Hero top pagina

Toch weer een (bijna) totale Lockdown.

De regering heeft besloten om in de periode van nu tot 14 januari 2022 weer een totale Lockdown af te kondigen. Alleen bij de jeugdteams blijven er nog mogelijkheden om te trainen.

Verregaande maatregelen die ook voor het verenigingsleven verstrekkende gevolgen heeft. Voor het 2de jaar op rij kunnen alle evenementen die normaal gesproken in deze tijd gehouden worden niet doorgaan.

Voor afgelopen weekend hadden we inmiddels de Winter Step One Loop afgelast. Ook gaan het Oudejaarstoenooi, de Nieuwjaarsreceptie en het Dartoernooi 2022 niet door. Helaas want m.n. de genoemde activiteiten zorgende ervoor dat er altijd naar deze kerst en oud/nieuw periode werd uitgekeken.

Het clubhuis blijft gedurende gehele periode gesloten. Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Hier zijn helaas weinig mogelijkheden. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten en onderling wedstrijden spelen bij de eigen club. Het toilet en de EHBO in het kleedkamergebouw kunnen gebruikt worden.

Deze verregaande maatregelen zijn natuurlijk voor onze club heel vervelend en jammer, maar vooral de beperkingen voor iedereen persoonlijk zullen minstens zo ingrijpend zijn.

Voor verder info of vragen kunt u terecht bij Corona - coördinator Sven Pieterson of Bert Bosman Blijf gezond en we houden u op de hoogte als er weer meer kan.

Namens het bestuur,

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.