verdwenen is, we eindelijk weer een zo normaal mogelijk competitie verloop zullen hebben. Zekerheid kan ik jullie niet geven, daarom is ook mijn berichtgeving de afgelopen maanden zeer summier geweest, omdat wisselende maatregelen, steeds weer anders uitpakten dan ze voorzien waren.

Door de wisselende maatregelen hebben we de afgelopen 2 seizoenen een uitgekleed verenigingsleven gehad. Vooral een club als de onze moet het naast het voetballen hebben van de eensgezindheid, de gezelligheid en de onderlinge contacten. Dat hebben we gemist. Het clubhuis schreeuwt om bezoek, de kleedkamers missen de voetbalhumor en de accommodatie heeft honger naar publiek.

Laten we hopen dat alles weer zo goed als normaal wordt. In eerste instantie natuurlijk dat we kunnen voetballen en trainen, maar ook de activiteiten die we normaliter houden. Op korte termijn, in oktober de jaarvergadering in het clubhuis met leden. Er wordt nog een avond georganiseerd voor de leden die geholpen hebben bij de compost/potgrond actie in maart. In december de Winter Step One Loop en het oudejaarstoernooi en in januari het Darttoernooi. Allemaal activiteiten die een behoorlijke voorbereiding nodig hebben.

Beslissingen over de maatregelen zullen binnenkort genomen worden en we hopen dat verdere versoepelingen mogelijk zijn, dan kunnen we doorgaan met de plannen voor de komende maanden en het volgende jaar, een belangrijk jaar 2022, BVV Borne 110 jaar en dat willen we graag met jullie vieren

Ook het doorgaan van project ’t Wooldrik heeft op korte termijn behoorlijke consequenties voor onze club. De bouw van de nieuwe sporthallen zal over ca. een jaar beginnen. De nieuwe ingang vanaf de parkeerplaats Azelosestraat zal behoorlijk ingrijpende wijzigingen voor onze accommodatie gaan betekenen.

Al met al genoeg werk aan de winkel en het gekke is dat hebben we gemist, wat we niet gemist hebben is jullie steun. Steun aan de BVV Borne, ons BVV

Daarvoor onze hartelijke dank,

Namens het bestuur: Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.