Hero top pagina

Van de voorzitter

Beste leden.

Een vreemde tijd, een tijd waarin de onzekerheid over van alles de bovenhand heeft en dat is juist waar de meeste mensen een hekel aan hebben onzekerheid. De normale gang van zaken, naar je (vrijwilligers) werk, je sport of hobby gaan is op eens weg. Ook voor de meesten van ons meerdere keren per week de gang naar het voetbalveld, dat is er even niet.

De maatregelen zijn nodig en wie weet zullen ze nog strakker worden. Dit virus mag niet onderschat worden en heeft al aangetoond dat het voor heel veel mensen nare gezondheidsklachten en nog erger kan veroorzaken. Houdt je aan de maatregelen die door de overheid en deskundigen worden gesteld, dit niet alleen voor je eigen bestwil maar vooral ook voor je naasten en medelanders.

Het sportpark is gesloten, maar toch vindt er in ons clubhuis een activiteit plaats. Na sluiting van de voedselbank in Borne heeft een groep BVV Borne dames de handschoen opgepakt om de mensen die het minder hebben te helpen. Stacey Bosman heeft gevraagd om onze accommodatie tijdelijk te gebruiken voor opslag van de aangeboden spullen en het te verstrekken aan de mensen die het nodig hebben. De adviezen van de regering ter voorkoming van de verspreiding van het corona virus worden daarbij strikt in acht genomen

Het aanbod van artikelen is gigantisch , na een oproep op facebook hebben diverse winkels en particulieren goederen geleverd en zijn er donaties binnen gekomen. De dames hebben pakketten gemaakt en deze de afgelopen week verstrekt. Een fantastisch initiatief welke al veel in het nieuws is geweest en dat door zeer veel mensen gesteund wordt. Klasse dames.

Vorig weekend een zeer geslaagde compost/potgrond actie waar veel leden waaronder veel jeugdleden geholpen hebben. Een actie die na 30 jaar nog springleven is en die aantoont dat er bij onze club veel leden zijn die de handen uit de mouwen willen steken, Ook hier voor en zeer grote pluim.

Alles lijkt bijna zo vanzelfsprekend, dat je het bijzondere af en toe niet meer ziet. Laten we in deze onzekere tijd deze bijzonderheden koesteren en er trots op zijn.

Ik hoop jullie binnenkort weer op onze accommodatie te ontmoeten.

BVV Borne een club. Nee, BVV Borne een bijzondere club.

Bert Bosman

BVV Borne, Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne Clubhuis de Stoep, Telefoon 074-2663900, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.